۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۸, سه‌شنبه

مهدي كروبي : كار نظام به جايي رسيده كه افراد غير مسئول حكم محارب صادر مي كنند

كلمه: جمعي از اقشار مختلف جامعه از جمله فرهنگيان، پزشكان و پرستاران و خانواده هاي شهدا با دبيركل حزب اعتماد ملي ديدار و گفتگو كردند.
به گزارش سحام نيوز ، در ابتداي اين ديدار افرادي به نمايندگاني از قشر و صنف اجتماعي خويش، ضمن انتقاد و ابراز نگراني از وضعيت كنوني كشور، سوالاتي را مطرح نمودند.
حجت الاسلام والمسلمين مهدي كروبي ضمن خوش آمد گويي، فرارسيدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را به عموم مسلمانان جهان علي الخصوص شيعيان و ايرانيان عزيز تسليت گفته و سپس ضمن ايراد صحبتهايي كوتاه، به پاسخ گويي سوالات ميهمانان پرداختند.
دليل ايثارگري هاي اوايل انقلاب حفظ اسلاميت و جمهوريت بود
دبيركل حزب اعتماد ملي گفت: ۳۱ سال پيش حركتي با رهبري حضرت امام (ره) صورت گرفت كه در نهايت منجر به انقلاب عظيم و بي سابقه اي گرديد. اين حركت سياسي و انقلاب عظيم، فراز و نشيب هاي بسياري داشت و البته سرافرازي آن متعلق به مردم بوده و هست، چرا كه مردم عزيز قبل و بعد از پيروزي انقلاب ضمن همراهي همه جانبه در عرصه هاي مختلف انقلاب، سختي ها و ناملايمات زيادي را متحمل شدند. هشت سال دفاع مقدس در برابر ديكتاتوري صدام كه با حمايت هاي ابرقدرتها مي تازيد، دست و پنجه نرم كردن با تحريم هاي مختلف، ترورهاي وسيع و گسترده از جمله انفجار دفتر نخست وزيري و موارد بسياري كه مردم بزرگوار ايران با شجاعت و جانفشاني در مقابل آنها ايستادگي كردند و سرافرازي را براي خود به ارمغان آوردند. و دليل تمام اين ايثارگري ها و جانفشاني ها، همانا عشق به اسلام و ميهن و كشور بود كه در دو كلمه ي بامثماي اسلاميت و جمهوريت توسط خود مردم متبلور شده است .
كالبد نظام جمهوري اسلامي با آراي ملت معنا مي يابد
قطار جمهوري اسلامي از مسير اصلي خود منحرف شد
مهدي كروبي حق انتخاب و تعيين مسئولين در نظام جمهوري اسلامي، چه مستقيم و چه غير مستقيم را از آن مردم دانست و افزود: جايگاه مردم در اين نظام چنان است كه امام فرموده است : “ميزان راي ملت است” ، “مردم ولي نعمتند” .
وي در ادامه گفت: نظام مبتني بر آراي مردمي ما چنان است كه مردم با آراي خويش، نمايندگاني را انتخاب مي كنند تا از طريق مجلس خبرگان، بر عملكرد رهبري نظارت كنند، نمايندگاني را انتخاب مي كنند تا از طريق مجلس، ضمن تدوين قوانين كشور، بر حسن عملكرد دولت منتخبي خود نيز نظارت دائمي داشته باشند و به همين ترتيب در انتخاب مستقيم و غير مستقيم و نظارت بر عملكرد ساير مسوولين نظام در رده هاي مختلف نقش بي چون و چراي خود را ايفاء مي نمايند و اينچنين است كه كالبد جمهوري اسلامي با دميده شدن روح مردم خويش (نقش آراي ملت) جان گرفته و معنا مي يابد. وليكن بدليل آنكه عده اي جهت بقاء خويش در قدرت اجرايي كشور در جهت حذف جمهوريت و نقش ملت هستند، متاسفانه ما و شما اكنون شاهد انحراف قطار جمهوري اسلامي از مسير اصلي خود هستيم.
اسلام را به سمت خرافات سوق دادند
كار نظام به جايي رسيده كه افراد غير مسئول حكم محارب صادر مي كنند
رئيس مجالس سوم و ششم گفت: متاسفانه از طرفي نيز شاهد سوق دادن دين پاك خاندان پيامبر به سمت خرافات هستيم.ريا و تزوير كم بود كه خرافه پرستي و خرافه گويي نيز بدان افزوده شد. بي شك ما در دين خود مقوله ي محارب را داريم همانطوريكه در ساير حكومت ها و كشورها اين موضوع (به عناوين ديگري) وجود دارد. كسي كه بر عليه نظام و در جهت ساقط نمودن آن اقدام كند، محارب خوانده مي شود. ولي متاسفانه كار نظام ما به جايي رسيده كه افرادي غيرمسوول بي مهابا از دنيا و آخرت خويش، حكم محارب صادر مي كنند. اخيرا” نيز شاهديم كه در اقدامي عجيب و غيرمسوولانه، عضو شوراي نگهبان (آقاي الهام) مهندس موسوي و همسرش را محارب خطاب مي كند.
مهدي كروبي در ادامه مطلب افزود: به ياد دارم، در سال ۷۶ راجع به قضاياي انتخابات با مقام معظم رهبري صحبت مي كرديم. بنده آقاي موسوي را جهت شركت در انتخابات رياست جمهوري پيشنهاد دادم، شخصي كه در آنجا حضور داشت و من از گفتن اسم وي خودداري مي كنم، گفت “اگر آقاي موسوي بيايد او را رد صلاحيت مي كنيم” همينجا بود كه رهبر انقلاب با تعجب گفتند “اين چه حرفي است، ايشان نخست وزير امام بودند” . حال به كجا رسيده ايم كه حكم محارب مي دهند.
وقتي صبح روز انتخابات نتيجه آن معلوم باشد  قطعا ناشي از اعتقاد و احترام به آراي ملت نيست
كروبي سپس افزود: خودشان نيز مي دانند كه ما برانداز نيستيم و البته اين راه (خط امام و اصلاحات) را تازه انتخاب نكرديم. بدرستي من و شما متوجه هستيم كه جمهوريت به معناي واقعي در نظام اجرا نمي شود. اينكه صبح روز انتخابات نتيجه آن معلوم باشد و به يكديگر تبريك گويند قطعا” ناشي از اعتقاد و احترام به آراي ملت نيست.
نظام بايد به مسير اصلي خود برگردد
وي گفت: ما مي گوئيم كه نظام بايد به مسير اصلي خود (اسلاميت توام با جمهوريت) بازگردد. انتخابات سالم و آزاد برگزار شود، مطبوعات مستقل شكل گرفته و آزادي بيان داشته باشند، احزاب و تشكلها حق فعاليت داشته باشند، اصناف و اقشار مختلف مردم به رسميت شناخته شده و حرمت آنان رعايت گردد و به قانون اساسي به درستي عمل شود. البته هر قانوني هم عيب و نقضي دارد جز كتاب خدا، قرآن كريم. قانون اساسي نيز وحي منزل نيست، اشكالاتي هم دارد. قانون اساسي مي بايست در صورت نياز و متناسب با مقتضيات زماني در جهت بهره مندي عمومي و منافع ملي تغيير نمايد، بازنگري قانون اساسي پس از گذشت ۱۰ سال از پيروزي انقلاب در زمان حضرت امام (ره) مصداق بر اين ادعاست.
پيگيري اوضاع زندانيان و خانواده آسيب ديدگان را از وظايف خود مي دانم
شيخ اصلاحات در پاسخ به يكي از سوالات حاضرين راجع به وضعيت آسيب ديدگان پس از انتخابات گفت: من صميمانه از شما تشكر مي كنم كه به ديدن خانواده ها رفته و از آنها دلجويي مي كنيد. من نيز به نوبه خويش هر كاري كه در توانم باشد انجام داده و مي دهم و پيگيري اوضاع زندانيان و خانواده آسيب ديدگان را از وظايف خود مي دانم.
مهدي كروبي ادامه داد: به منظور رسيدگي و دلجويي از خانواده هاي آسيب ديده گان در همان اوايل بعد از حوادث انتخابات با مهندس موسوي نشستي براي تشكيل كميته پيگيري داشتيم كه ايشان فرزند شهيد بهشتي و آقاي روح اله مقدم عضو مجمع روحانيون مبارز و از طرف بنده هم آقاي الويري و دكتر اميني مشخص گرديده و بدين منظور كميته اي تشكيل گرديد كه متاسفانه از جمع چهار نفره اين كميته، سه نفر آنها را بازداشت كردند. پس از آن بنده در حد توان خود وارد صحنه شده و با خانواده آسيب ديدگان و زندانيان وقايع اخير ديدار مي كنم و از نمايندگان خود در شهرستان ها هم خواستم تا به ديدار خانواده هاي آسيب ديده در شهرستان ها بروند و جوياي احوالات آنان بشوند.
برخي براي بقاء خود مترصد فرصت اند تا خشونت بيشتري را در جامعه رواج دهند
در ادامه يكي از ميهمانان اين سوال را مطرح كرد كه احكام قضايي سنگيني صادر مي كنند، شبكه هاي اجتماعي نيز روز به روز با محدوديتهاي جديدي مواجه مي شوند، مطبوعات مستقل و منتقد توقيف شده و همه افراد هم به اينترنت دسترسي ندارند، با اين اوصاف شما براي اطلاع رساني بيشتر و آگاه سازي مردم چه برنامه اي داريد؟
دبيركل حزب اعتماد ملي در اين زمينه گفت: متاسفانه شرايطي را كه ذكر كرديد، وجود دارد. فشار نيز زياد است. بنده و خانواده ام نيز همچون مردم تحت فشار زيادي هستيم و مسائلي را كه بر خانواده من نيز چون مردم گذشت را مي دانيد. براي تضعيف روحيه حتي از شايعه اي كه من دچار بيماري صعب العلاجي شدم نيز استفاده كردند ولي نتيجه اي در بر نداشته است. اين فشارها عمق قضيه را بيشتر مي كند. وليكن ملت آگاه هستند و هوشيارانه در قبال اين جريان مشكوك ايستاده اند. برخي جهت بقاء خود مترصد فرصتند تا خشونت بيشتري را در جامعه رواج دهند لذا بايد دقت بيشتري نمود، چرا كه ما هم عضو اين انقلاب و حكومت هستيم. در چنين شرايطي كه ابزار اطلاع رساني را از ما گرفته اند، احزاب را به تعطيلي كشانده و روزنامه ها را توقيف كرده اند، بايد ضمن استفاده از فضاي مجازي با اطلاع رساني چهره به چهره آگاهي بخشي عمومي را افزايش داد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر