در آستانه آغاز سال تحصيلي جديد در ايران، معاون فرهنگي و اجتماعي وزرات علوم ميگويد قانوني وجود ندارد كه وسط كلاسها را ديوار بكشند اما اگر امكان جداسازي كلاسها در محيط دانشگاه وجود داشته باشد، بايد اين كار عملي شود.
به گزارش ايلنا، غلامرضا خواجهسروي امروز 28 شهريور در يك نشست خبري افزود: درخواستهاي زيادي براي ايجاد دانشگاههاي تكجنسيتي وجود دارد كه وظيفه ما پاسخ به آنها است تا خانوادهها دختران خود را با امنيت خاطر به دانشگاهها بفرستند.
موضوع جنجالبرانگيز جداسازي جنسيتي در دانشگاههاي ايران مدتها است به تناوب از سوي مسئوولان جمهوري اسلامي مطرح ميشود و در دولت محمود احمدينژاد در دورههاي نهم و دهم بارها بر تفكيك جنسيتي در حوزههاي محتلف اجتماعي تاكيد شده است.
تفكيك جنسيتي و قوميتي كتابهاي درسي، تفكيك و سهميهبندي جنسيتي در پذيرش دانشجويان در كنكور سراسري، راهاندازي بيمارستان و پارك تفريحي تكجنسيتي، جداسازي اتاق كارمندان زن و مرد، جداسازي ورودي دانشجويان دختر و پسر به دانشگاهها از نمونههاي آن است.
كامران دانشجو، وزير علوم در آذر سال گذشته با اشاره به اينكه وضع فعلي حجاب دانشجويان در دانشگاهها «نامطلوب» است و براي حل اين مسئله وزارت علوم برنامههاي جدي در دست دارد، اعلام كرده بود كه سياست «تفكيك جنسيتي» در دانشگاهها براساس «جهانبيني اسلامي» به اجرا گذاشته خواهد شد.
به گفته حبيب محمدنژاد، معاون پژوهشي نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها، « زماني كه محركهاي جنسي در جوانان به حد اعلاي خود رسيده است، اختلاط آنها در دانشگاهها باعث افت تحصيلي دانشجويان ميشود و اين مشكلساز است.»
در همين راستا از اسفند ماه سال گذشته، اعطاي مجوز به دانشگاههاي تك جنسيتي كه از مرداد 88 در دستور كار وزارت علوم قرار گرفته بود، به اعطاي مجوز براي تاسيس چهار دانشگاه تك جنسيتي در تهران و شهرستانها انجاميد.
همچنين وزارت علوم روز 24 شهريور اعلام كرد كه قصد دارد دانشجويان دختر را به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كه نزديكترين فاصله را به محل سكونتشان دارد، منتقل كند.
در واكنش به اين طرح، علي عباسپور تهراني، رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفته بود كه با توجه به «سطح بالاي شعور و فرهنگ ايراني ـاسلامي» در بين دانشجويان، تفكيك بر اساس جنسيت «توهين» به دانشگاهيان كشور است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر