۱۳۸۹ مهر ۱, پنجشنبه

مهمان پرست : پناهندگي 2 ديپلمات تخلف اداري است , انگيزه سياسي را كسي باور نمي كند

به گزارش خبرنگار مهر، رامين مهمانپرست سخنگوي وزارت خارجه در نشست هفتگي خود صبح امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران داخلي و خارجي در محل وزارت خارجه به سئوالات آنها پاسخ داد.
خبرنگار خبرگزاري فرانسه موضع سخنگوي وزارت خارجه در رابطه با پناهنده شدن دو ديپلمات ايراني و نيز صدور حكم اعدام براي حسين درخشان كه وي را تبعه ايراني - كانادايي معرفي كرد جويا شد كه مهمانپرست در رابطه با موضوع نخست تصريح كرد: 2 نفر از كارمندان وزارت خارجه در فنلاند و بلژيك بعد از پايان ماموريت خود ادعا كرده اند قصد بازگشت به كشور را ندارند در حاليكه يكي از اين دو در اسفند سال 88 ماموريت 3 ساله اش پايان يافته است با توجه به اينكه جايگزين وي عازم نشده بود اين ماموريت تا 29 مرداد تمديد شد و بعد از پايان ماموريت مدت تمديد شده ايشان اعلام كرد به خاطر وضعيت فرزندان محصلش مي خواهد مدتي بيشتر بماند.
وي ادامه داد: همچنين فرهنگيان نيز 30 شهريور 89 ماموريت 3 ساله اش به پايان مي رسيد و در روزهاي آخر در حال انجام اقدامات براي پايان ماموريتش بود. اينكه ادعا مي شود اين دو مشغول كار بودند و به دلايل خاص استعفا داده اند اينطور نيست اگر كسي قصد سياسي داشته باشد بعد از گرفتن 15 ماه حق ماموريت اين كار را انجام نمي دهند ما اين اقدامات را تخلف اداري محسوب مي كنيم همه كارمندان وزارت خارجه بايد بعد از پايان ماموريتشان به كشور بازگردند و بعد از تعيين تكليف سازماني هر تصميمي كه مي خواهند براي آينده خود بگيرند اقدام كنند.
مهمانپرست گفت: انگيزه سياسي اين افراد را نه در وزارت خارجه و نه در خارج از كشور كسي باور نمي كند. به نظر مي رسد اين افراد نوعي توجيه و منافع شخصي داشته اند.
20هزار اعزام و 20 تخلف
سخنگوي وزارت خارجه با اشاره به اعزام و حضور 20 هزار مامور اين وزارتخانه به خارج از كشور در دوران بعد از پيروزي انقلاب گفت: در اين ميان تنها حدود 20 نفر بوده اند كه مرتكب چنين تخلفات اداري شده اند و مشخص است بدنه وزارت خارجه داراي نيروهاي ارزشي است كه براي كشور تحت هر شرايطي فداكاري كرده اند و پاي اصول نيز محكم ايستاده اند ما اين نوع تخلفات را زشت مي دانيم كه البته در همه كشورها ممكن است اتفاق بيفتد و تاثيري نيز بر عملكرد وزارت خارجه و كارمندانش ندارد.
وي در رابطه با موضوع دوم نيز اظهار داشت: ما در ايران تابعيت مضاعف را به رسميت نمي شناسيم و كسي را كه داراي 2 تابعيت باشد را قبول نداريم. اين فرد تابعيت ايران دارد و مطابق قوانين ايران به وضعيت او رسيدگي مي شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر