۱۳۸۹ آبان ۱۹, چهارشنبه

تاج‌زاده: فصل‌الخطاب، قانون است؛ نه رهبر

مصطفي تاج‌زاده، عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت، مبناي بهره‌مندي از حقوق را تعهد به قانون اساسي دانست و گفت كه «فصل‌الخطاب»، قانون اساسي است نه اعتقاد به يك شخص.
به گزارش پايگاه خبري كلمه كه اخبار ميرحسين موسوي از رهبران سياسي مخالف دولت را منتشر مي‌كند، آقاي تاج‌زاده در ملاقات كابيني اين هفته خود با همسرش گفت: به تازگي گفته مي‌شود كه اگر فرد يا تشكلي اعتقاد به شخص رهبري نداشته باشد و او را «فصل‌الخطاب» قرار ندهد، حق بهره‌مندي از حقوق مدني و سياسي را نخواهد داشت، اين يك بدعت است.
آقاي تاج‌زاده تاكيد كرد كه چنين نگاهي متعلق است به 100 سال پيش و قبل از دوران مشروطه، زماني‌كه سخن و اراده شاه حكم قانون را داشته است و وفاداري به او مبناي شركت در حكومت بود، اين در حالي است كه به گفته او پس از انقلاب مشروطه و تدوين قانون اساسي مبناي بهره‌مندي از حقوق تعهد به قانون اساسي است.
او گفت: رهبري حتي نمي‌تواند مجلس را منحل كند يا در حكم قاضي دخالت داشته باشد، اگرچه در عمل همه امور «ميلي» شده و به جاي مصلحت مردم، ميل يك نفر و ميل جناج حاكم مبناي كار قرار مي‌گيرد.
اين عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت افزود: شعار چهارگانه اقتدارگرايان يعني «اسلام، انقلاب، امام و رهبر» كه آن را محور وحدت مي‌خوانند و البته «در ميان مردم و قانون هيچ جايي ندارند»، ديگر كاملا حذف شده و حتي به ظاهر هم مورد اعتنا واقع نشده و نمي‌شوند.
او گفت كه اين شعار چهارگانه اقتدارگرايان «ما را به ياد شعار خدا، شاه، ميهن در قبل از انقلاب مي‌اندازد».
مصطفي تاج‌زاده، عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي كه بعد از حدود 9 ماه بازداشت از اسفند ماه 1388 در مرخصي بود، به دستور ماموران قضائي 24 مرداد ماه به زندان اوين بازگشت.
چند روز پيش از آن‌كه مصطفي تاج‌زاده به زندان فراخوانده شود، متن شكايت او و شش نفر ديگر از فعالان سياسي اصلاح‌طلب از يكي از فرماندهان قرارگاه ثارالله به نام «سردار مشفق» منتشر شده بود.
آقاي تاج‌زاده و چند نفر ديگر از اصلاح‌طلبان در اين نامه با استناد به سخنان اين مقام نظامي، درباره «دخالت سازمان‌يافته گروهي از نظاميان و نيروهاي اطلاعاتي» در انتخابات رياست‌جمهوري خرداد 88 به رئيس قوه قضائيه شكايت كرده بودند.
اخراج‌ نيروهاي آموزش پرورش، 13 آبان و حذف يارانه‌ها
معاون سياسي وزارت كشور دولت محمد خاتمي در ملاقات خود با همسرش، هم‌چنين به اخراج نيروهاي طرفدار احزاب سياسي خاص از مدارس و آموزش و پرورش، اشاره كرد و آن را نشانه تداوم تك صدايي در جامعه و تداوم كودتا دانست.
اشاره آقاي تاج‌زاده به بخش‌نامه اخير وزارت آموزش و پرورش است كه در آن با تشريح جزئيات گزينش معلمان مدارس و مراكز غير دولتي، تاكيد شده افراد نبايد هيچ نوع وابستگي به احزاب، سازمان‌ها و گروه‌هايي داشته باشند كه مقام‌ها آنها را غيرقانوني اعلام كرده‌اند.
وي گفت: با اين رويكرد مي‌خواهند نيروهاي سبز و هواداران اين جنبش را زير فشار قرار دهند، اما كساني كه فكر مي‌كنند جنبش سبز خاتمه يافته و «به خصوص جناح حاكم»، خوب است اجازه دهند اجتماعي در هر روز هفته و در هر نقطه تهران برگزار شود تا معلوم شود اجتماعي عظيم‌تر از25 خرداد 88 شكل مي‌گيرد.
سه روز پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در روز 25 خرداد در تهران و بعضي شهرهاي ديگر ايران، تظاهرات ميليوني به راه افتاد كه گفته مي‌شود بزرگترين تظاهرات اعتراضي در تاريخ 30 ساله پس از انقلاب ايران بود.
آقاي تاج‌زاده در ادامه سخنان خود با اشاره به 13 آبان، روز دانش‌آموز و سالروز حمله دانشجويان موسوم به خط امام و تصرف سفارت آمريكا گفت: اين روز را در حالي گرامي مي‌داريم كه محسن ميردامادي از رهبران جنبش دانشجويي آن زمان، هم‌چنان در زندان است و آيت‌الله موسوي خوئيني‌ها، رهبر معنوي دانشجويان خط امام، تحت فشارهاي زيادي هستند.
آقاي تاج‌زاده در ادامه گفت: «بسيار متأسف هستم كه آقايان با توسل به شيوه‌هاي استالينيستي درصدد جعل تاريخ انقلاب آن هم متناسب با حال و هواي انسدادي و اختناقي امروز برآمده‌اند.»
اين عضو زنداني شوراي مركزي جبهه مشاركت در بخش ديگري از سخنان خود حذف يارانه‌ها را پروژه‌اي شكست خورده ارزيابي كرد كه به گفته او به نارضايتي گسترده مردم منجر خواهد شد.
وي گفت: دولت هم خوب مي‌داند كه اين طرح با شكست مواجه مي‌شود و به همين دليل از حالا به اين فكر هستند كه تقصيرها را به گردن يكديگر بياندازند در حالي كه اگر اين طرح شكست بخورد جناح حاكم بايد به خاطر كارشكني‌هايي كه در كار دولت اصلاحات داشت، عذرخواهي كند.
به گقته آقاي تاج‌زاده در دولت اصلاحات، اين طرح به صورت «عاقلانه» و «تدريجي» اجرا مي‌شد اما اقتدارگراها با شعار تثبيت قيمت‌ها مانع اجراي آن شدند و مشكلات زيادي را ايجاد كردند.
مصطفي تاج‌زاده در ديدار كابيني اين هفته خود با همسرش، فخرالسادات محتشمي‌پور هم‌چنين از ملاقات‌هاي رهبران جنبش سبز با يكديگر ابراز خوشوقتي كرد و اين گونه ملاقات‌ها و گفت‌وگوها را بسيار سودمند دانست.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر