کمیته برگزاری نشست «گفتگو برای گذار به دموکراسی» در واشینگتن امروز نخستین بیانیه مطبوعاتی خود را منتشر کرد. برگزارکنندگان اعلام کردهاند که «موقعیتی ممتاز یا ویژه در میان فعالان سیاسی خارج از کشور» برای خود قائل نیستند و «هزینه برگزاری نشست از محل کمکهای هموطنان و شرکت کنندگان تامین میشود». این نشست با حضور خبرنگاران و بدون حضور چهرههای داخلی ایران برگزار میشود.
متن کامل بیانیه شماره یک «نشست گفتگو برای گذار به دموکراسی» که در روزهای هفتم و هشتم آوریل در پایتخت آمریکا برگزار میشود و امروز به «خودنویس» رسیده به شرح زیر است:هموطنان، روزنامه نگاران، ناظران و تحلیلگران سیاسی ایران
گفتمان دموکراسی خواهی، امروز به گفتمانی رایج میان مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی تبدیل شده و برای گذار به دموکراسی راهبردهای مختلفی پیش کشیده میشود، اما هنوز آنطور که باید این راهبردها مورد بحث و گفتگو قرار نگرفته و زوایا، ابهامات و مرزبندی ها در این زمینه، ناروشن مانده است.
از این رو ما جمعی از کوشندگان، تحلیلگران و کنشگران سیاسی بر آن شدیم تا با برگزاری نشستی در ماه آوریل در واشنگتن، با حضور فعالان سیاسی، دیدگاههای راهبردی در گذار مسالمت آمیز به دموکراسی در ایران را، مورد بحث قرار دهیم. ما با باور به تکثر آراء و اندیشهها میان فعالان سیاسی و با احترام به تمامی اندیشه ها و با حفظ هویت فردی و گروهی، کوشیده ایم فرصتی برای گفتگو میان صاحبنظران و فعالان سیاسی مهیا کنیم.
لذا کمیته برگزاری، برخود لازم می داند که چند نکته کلیدی پیرامون این نشست را به اطلاع همگان برساند:
۱. هدف نشست واشنگتن، ایجاد فرصت برای فعالان سیاسی، جهت گفتگو پیرامون پروژههای راهبردی، در گذار ایران به دموکراسی است.
۲. اعضای کمیته برگزاری این نشست، موقعیتی ممتاز یا ویژه در میان فعالان سیاسی خارج از کشور برای خود قائل نیستند و تنها در پاسخ به یک حس مشترک و احساس ضرورت گشودن باب گفتگو، در این راه به صورت داوطلبانه پیش قدم شدهاند.
۳. هزینه برگزاری نشست از محل کمکهای هموطنان و شرکت کنندگان تامین میشود.
۴. هیچ سازمان، نهاد یا حزبی متولی برگزاری این نشست نیست.
۵. کمیته برگزاری کوشیده است از میان فعالان سیاسی خارج از کشور و نهادهای مدنی، جمعی را انتخاب و دعوت کند که دارای دیدگاه و پروژه های متفاوتی هستند. این افراد در جلسه پروژه های شخصی یا گروهی خود را مطرح خواهند کرد. ولی صاحب نظران و کنشگرانی که دعوتنامه ای دریافت نکرده اند نیز می توانند رئوس پروژه خود را حداکثر تا ۱۵ مارچ برای کمیته برگزاری ارسال کنند. چنانچه پروژه مشابهی عرضه نشده بود، کمیته با توجه به زمانبندی کنفرانس و با احراز اکثریت از متقاضیان دعوت بعمل خواهد آورد.
۶. کمیته برگزاری به دلیل عدم امکان شرکت فعالان سیاسی داخل کشور در این نشست و خطرات امنیتی که آنها را تهدید می کند، از این مهم خودداری کرده و هیچ یک از چهرههای سیاسی داخل کشور را به این کنفرانس دعوت نکرده است.
۷. این نشست با حضور خبرنگاران و در مقابل دوربین رسانه ها برگزار میشود.
کمیته برگزاری این نشست همچنین به اطلاع می رساند که جهت پاسخگویی به پرسش های خبرنگاران و عموم هموطنان و فعالان سیاسی دبیرخانه ای تشکیل داده است. لذا شما می توانید با این ایمیل با دبیرخانه در تماس باشید و سوالها و پیشنهاداتتان را با ما در میان بگذارید:
Dabirkhane.2011@gmail.com
اطلاعات بیشتر در خصوص محل و زمان برگزاری نشست و اسامی شرکت کنندگان متعاقبا منتشر خواهد شد.
با احترام
کمیته برنامه ریزی
مهران براتی، نیره توحیدی، محمد تهوری، آرام حسامی، فاطمه حقیقت جو، امیرحسین گنج بخش، کورش صحتی و فرخ زندی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر