۱۳۸۹ دی ۲۲, چهارشنبه

دفاع تمام عيار احمدي نژاد از رحيمي:اين كه در برنامه زنده تلويزيوني به كسي كه حضور ندارد تهمت بزنند خلاف همه قوانين است

عصرايران - در پي پخش برنامه "ديروز ، امروز ، فردا " از سيما كه طي آن الياس نادران سخناني درباب مفاسد اقتصادي مطرح كرد ، رئيس جمهور اظهار داشت: آقاي رحيمي از برادران بسيار خوب، پاك و مومن دولت است و شبانه روز، ايشان در اختيار مردم است.
رئيس جمهور گفت: اينكه يك نفر بيايد در يك برنامه زنده تلويزيوني به معاون اول رئيس جمهور تهمت بزند خلاف همه قوانين كشور است.

به گزارش عصرايران به نقل از واحد مركزي خبرصداوسيما، محمود احمدي نژاد در پايان جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران درباره مسائل مطرح شده در مورد معاون اول رئيس جمهور افزود: قاعدتا كسي كه اتهام مي زند بايد يك دليل و مدركي داشته باشد.

وي گفت: من اين را يك حركت سياسي مي دانم كه متاسفانه با بي تقوايي همراه است.

رئيس جمهور اظهار داشت: آقاي رحيمي از برادران بسيار خوب، پاك و مومن دولت است و شبانه روز، ايشان در اختيارمردم است.

احمدي نژاد ادامه داد: زندگي آقاي رحيمي بسيار پاك و ايشان فردي انقلابي و خدمتگذار است.

رئيس جمهور گفت:‌من نمي دانم كه چرا برخي اصرار دارند خلاف قانون عمل كنند؛ اينكه در يك برنامه زنده تلويزيوني فردي كه خود متخلف است به كسي كه حضور ندارد تهمت و اتهام بزند خيلي بد است.

احمدي نژاد با انتقاد از پخش اين برنامه از سيما افزود: اين كار بايد اصلاح و جبران شود و برخي معاونت هاي صدا و سيما بايد دقت و مراقبت بيشتري كنند.

وي ادامه داد: ‌البته آقاي رحيمي شكايت كرده كه اميدوارم اين شكايت هر چه سريعتر رسيدگي شود البته زمان طولاني از اين شكايت سپري شده است.

رئيس جمهور گفت: قانون حاكم است اينكه يك عده تصميم سياسي بگيرند كه دولت را متهم كنند خيلي بد است و من به آنها نصيحت مي كنم كه اين كار عاقبت خوبي ندارد.

احمدي نژاد افزود: اگر كسي مدركي دارد بايد آن را به دستگاه قضايي بدهد و اميدوارم اين بداخلاقي ها خاتمه پيدا كند.



استاندارد يك بام و دو هوا در توصيه هاي اخلاقي رييس جمهوري به ديگران

عصر ايران - رييس محترم جمهوري روز گذشته در واكنش به برنامه پنج شنبه هفته گذشته " ديروز ، امروز ، فردا " كه طي آن الياس نادران نماينده مجلس شوراي اسلامي اتهاماتي را تلويحاً متوجه معاون اول رييس جمهوركرده بود ، از اقدام اين نماينده مجلس به شدت انتقاد كرد.

محمود احمدي نژاد در اين باره گفت :‌‌ " اينكه يك نفر بيايد در يك برنامه زنده تلويزيوني به معاون اول رئيس جمهور تهمت بزند خلاف همه قوانين كشور است." رييس جمهور روز گذشته در پايان جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران درباره مسائل مطرح شده در مورد معاون اول رئيس جمهور افزود: قاعدتا كسي كه اتهام مي زند بايد يك دليل و مدركي داشته باشد. وي گفت: من اين را يك حركت سياسي مي دانم كه متاسفانه با بي تقوايي همراه است.

رئيس جمهور افزود :‌من نمي دانم كه چرا برخي اصرار دارند خلاف قانون عمل كنند؛ اينكه در يك برنامه زنده تلويزيوني فردي كه خود متخلف است به كسي كه حضور ندارد تهمت و اتهام بزند خيلي بد است. احمدي نژاد با انتقاد از پخش اين برنامه از سيما افزود: اين كار بايد اصلاح و جبران شود و برخي معاونت هاي صدا و سيما بايد دقت و مراقبت بيشتري كنند.

طبيعتا اين قبيل اظهارات از آنجايي كه حاوي حمايت يك مدير از مسئول زير دست خود است ، قابل توجيه است و هر مديري عموما تلاش مي كند از نيروهاي خود حمايت و جانبداري كند كه البته در اين زمينه هم آفاتي وجود دارد و ممكن است مدير بالا دستي چوب فعاليت هاي مخرب مسئول زير دست خود را بخورد ، اما جدا از قضاوت درباره پرونده معاون اول رييس جمهوري و صحت و سقم اتهامات مطرح شده در اين پرونده (كه قاعدتاً بايد دستگاه قضا نظر نهايي را بدهد) نظر رياست محترم جمهوري را به مناظرات انتخابات رياست جمهوري دهم در خرداد 1388 جلب مي كنيم كه خود ايشان در آن مناظرات پشت سر افرادي كه در جلسه مناظره حضور نداشتند انواع و اقسام اتهامات را مطرح كردند و جالب اين است كه صداوسيما هم به افراد مورد اتهام هيچ وقتي براي پاسخگويي، حتي پس از برگزاري انتخابات نداد.

توصيه اخلاقي به ديگران با استانداردهاي " يك بام و دو هوا " ميسور نيست و اگر شخصي ديگران را به رعايت الگوهاي اخلاقي فرا مي خواند بايد نخست خود او لااقل از سيئه اي كه ديگران را به اجتناب از آن فرا مي خواند ، بري باشد.

 مناظره اي كه جناب آقاي احمدي نژاد در آن نام افراد غائب را آوردند ، دهها ميليون بيننده داشت اما برنامه "ديروز امروز فردا "حتي يك دهم آن مناظره نيز با اقبال عمومي مواجه نبود.

 بنابراين وقتي رييس جمهوري با استفاده از شيوه و اسلوب اتهام زني به ديگراني كه در برنامه حضور ندارند ، ماهي مراد خود را صيد مي كند آيا ديگر مديران مياني دولتي يا غير دولتي نمي توانند به خود اين حق را بدهند كه الگوي استفاده شده از سوي رياست محترم جمهوري را در سطوح بسيار پايين تر به كار گيرند و به منافع سياسي و اقتصادي و... خود برسند؟

البته قضاوت درباره پرونده رحيمي برعهده رسانه ها نيست و در اين مورد بايد دادگاه تصميم بگيرد و تا زماني كه معاون اول آقاي رييس جمهور در يك دادگاه علني و قانوني محاكمه نشده و اتهامات وي رد يا ثابت نشود ، طبيعتا كسي نمي تواند اتهامات ايشان را اثبات شده بداند و از اين روي ، حق كاملاً با رئيس جمهور است كه مي گويد چرا قبل از اثبات جرم در دادگاه با آبروي افراد بازي مي شود و البته همين مساله درباره اتهامات مطرح شده از سوي رييس جمهوري در آن مناظره انتخاباتي نيز صدق مي كرد و ايشان مي توانست اگر سندي عليه آن اشخاص دارد ، مستندات آن را به قوه قضاييه بسپارد.

مردم ايران ، نه با احمدي نژاد عقد اخوت دارند ، نه هاشمي را مي پرستند و نه عاشق چشم و ابروي نادران اند و اگر در اين ميان نقد و نظري دارند ، بيش از آن كه له يا عليه اين و آن باشد ، متوجه اين معناست كه يك بام و دو هوا تا كي

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر