۱۳۸۹ مرداد ۶, چهارشنبه

جعفري: اقناع پاسداران حامي فتنه بهتر از حذف آنهاست

محمد علي جعفري، فرمانده سپاه پاسداران، روز شنبه براي نخستين بار به حمايت برخي از «پاسداران» از رهبران مخالفان دولت اذعان كرد و اظهار داشت اقناع اين دسته از پاسداران بهتر از «حذف» آنان است.
به گزارش فارس، محمد علي جعفري، در اولين دوره آموزش مربيان درس آمادگي دفاعي كه روز شنبه برگزار شد، در پاسخ به پرسشي كه چرا با پاسداران «حامي فتنه» برخورد نشد، گفت: «خيلي از ابهامات رفع شده و آنها قانع شدند حركت اشتباه بوده و اين بهتر از برخورد فيزيكي و حذف است.»

اين براي نخستين بار است كه يك مقام جمهوري اسلامي به حمايت بخشي از نيروهاي نظامي ايران از رهبران مخالفان دولت اشاره مي كند.

پس از انتخابات رياست جمهوري ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ و با اعلام پيروزي محمودي‌احمدي‌نژاد كه به آرامي‌هاي گسترده در ايران منتهي شد، از ميرحسين موسوي و مهدي كروبي و ديگر رهبران اصلاح‌طلب به عنوان «سران فتنه» در ميان مقام‌هاي جمهوري اسلامي ياد مي‌شود.

   فرمانده سپاه به تعداد و ميزان مخالفت ها در درون سپاه پاسداران اشاره  نكرده است، اما  در دوران مبارزه‌هاي انتخاباتي ميرحسين شماري از فرماندهان سابق سپاه پاسداران نيز از آخرين نخست‌وزير ايران حمايت كرده بودند.

محسن رشيد، رئيس سابق مركز مطالعات جنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، و محمد عزلتي مقدم،  رئيس كميته ايثارگران ستاد انتخاباتي مهندس موسوي، از جمله فرماندهان سابق سپاه بودند كه مي‌توان به حمايت آنها از ميرحسين موسوي اشاره كرد؛ احمد عزلتي مقدم، حتي در رويدادهاي پس از انتخابات به زندان افتاد.

در  اين ميان خانواده‌‌هاي فرماندهان برجسته‌اي چون همت، باكري و زين‌‌الدين پيش از انتخابات با صدور بيانيه‌اي از ميرحسين موسوي در انتخابات حمايت كرده بودند.

محمد علي جعفري، فرمانده سپاه پاسداران، كه پس از انتخابات رياست جمهوري همواره به مخالفان دولت تاخته و نيروهاي تحت امرش اعم از بسيج و سپاه نقش عمده‌اي در سركوب معترضان داشتند، روز شنبه بار ديگر از برخورد با رهبران مخالفان دولت سخن گفت و تاكيد كرد: «محاكمه سران فتنه قرار است مردمي باشد و اين محاكمه در حال صورت گرفتن در اذهان مردم است و محاكمه قانوني هم در زمان خود صورت مي‌گيرد و خود آنها هم متوجه شدند كه ديگر جايي در بين مردم ندارند و اين بزرگترين محاكمه و ضربه به آنها است.»

فرمانده سپاه پاسداران در بخشي ديگر از سخنانش به «جنگ نرم» اشاره كرد و گفت: «به دليل اينكه نتوانستيم در جنگ نرم خوب دفاع كنيم، تلفاتي داديم و اين به دليل اين است كه ما بلد نيستيم در اين حوزه خوب بجنگيم مانند سال‌هاي اول جنگ تحميلي.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر