۱۳۸۸ بهمن ۶, سه‌شنبه

ای ملت! ایران را دریابید

خسته نشوید. . .   که مبارزه ادامه دارد، برای همیشه!
مردم شریف ایران بدانند که این اهریمنانی که بعنوان دین اسلام ایران را اشغال کردند نه مسلمان بودند و نه ایرانی و فقط شارلاتانهائی بوده و هستند که برای از بین بردن کشور ایران و چپاول منابع و ثروت های زیر زمینی و لطمه زدن باعتقادات مردم ما از نیروی جوانان و مردان و زنان ما استفاده کردند و گروهی از ما ایرانیان را در زندانها و با کشتار دسته جمعی در سراسر ایران کشتند و گروه دیگری را در سری قتلهای زنجیره ای و گروه بزرگی را نیز با تحریک احساسات مذهبی و ملی در جلو توپهای و روی مین های صدام بکشتن دادند.
آنچه توانستند بحساب های خود در کشورهای دیگر واریز کردند و یا به تروریست های لبنان و حماس دادند و یا بعنوان کمک به کره شمالی، سوریه ونزوئلا و بولوی و آمریکای مرکزی به باج خوران و چاقو کشان آنجا دادند بدون اینکه حتی قانون خودشان راهم رعایت نمایند. وهمان سوریه و حماس هم درهرمحفلی با اعراب داشتند بر علیه ما و بنفع اعراب جبهه گرفتند و از جمله در مورد مالکیت ما بر جزایر ایرانی خایج فارس و یا نام آن.
نه تنها این دزدیها را کردند و باجها را دادند وایران را درمقابل کشورهای منطقه بضعف کشاندند بلکه هرجا هویت ملی بود برعلیه ایران عمل کردند و در قطر احمدی نژاد خائن زیر نقشه حاوی نامهای جعلی در مقابل دور بین نشست و امیر قطر در تهران از همان نام استفاده کرد واینان ساکت ماندند.
اینک میخواهند اسیرانی که ازمیان دلاوران دخترو پسر و زن و مرد ما دارند را کشتار کنند تا بقول خودشان ملتی بنام ایران را سرکوب نمایند. خواسته بر حق مارا در مالکیت کشورمان فتنه نام نهادند و مبارزان سرفراز را فتنه گر خواندند و در مورد چهار شنبه سوری پدران مارا احمق نام بردند و به مفاخر ملی ما اهانت کردند و نام تازیان بر خیابانهای ما گذاردند و دانشگاهها را تبدیل به قبرستان نمودند و در پایتخت کشورما نخل خرمای پلاستیکی قرار دادند تا احساس تازی بودن بما القاء کنند.
عنصری نا باب و جنایتکار با دستها و پوزه ای خون آلود درجلوی این لشکر جنایتکار و خیانتکارمدعی شد که ما گوسفندیم و او چوپان ماست و البته چوپان هر گوسفندی را بخواهد باید ذبح کند ورفته رفته ادعایش بالا گرفت تا بامروز که مدعی خدائی است، درحالیکه با هراستانداردی بیدین وسرکش است و اگر بخواهیم اصطلاحات رایج شده ازطرف خودشان را بکار بریم بزرگترین مفسد فی الارض و بزرگترین محارب با خدا و رسول او و دین اسلام همانا خود او یعنی علی خامنه ایست.
امروز ای ایرانی اگر هرعقیده ای داری و هر جنسیتی داری و هر طرز تفکری داری و درهرسنی هستی وظیفه ات مبارزه با این اهریمنانی است که مانند خفاش شب درتاریکی دارند به همه ما وهمه انسانها خیانت میکنند ومصباح یزدی کثیف وملعون وبیدین با کمال وقاحت تجاوزهای جنسی و ناموسی بزن و مرد را مباح اعلام میکند. آیا اگر کسی بگوید که در زندان شکنجه گران حق دارند بزن شوهر دار ازهر طرف تجاوز کنند و به مرد هم میتوانند تجاوز کنند و زنای محسنه و لواط را مجاز اعلام میکند این بیشتر فساد را در زمین گسترش میدهد یا جوانی که فریاد میزند من میخواهم انسان باشم؟
برخیزید ای پیرمردان وفریاد بزنید ما آدم هستیم! برخیزید ای پیرزنان وفریاد بزنید ما آدم هستیم! برخیزید ای دختران وای پسران و فریاد بزنید ما آدم هستیم! عاقل وبالغ و قیم نمیخواهیم و ولی لازم نداریم و میخواهیم راه خود را برویم وصاحب خانه خود باشیم.
ای دنیا، ای بشریت، ای انسانیت آیا این زیاده خواهی است که ما ادعا کنیم ما گوسفند نیستیم وآدم هستیم.
ای حکومت های دنیا که برای منافع خودتان از یک طرف دنبال سازش با این اهریمنان هستید تا سرمایه داران کشورتان را راضی کنید وازطرف دیگر درمصاحبه های ساختگی مطبوعاتی شعارهای تو خالی وتهدید آمیز بحکومت محبوبتان درایران میدهید که ملت هایتان را که به حقانیت ایرانیان پی برده اند و مخالف راه شما هستند فریب بدهید بدانید که بیاد خواهیم داشت که چطورحقوق ملت ایران را وجه المصالحه روابط خود با یکدیگر کردید و روسیه ازامریکا برچیدن سپر ضد موشکی را گرفت و چین خواهان بازار بزرگتری در جهان است که چون نگرفت مخالفت کرد.
ملت ایران بداند که تنهاست اما بر حق است و چند ماشین رنگ پاش چینی و تعدادی مزدور لبنانی و آدمکش حماس نمیتوانند جلوی شما را بگیرند و بهرحال ما پیروزیم بدون آنکه بکمک این حکومتهای سرمایه داری وکمونیستی نیازی داشته باشیم.
ما خود طرحی نو در خواهیم انداخت که نه کمونیست باشد ونه کاپیتالیست. بلکه آزاده باشد. جمهوری فدرال آزادگان که درآن فقط آزادگان به خدمتگذاری مردم انتخاب خواهند شد.
ما حکومت آزادگان خواهیم داشت که همه ازرأس تا ذیل درمقابل ملت پاسخگو باشند و دست از پا خطا نکنند.
ای ملت، آنها که میخواهند شما را قطعه قطعه کنند وبین شما نفاق بیاندازند ازبیداری شما میترسند. ما همه با هم هستیم وهمه مساوی هستیم وبا یکدیگر بوده وهستیم وخواهیم بود وقدرت دراتحاد است واین قلم پیرمردی است که نمیتواند صد متردرست راه برود و نمیتواند داعیه ای داشته باشد و بساعتی دیگر اعتماد ندارد وبنابراین جزعشق میهن چیزی دردل ندارد وجزنجات آن آرزوئی درآن دل نیست که بخواهد از این نمد کلاهی بسرکند.
ملت بزرگ ایران با رنجی که دراین سی سال برده وبا مبارزه ای جانانه بیدارشده واینک ما همدیگرراباردیگر پیدا کرده ایم ومیدانیم اتحاد ما و عشق ما بیکدیگر خاری در چشم کشورهائیست که نمیخواهند در این مکان ژئوپولیتیکی کشوری بزرگ و قوی و آباد بوجود آید وهم از این رو ما نباید باردیگر یکدیگر را گم کنیم.
ملتی که جنگ نکرده خموده وسست میشود ما اینک جنگ کرده ایم و بیدار شده ایم و این جنگ، پس ازسـقوط اهریمنان و نابودی آنان با متجاوزین وفرصت طلبان و دراطراف میز مذاکرات با دولتهای حریص و بر قراری نظامی نو و نگهداری از دموکراسی و آزادی وتساوی بدست آمده و رفع محرومیت ها ی مادی و معنوی و بیدار کردن آن گروهی ازهموطنانمان که هنوز خوابند و برقراری عدالتی که در آن یک رفتگر درچشم قانون و اجرای آن با رئیس جمهور تفاوتی نکند ادامه خواهد داشت وما در میدان باقی خواهیم ماند.
ما گنجینه ای ازدختران وپسران جوان ولی آبدیده وخردمند داریم که علاوه بر دانشگاههای سنتی ورسمی دردانشگاه اجتماع درس خوانده و دکترا گرفته اند و این بزرگترین سرمایه را باید قدر بشناسیم.
آن دختری که در نهایت اقتدار درمقابل آن خرص خود فروش باهریمن دستهایش را بعلامت پیروزی بالا برده وشجاعانه درچشم آن هیولا بدون اندکی لرزش نگاه میکند و همراهانش سرمایه های ما هستند و من در مقابل انها سرفرود میآورم.
ما پیروز میشویم چون لایق آن هستیم و دشمن شکست میخورد چون باید شکست بخورد وما ایران را آباد میکنیم چون قادر بآن هستیم ونیاز به وارد کردن آقا وسر پرست از جائی نداریم چون همه فرصت طلبان مأمورند. هرکس میخواهد بعنوان یک شهروند مسئول و بی ادعا بملت بپیوندد و با آزادگی ازپله های پائین شروع بخدمت باین سرزمین مقدس کند وبداند که ما سربلند زیست خواهیم کردن مقدمش گرامی است اما کشور ارث پدری کسی نیست وملت به احدی بدهکار نیست وهر وقت دلش بخواهد میتواند خدمتکاری را عزل و خدمتکاری دیگر را بکار بگمارد.
ما همه با هم هستیم و ما همه مساوی هستیم وهمه مسئول آبادانی و سربلندی ایران هستیم و همه باید از مواهب برخوردار باشیم و تا محرومی هست کار ما تمام نمیشود.

زهرا رهنورد : سازش نمي كنيم , دولت محمود احمدي نژاد را به رسميت نمي شناسيم

بيانيه شماره 17 ميرحسين موسوي از سوي برخي گروهها و شخصيت هاي سياسي نشانه به رسميت شناختن دولت محمود احمدي نژاد ارزيابي شد و برخي تا بدانجا پيش رفتند كه سخن از سازش پشت پرده رهبران جنبش سبز با حكومت به ميان آوردند. امري كه زهرا رهنورد در مصاحبه با "روز" آن رابه شدت رد و به صراحت اعلام كرد: "نه دولت احمدي نژاد را به رسميت مي شناسيم و نه سازش مي كنيم بلكه صادقانه پي گير حقوق و مطالبات مردم هستيم."
با خانم رهنورد در شرايطي مصاحبه كرده ايم كه از يك سو فشارها بر ميرحسين موسوي، با بازداشت مشاوران و نزديكان اوافزايش يافته و از سوي ديگر شايعاتي مبني بر سازش پشت پرده و به رسميت شناختن دولت احمدي نژاد از سوي او و ساير رهبران جنبش سبز، پخش شده است. اما خانم رهنورد با وجود همه اين فشارها و تهديدها تصريح مي كند: "سينه مان را سپر كرده ايم و آماده براي هرگونه تير و حمله و تروري هستيم."
مصاحبه با زهرا رهنورد، استاد دانشگاه، نويسنده و همسر ميرحسين موسوي را در پي مي آيد.
خانم رهنورد بعد از انتشار بيانيه هفدهم آقاي موسوي، برخي اينگونه برداشت كرده اند كه آقاي موسوي، دولت محمود احمدي نژاد را به رسميت شناخته است. چنين برداشتي درست است؟
برداشت شخصي من از بيانيه، اين نيست، چون بندهاي ديگر همين بيانيه تاكيد دارد كه تقلبي در كار بوده و انتخابات سالم نبوده است؛ وقتي در بيانيه بر اين موضوع تاكيد مي شود، چگونه چنين برداشتي مي شود؟ من فكر ميكنم و برداشت من اين است كه از متن همين بيانيه به وضوح مي توان فهميد كه آقاي موسوي، دولت برآمده از تقلب را به رسميت نمي شناسد.

ولي اكنون شايعات زيادي درباره سازش پشت پرده آقايان موسوي و كروبي و خاتمي مطرح است و امروز نيز برخي اخبار به نقل از آقاي كروبي در مورد به رسميت شناختن دولت احمدي نژاد منتشر شده است. برخي بيانيه آقاي موسوي و سخنان امروز آقاي كروبي را به سازش هاي پشت پرده تعبير ميكنند.
به هيچ وجه چنين چيزي نيست و سازشي در كار نيست. من در آن بيانيه نه تنها هيچ گونه سازشي نمي بينم بلكه آن بيانيه كف خواسته ها و آرمان هاي مردم است و حداقلي از خواسته هاي مردم و حكومت مي تواند به راحتي اين خواسته ها را عملي كند.

ولي حكومت اين خواسته را نمي پذيرد يعني تاكنون نپذيرفته؛ شما فكر ميكنيد به اين خواسته ها تن خواهند داد؟
من نمي توانم آينده را پيش بيني كنم كه چه اتفاقي خواهد افتاد و چه خواهد شد، فقط اميدوارم هر اتفاقي كه مي افتد به نفع ملت ايران باشد و به سربلندي ملت ايران ختم شود.ميخواهم بر اين نكته تاكيد كنم كه نه دولت احمدي نژاد را به رسميت مي شناسيم و نه پشت پرده سازش مي كنيم.

با بازداشت هاي گسترده اي كه موج دوم آن بعد از روز عاشورا آغاز شد، به نظر ميرسد فضا بسته تر از سابق شده و از طرف ديگر شامل كساني شده كه به انقلاب خدمات زيادي كرده اند. به نظرتان اين بازداشت ها تاثيري در حركت مردمي خواهد داشت؟
اين بازداشت ها كار بسيار غلط و اشتباهي است كه متاسفانه همچنان هم ادامه دارد. بازداشت كساني كه حرفهاي آزاديخواهانه ميزنند و از حقوق مردم سخن مي گويند هيچ محمل قانوني ندارد. بايد توجه داشت كه آرمان هاي آزاديخواهانه، دموكراسي طلبي، قانون گرايي و مردمسالاري ديني، پايه هاي خواسته هاي مردم است كه "راي" نيز در درون همان قرار ميگيرد؛ دستگيري ها كه چه مردم عادي و چه شخصيت هاي سياسي و مطبوعاتي و... را در بر مي گيرد، محمل درست و قانوني ندارد. بازداشت شخصي مثل دكتر بهشتي كه سمبل همه حق طلبي ها و انديشمندي هاي جنبش و يك دلسوز دانشگاهي است چه فايده اي براي آقايان دارد؟ منظورم فقط شخص دكتر بهشتي نيست بلكه او را به عنوان سمبلي از عزيزان دربند مي گويم كه به خاطر آرمان هاي بلند و انساني شان بازداشت شده اند. من همچنين مي خواهم مساله زنان را به طور اخص مطرح و تاكيد كنم كه بازداشت شيرزنان فهيم و آگاه ايراني، ضربه بزرگي به حيثيت جمهوري اسلامي ميزند. زناني كه بايد دراجتماع و دانشگاهها مشغول كار باشند اكنون در كنج زندان ها هستند و اين موضوع سرافكندگي عظيمي در سطح ايران و جهان براي جمهوري اسلامي به دنبال دارد.

آيا اين بازداشت ها و بگير و ببندها تاثيري در حركت مردم و جنبش سبز خواهد داشت؟
اين دستگيري ها هيچ گونه تاثيري در خواست و حركت مردم ندارد؛ مردم به شدت آگاه هستند و با شعور بالاي سياسي، مطالبات خود را پي گيري ميكنند. اكنون اين مردم هستند كه پيشروي روشنفكران هستند، حتي روشنفكران ما به دنبال مردم حركت مي كنند.
خانم رهنورد تعداد زيادي از نزديكان شما و همسرتان بازداشت شده اند؛برادرتان دوبار بازداشت شده و خواهرزاده آقاي موسوي نيز به شهادت رسيده اند. اين مسائل چه تاثيري در زندگي شخصي و خانوادگي شما داشته است؟
ما با جنبش سبز نفس مي كشيم و زندگي مي كنيم؛ خود من هميشه از سوي جريان هاي محافظه كار و واپس گرا سركوب شده ام اما انديشه هايم را مطرح كرده ام. متاسفانه فشارهايشان بر زنان آزاديخواه و من متمركز شده و با اهانت ها و حاشيه سازي هايي كه تازگي نيز ندارد و از سالها قبل جريان داشته، سعي در سركوب ما داشته اند، اما اكنون ديگر حيا را خورده و آبرو را تف كرده اند. زماني كتاب هايم را اجازه انتشار نميدادند و كاري كردند كه من زندگي كاري و اجتماعي ام را فقط در دانشگاه گذاشتم اما فشارها ادامه داشت. حالا شديد تر شده؛ هدف آنها اين است كه من وجود نداشته باشم، نفس نكشم و نباشم. حتي زندگي عاشقانه ما را نيز بر نمي تابند و سعي كردند حاشيه ها به وجود آورند اما همگان ميدانند ما چه نوع زندگي اي داريم و اين فشارها و تهديدها، هيچ تاثيري در روند زندگي و فعاليت ها و آرمان هاي ما ندارد.
بيشتر ميخواهم بدانم چه فضايي بر خانواده و فاميل و نزديكان شما كه اين همه هزينه داده و ميدهند حاكم است؟ آيا اين هزينه ها تاثيري در رابطه آنها با آقاي موسوي داشته است؟
اين هزينه ها به خاطر آقاي موسوي نيست بلكه به خاطر جنبش سبز است؛ ما فرد گرا نيستيم و فردگرايي نداريم و خانواده و فاميل ما نيز جدا از مردمي كه هزينه ميدهند نيستند. برادر من يك شخصيت كاملا علمي و متخصص است و هيچ نوع فعاليت سياسي ندارد اما همچون ساير مردم هزينه ميدهد. ما سينه مان را سپر كرده ايم و آماده براي هرگونه تير و حمله و تروري هستيم.
خانم رهنورد خود شما نيز تاكنون سه بار مورد حمله قرار گرفته ايد؛ گفته مي شد افرادي كه به شما حمله كردند از "خواهران بسيجي" بودند. ممكن است توضيح دهيد اصل قضيه چه بود؟
من نمي توانم با اطمينان بگويم كه بسيجي بوده اند اما مي گويم كه ماموريت داشته اندو از يك روز قبل از 16 آذر تا 18 آذر من در ناامني شديد قرار داشتم. به طور مداوم  تعقيب ام ميكردند و يك بار سرم ريختند و بارها با حرفهاي بسيار زشتي اهانت كردند. يكبار كه حراست دانشگاه مرا به ماشين منتقل كرد تا از محل دور شوم، يك موتورسوار دستش را داخل ماشين كرد و گاز فلفل زد كه به شدت حالم بد شد و مدتي مريض بودم و خونريزي كليه داشتم. روزهاي ديگر نيز حراست دانشگاه مراقبت ميكرد. آن 4 روز تا 18 آذر يا توهين ميكردند و يا حمله فيزيكي ميكردند و هيچ گونه امنيتي نداشتم اما بعد از 18 آذر دست برداشتند و فعلا كه خبري نيست.
شما نمي ترسيد از اينكه يكباره حادثه اي برايتان به وجود آورند؟ آيا پيش بيني چنين حوادثي را كرده ايد؟
آزاديخواهي و سلحشوري جزو آرمان هاي من در زندگي بوده و به خاطر همين از مرگ هم هيچ هراسي ندارم. قبلا گفتم سينه مان را سپر كرده ايم و من به شخصه آماده هرگونه تير و حمله و تروري هستم.

معاون وزير راه ايران به صورت رئيس يك شركت هواپيمايي سيلي زد

در جريان جلسه رسيدگي به سانحه اخير هوايي در مشهد، رضا نخجواني، معاون وزير راه و ترابري ايران به صورت رئيس شركت هواپيمايي تابان سيلي زد.
سايت الف متعلق به احمد توكلي، رئيس اصولگراي مركز پژوهش هاي مجلس، روز دوشنبه پنجم بهمن (۲۵ ژانويه) خبر اين مشاجره ميان آقاي نخجواني و اصغر عبدالله پور، مدير عامل شركت هواپيمايي تابان را منتشر كرده است.
به گزارش الف، سيلي زدن معاون وزير راه و ترابري به آقاي عبدالله پور در جريان جلسه رسيدگي به حادثه هوايي مشهد كه توسط اعضاي كميسيون عمران مجلس ايران برگزار شده بود، اتفاق افتاده است.
در گزارشي ديگر، سايت تابناك به نقل از شاهدان عيني آورده است كه نزاع ميان معاون وزير راه و ترابري كه رئيس سازمان هواپيمايي ايران نيز هست (رضا نخجواني) و مديرعامل شركت هوايي تابان (اصغر عبدالله پور) زماني روي داده است كه آقاي نخجواني گفته است كه مجوز شركت هوايي تابان را باطل مي كند و آقاي عبدالله پور نيز به اين گفته پاسخ داده است.
پرواز شماره ۶۴۳۷ هواپيما تابان روز يكشنبه چهارم بهمن به هنگام فرود در فرودگاه مشهد به دليل خروج از باند دچار سانحه شد.
در جريان اين حادثه هفت نفر از مسافران اين هواپيما زخمي و دچار شكستگي دست و پا شدند.
رئيس سازمان هواپيمايي گفته است كه خلبان هواپيماي متعلق به شركت تابان با وجود تذكر برج مراقبت در زمينه نامساعد بودن باند فرودگاه اقدام به فرود كرده است و اين موضوع منجر به حادثه شده است.
اما خلبان هواپيماي دچار حادثه شده، مدعي است كه علت حضور او در فرودگاه مشهد، وضعيت جسماني بد يكي از مسافران بوده است كه نياز به خدمات فوري پزشكي داشته است.
هواپيمايي تابان به شركت سهامي توس گستر (آستان قدس رضوي) و منطقه ويژه اقتصادي سرخس تعلق دارد و در سال ۱۳۸۴(۲۰۰۵) تأسيس شده است.

انتقاد شديد از رئيس سازمان هواپيمايي ايران

پس از وقوع مجادله و "كتك كاري" ميان رئيس سازمان هواپيمايي كشور و مدير عامل شركت هواپيمايي تابان، روز دوشنبه پنجم بهمن (۲۵ ژانويه) اصغر عبدالله پور، مدير شركت هواپيمايي تابان با ارسال نامه اي به رسانه هاي اين كشور به انتقاد از سياست هاي رئيس سازمان هواپيمايي ايران پرداخت.
در بخشي از اين نامه كه خبرگزاري مهر آن را منتشر كرده است، آقاي عبدالله پور گفته است: "از نوادر روزگار است كه گفته شود هواپيمايي تابان آگاهانه سانحه داده است."
آقاي عبدالله پور در نامه خود خطاب به رئيس سازمان هواپيمايي ايران گفت: "عليرغم تمامي موانعي كه بر خلاف شعارهاي حمايت از بخش خصوصي كه سازمان هواپيمايي كشوري در دوره مديريت جديد مطرح مي كرد نسبت به اين شركت روا داشته است، بايد بگويم اگر چه حفظ حرمت مديران و كارشناسان عزيز آن سازمان برايم يك تكليف است اما سكوت را جايز نمي دانم و استدعا دارم خبرنگاران از رئيس سازمان هواپمايي كشوري بپرسند سه فروند هواپيماي بوئينگ MD كه شش ماه قبل خريداري شده بود و تقاضاي كارشناسي اين سازمان و جايگزيني آنها را با توپولف داشت و پذيرش آن را از سازمان دريافت كرده بود، چرا تا كنون وارد نشده است؟"
ناتواني ايران در خريد هواپيماهاي نو باعث شده تا اين كشور براي تامين نيازهاي خود دست به خريد هواپيماهاي دست دوم و هواپيماهاي روسي بزند.
اين راه حل در كوتاه مدت جوابگوي نيازهاي داخلي و بين المللي ناوگان هوايي بوده اما سقوط پي در پي هواپيماهاي كهنه و روسي باعث شده تا ناوگان هوايي اين كشور به ناوگاني پرخطر تبديل شود.
ايران در طول سال هاي اخير تلاش هاي زيادي براي نوسازي ناوگان هوايي خود انجام داده اما عمده اين تلاش ها بي ثمر بوده و اين كشور نتوانسته در خريد هواپيما از بند تحريم هاي آمريكا بگريزد.

فارس نيوز نوشت : مهدي كروبي : رئيس جمهور منتخب ملت ايران را به رسميت مي شناسم و واكنش شديد كروبي به اين خبر

كل خبر ديروز فارس نيوز اين بود
مهدي كروبي در گفتگو با فارس:
رئيس جمهور منتخب ملت ايران را به رسميت مي شناسم
خبرگزاري فارس: حجت الاسلام مهدي كروبي درباره قانوني بودن رياست جمهوري محمود احمدي نژاد گفت: رئيس جمهور را به رسميت مي‌شناسم.
حجت الاسلام مهدي كروبي در گفتگو با خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سئوال كه آيا شما رئيس جمهور قانوني و منتخب ملت ايران را به رسميت مي‌شناسيد؟ اظهار داشت: بنده اشكالات خود را همچنان وارد مي دانم اما در خصوص سئوال شما بايد بگويم بله رئيس جمهور را نيز به رسميت مي‌شناسم.
خبر سحام نيوز سايت رسمي حزب اعتماد ملي
واكنش حسين كروبي فرزند مهدي كروبي به خبر فارس نيوز
سحام نيوز: حسين كروبي فرزند مهدي كروبي در واكنش به خبر فارس نيوز به خبرنگار ما گفت: آقاي كروبي گفتند من كاملا بر اين عقيده كه در انتخابات تقلب روي داده و شبهه انگيز بوده محكم ايستاده ام و اعتقاد دارم در شمارش آراء كاملاً دخالت شده است. ليكن چون آقاي خامنه اي حكم آقاي احمدي نژاد را تنفيذ كردند به همين خاطر وي(احمدي نژاد) را رئيس دولت اين نظام ميدانم.

خبر جنبش راه سبز
كروبي: در انتخابات تقلب شده و محكم بر حرف خود ايستاده ام
مهدي كروبي گفت: من كاملا بر اين عقيده كه در انتخابات تقلب روي داده و شبهه انگيز بوده محكم ايستاده ام و اعتقاد دارم در شمارش آراء كاملاً دخالت شده است.  
شبكه جنبش راه سبز(جرس): حسين كروبي فرزند مهدي كروبي  به خبر فارس نيوز مبني بر اينكه دولت محمود احمدي نژاد را به رسميت مي شناسم واكنش نشان داد.
به گزارش سحام نيوز، فرزند ارشد مهدي كروبي  به نقل از پدر خود گفت:" من كاملا بر اين عقيده كه در انتخابات تقلب روي داده و شبهه انگيز بوده محكم ايستاده ام و اعتقاد دارم در شمارش آراء كاملاً دخالت شده است. ليكن چون آقاي خامنه اي حكم آقاي احمدي نژاد را تنفيذ كردند به همين خاطر وي(احمدي نژاد) را رئيس دولت اين نظام ميدانم."
گفتني است صبح امروز خبرگزاري فارس وابسته به سپاه پاسداران در خبري كوتاه مدعي شد كه كروبي در گفتگو با خبرنگار اين رسانه گفته بود:"بنده اشكالات خود را همچنان وارد مي دانم اما در خصوص سئوال شما بايد بگويم بله رئيس جمهور را نيز به رسميت مي‌شناسم."
خبر راديو فردا :
مهدي كروبي مي گويد به خاطر تنفيذ دولت توسط رهبري، احمدي نژاد را به عنوان رئيس جمهوري مي شناسد 
خبرگزاري « فارس» روز دوشنبه به نقل از مهدي كروبي، يكي از رهبران مخالفان دولت، نوشت كه به رغم وارد دانستن اشكالات، وي « رئيس جمهور را به رسميت مي‌شناسد.»

حسين كروبي، فرزند مهدي كروبي، در اين مورد به «راديو فردا» گفت كه پدرش پس از مراسم افتتاح كنگره حزب مردم سالاري در پاسخ به پرسشي از سوي خبرنگاران درباره دولت گفته است كه « هنوز بر اين عقيده است كه در انتخابات تقلب كاملاً حاكم بوده است.»

به گفته حسين كروبي، مهدي كروبي افزوده است:« اما چون دولت توسط رهبري تنفيذ شده است، فقط به همين خاطر او، محمود احمدي نژاد را به عنوان رئيس دولت مي شناسد.»  

خبر آينده نيوز :
چرا كروبي احمدي نژاد را به رسميت شناخت؟
خبرگزاري فارس به نقل از مهدي كروبي درباره قانوني بودن رياست جمهوري محمود احمدي نژاد نوشت: رئيس جمهور را به رسميت مي‌شناسم.

فارس مدعي مصاحبه با حجت الاسلام مهدي كروبي شده كه در گفت و گو با اين خبرگزاري در پاسخ به اين سئوال كه آيا شما رئيس جمهور قانوني و منتخب ملت ايران را به رسميت مي‌شناسيد اظهار داشته: بنده اشكالات خود را همچنان وارد مي دانم اما در خصوص شما بايد بگويم بله رئيس جمهور فعلي را نيز به رسميت مي‌شناسم.

در همين حال به گزارش «پارلمان‌نيوز»، حسين كروبي، فرزند مهدي كروبي در واكنش به اين خبر گفت:««آقاي كروبي گفتند من كاملا بر اين عقيده كه در انتخابات تقلب روي داده و شبهه‌انگيز بوده محكم ايستاده‌ام و اعتقاد دارم در شمارش آراء كاملاً دخالت شده است. ليكن چون آيت‌الله خامنه‌اي حكم آقاي احمدي نژاد را تنفيذ كردند به همين خاطر وي(احمدي‌نژاد) را رئيس دولت اين نظام مي‌دانم.»

ديده بان حقوق بشر: وضعيت ايران به فاجعه حقوق بشري تبديل شده است

در گزارش ديده بان حقوق بشر به خبرهاي مربوط به ضرب و شتم، شكنجه و تجاوز جنسي به بازداشت شدگان و وجود بازداشتگاه هاي مخفي اشاره شده و آمده است كه يك گروه تحقيق مجلس ايران اخيرا اعلام داشت كه سعيد مرتضوي، معاون دادستان كل جمهوري اسلامي، به طور مستقيم مسئول قتل مرگ دست كم سه تن از بازداشت شدگان در كهريزك است كه در نتيجه شكنجه و غفلت ماموران جان خود را از دست دادند.
در ادامه گزارش مربوط به نقض حقوق بشر در ايران، ديده بان حقوق بشر به برگزاري دادگاه هاي نمايشي صدها تن از اصلاح طلبان و فعالان سياسي برجسته كه از ماه اوت سال جاري شروع شد اشاره دارد و مي نويسد كه اين افراد به اقداماتي مانند ارتباط با "اغتشاشگران" و تدارك "انقلاب مخملين" متهم شده بودند.
به گفنه ديده بان حقوق بشر، در جريان اين محاكمه ها، تعدادي از بازداشت شدگان به اعتراف تلويزيوني مبادرت كردند كه از فشار شديد بر آنان حكايت داشت و حاوي ادعاهايي حاوي جرايم مبهم امنيتي عليه خود بازداشتيان بود كه در دادخواست دادستان هاي دادگاه آمده بود و پس از آن، براي برخي از متهمان اين دادگاه هاي تلويزيوني دوره هاي حبس هاي طولاني و براي چند نفر هم حكم اعدام صادر شده است.
آقاي استورك در مورد برگزاري اين محاكمات گفته است كه "محاكمات نمايشي صدها تن از تظاهركنندگان و دگرانديشان از جمله مبتذل ترين نمونه هاي سوء استفاده از روند پيگرد قضايي است كه ممكن است به خاطر كسي خطور كند."
در اين گزارش آمده است كه علاوه بر سركوب معترضان و منتقدان، نهادهاي امنيتي جمهوري اسلامي به ارعاب و سركوب اقليت هاي ديني مانند بهائيان و سنيان ايران نيز مبادرت كردند و به طور سازمان يافته به بازداشت و سركوب فعالان سياسي و جامعه مدني اقليت هاي كرد، آذري، بلوچ و عرب ادامه دادند.
ديده بان حقوق بشر از دولت ايران خواسته است به منظور بهبود وجهه جهاني و عملكرد خود در زمينه حقوق بشر فورا تمامي كساني را كه صرفا به دليل استفاده از حق آزادي اجتماعات و بيان زنداني كرده آزاد كند و ماموران و مقامات دولتي مسئول قتل، بدرفتاري و شكنجه تظاهركنندگان و بازداشت شدگان را تحت پيگرد قانوني قرار دهد.
اين نهاد مدافع حقوق بشر همچنين از جمهوري اسلامي خواسته است تا اجراي احكام اعدام را متوقف سازد و اعدام نوجوانان را ممنوع كند و به اصلاح آن بخش از قوانين اين كشور كه مانع از دسترسي شهروندان به حقوق اوليه مانند برخورداري از امكانات حقوقي در زمان بازداشت مي شود مبادرت ورزد.

ساير كشورهاي منطقه



ديده بان حقوق بشر در گزارش خود به شرايط حقوق بشر در چند كشور ديگر حوزه خليج فارس نيز پرداخته و از جمله وضعيت كنوني بيجا شدگان عراقي را وخيم دانسته و نسبت به بروز خشونت در اختلاف بين كردها و اعراب در برخي نقاط اين كشور ابراز نگراني عميق كرده است.
اين گزارش ابراز اميدواري كرده است كه انتخابات پارلماني عراق در محيطي كاملا آزاد و دموكراتيك برگزار شود و مردم اين كشور بتوانند نمايندگان مورد نظر خود را بدون فشار از سوي سايرين انتخاب كنند.
معاون ديده بان حقوق بشر در امور خاورميانه گفته است كه "انتخابات پارلماني پيش رو فرصتي مناسب را در اختيار دولت عراق قرار مي دهد تا ثابت كند در زمينه حمايت از حقوق بشر در اين كشور جدي و فعال است."
ديده بان حقوق بشر در مورد امارات متحده عربي نيز نسبت به پي آمد بحران اقتصادي اين كشور بر نحوه رفتار با كارگران مهاجر خارجي ابراز نگراني كرده و همچنين تبرئه يكي از اعضاي خاندان حكومتي از اتهام بدرفتاري با يك بازرگان افغان را، با وجود اعلام رضايت شاكي، باعث بي اعتباري تشكيلات قضايي اين كشور دانسته است.
اين گزارش از دولت امارات مي خواهد تا حق شهروندان در ايجاد تشكل هاي مدني و سياسي را به طور كامل رعايت كند، با تشكيل يك نهاد مستقل، امكان پيگيري تعدي به حقوق مردم توسط ماموران دولتي را فراهم آورد و كنوانسيون سازمان ملل در زمينه منع شكنجه و مجازات ها و رفتارهاي تحقير آميز، غيرانساني و بيرحمانه را تصويب كند و به اجرا بگذارد.
در مورد بحرين، ديده بان حقوق بشر دولت اين كشور را به وارد كردن فشار بر فعالان سياسي و ايجاد محدوديت براي رسانه هاي همگاني متهم ساخته و گفته است كه اقدامات دولت بحرين با اظهارات مقامات اين كشور در مورد رعايت حقوق بشر همخوان نبوده است.
ديده بان حقوق بشر دولت بحرين را همچنين متهم كرده كه به وضعيت كارگران مهاجر در اين كشور بي اعتنايي نشان مي دهد و خواستار اصلاح قوانين مربوط به اجازه كار خارجيان در اين كشور شده است.

عذر بدتر از گناه آقاي سخنگوي سازمان هواپيمايي كشوري : مردم ندانند ، به سودشان است!

عصر ايران – چند روز پيش سازمان هواپيمايي كشوري طي دستورالعملي از آژانس هاي مسافرتي خواسته است از اعلام نام و نوع هواپيماها به خريداران بليت هواپيما خودداري كنند!

هر چند اين دستور العمل ، ناقض بديهي ترين حقوق مسافر ، يعني اطلاع از نوع وسيله پروازي بوده است ، اما اظهارات  " رضا جعفر زاده " سخنگوي سازمان هواپيمايي كشوري در مصاحبه اي با خبرگزاري دولت ( ايرنا ) ، بيش از اصل دستورالعمل ، نااميد كننده بود.

اين مقام دولتي ، در توجيه دستور العمل ابلاغي اخير سازمان متبوع خود  به دفاتر خدمات مسافرت هوايي گفته است كه : ممنوعيت اعلام نام و نوع هواپيما براي رفاه مسافران است ."

بايد از اين مقام دولتي پرسيد كه آيا اين سخنان بي احترامي به مردم و استفاده كنندگان از خدمات هوايي نيست ؟اينكه يك مدير دولتي معتقد باشد كه مردم نبايد از هواپيمايي كه سوار آن مي شوند اطلاع داشته باشند و بعد براي توجيه اين دستور العمل " عجيب و غريب " اين كار را به نفع مردم و براي رفاه آنها بداند ، آيا توهين به مردم نيست ؟

بايد از آقاي سخنگو پرسيد كه آيا ايشان و مديران سازمان هواپيمايي كشوري بيشتر از خود مردم منافع و مضار آنها را مي شناسند ؟ و اينكه آيا مردم حق ندارند نوع هواپيمايي كه مي خواهند با آن سفر انجام دهند را انتخاب كنند ؟

بسياري از مردم و مسافران حتي براي يك سفر ساده زميني و براي مسافتي نه چندان دور ( اگر بخواهند از اتوبوس يا قطار استفاده كنند ) نوع اتوبوس يا قطار ، تعداد صندلي و ... را مي پرسند ، انتخاب كرده  و بعد بليت مي خرند ، حال چگونه است كه براي سفر هوايي كه ممكن است ده يا بيست برابر بيشتر از سفر زميني براي مسافر هزينه داشته باشد ، اين حق انتخاب سلب مي شود ؟ و حتي در مقام توجيه عذر بدتر از گناه آورده مي شود كه اين كار براي رفاه حال مسافران است ؟!

سخنگوي سازمان هواپيمايي كشوري در ادامه مصاحبه خود مي گويد : اين تصميم درپي اعتراض‌ها و شكايت‌هاي مسافران از برخي دفاتر خدمات مسافرت هوايي مبني بر تبليغات كاذب و عدم انجام سفر با هواپيما يا شركت هواپيمايي وعده داده شده صورت گرفته است."

در مقام پاسخ بايد گفت كه اگر واقعا چنين است و چند دفتر مشخص هواپيمايي تخلف داشته اند ، چرا بايد به جاي برخورد با آن چند دفتر متخلف ، مردم را از حق انتخاب محروم كنيم و در مقام توجيه عذر بدتر از گناه بياوريم ؟

آقاي جعفر زاده در ادامه مي گويد : " برخي آژانس هاي مسافرتي براي فروش بيشتر و جذب مشتري اقدام به تبليغ براي شركت هواپيمايي خاصي مي كنند كه اين خلاف مقررات است."

لازم است در اين زمينه به آقاي سخنگو چند مورد را متذكر شويم :

اولا : اينكه  ايشان مي گويد اين امر خلاف مقررات است ؛ مي شود بفرمايند كه كدام مقررات و كدام ماده و بند از قانون مورد نظر ايشان مي باشد ؟

ثانبا : مگر مبناي تاسيس شركت هاي هواپيمايي خصوصي امكان رقابت در جهت هر چه بهتر شدن كيفيت خدمات شركت هاي هواپيمايي و افزايش رضايت مشتريان و كاهش قيمت خدمات هواپيمايي در اثر اين رقابت نيست ؟
حال چه اشكالي دارد كه شركت هاي هواپيمايي در اين جهت با هم رقابت كنند و در نتيجه  هر شركتي كه خدمات بهتري به مسافران ارايه مي دهد و مشتريان خود را راضي نگه مي دارد ،از اقبال عمومي بيشتري برخوردار باشد ؟

طبيعي است كه وقتي شركتي در مقام مقايسه با ديگر شركت ها خدمات بهتري به مسافران ارايه مي دهد مشتري بيشتري هم خواهد داشت و اين اقدام سازمان هواپيمايي كشوري در ابلاغ دستور العمل عدم اطلاع يافتن مسافران از نوع هواپيما دقيقا مغاير با همين فلسفه رقابت پذيري است .

نكته پاياني اينكه سخنان سخنگوي محترم سازمان هواپيمايي كشوري در تشريح دلايل ابلاغ دستور العمل عدم اطلاع مسافران از هواپيمايي كه مي خواهند جان " ناقابل! " خود را درون آن ببرند ، بيش از آنكه  در جهت روشن كردن دلايل اين ابلاغيه عجيب و غريب باشد ، نمكي بر زخم استفاده كنندگان از خدمات مسافرت هاي هوايي كشور است .

نمكي كه بر زخم " سقوط  يا سانحه هوايي براي 7  هواپيما در سال اخير  و جان باختن صدها شهروند ايراني در اين سوانح ناگوار"  پاشيده مي شود

حزب اعتماد ملى خواستار انتخابات آزاد و اجازه برگزارى تظاهرات به مخالفان شد

حزب اعتماد ملى كه زير نظر مهدى كروبى اداره مى شود روز يكشنبه در پاسخ به مطلب يكى از روزنامه هاى هوادار دولت جمهورى اسلامى خواستار برگزارى انتخابات آزاد و صدور اجازه براى برگزارى تجمع آزاد و امن براى هواداران كروبى و موسوى شد.

حزب اعتماد ملى اين درخواست را در جريان پاسخ به يك روزنامه به گفته آن، «معلوم الحال»، مطرح كرد كه «توسط نيروهاى افراطى» اداره مى شود.

روزنامه «كيهان» در شماره روز شنبه، چهارم بهمن ماه، در واكنش تندى به اظهارات آقاى كروبى در ديدار با خانواده عليرضا بهشتى كه گفته بود: «براى اولين بار بعد از انقلاب پل ارتباطى مان با سيستم براى حل مشكل زندانيان قطع مى باشد» نوشت: «ظاهرا وى ۷-۸ ماه خواب بوده و تازه بيدار شده و فهميده چه خبط بزرگى كرده است.»

حزب اعتماد ملى در پاسخ به اين نوشته، روزنامه كيهان و طرفداران دولت را به باد انتقاد گرفته و گفته است: «آن كسانى خوابند و هنوز بيدار نشده اند كه جمعيت سه ميليونى مردم را در ۲۵ خرداد نديدند و سكوت با معناى آنها را نشنيدند.»

اين حزب افزوده است: «آن كسانى خوابند كه به رغم كشتار در بازداشتگاه كهريزك كه ننگى براى اين انقلاب شد، عامل اصلى آن را در كنار خود مى نشانند و از او تقدير مى كنند و در مصونيت آهنى قرار مى دهند. آيا مى خواهيد بدانيد كه ديگر چه كسانى خوابند و چه زمانى وقت بيدارى آنهاست؟»

اشاره اين حزب به سعيد مرتضوى، دادستان پيشين عمومي و انقلاب تهران، است كه در گزارش مجلس شوراى اسلامى به عنوان متهم اصلى حوادث كهريزك معرفى شده است. آقاى مرتضوى اخيرا با حكم محمود احمدى نژاد، رييس جمهور ايران، رياست ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز را به عهده گرفته است.

حزب اعتماد ملى در بخش ديگرى از پاسخ خود گفته است: «انتخابات آزاد برگزار كنيد يا اجازه برگزاري يك تجمع آزاد و امن به هواداران آقايان كروبى و موسوى بدهيد تا بيبند مردم چگونه بيدارتان مى كنند.»

اين تشكل سياسى تاكيد كرده است كه «آقاى كروبى محكم و استوار ايستاده و براى تمامى سخنان خود سند دارد.»

مهدى كروبى كه در انتخابات روز ۲۲ خرداد نامزد مقام رياست جمهورى بود در سال هاى گذشته به عنوان يكى از ريش سفيدان جناح اصلاح طلب شناخته مى شد كه در رايزنى با مقام هاى دولتى و قضايى تلاش مى كرد تا زمينه آزادى زندانيان سياسى، مطبوعاتى و دانشجويى را فراهم كند.

وى در ماه هاى گذشته دستگاه هاى امنيتى و قضايى جمهورى اسلامى ايران را متهم كرد كه اقدام به آزار و اذيت جنسى برخى از بازداشت شدگان پس از انتخابات كرده اند و گزارش هاى مربوط به آن را نيز علنى كرد.

به دنبال حوادث پس از انتخابات، نيروها و رسانه هاى نزديك به دولت حملات شديدى به آقاى كروبى و مير حسين موسوى آغاز كردند و در تجمع هواداران نظام، براي آنها درخواست بازداشت و حكم اعدام شد.

روزنامه كيهان در شماره روز شنبه خود مهدى كروبى را مورد حمله قرار داده و گفته كه وى «طى چند سال گذشته به ويژه در آستانه انتخابات اخير با افراطى ترين و بد سابقه ترين عناصر ضد انقلاب پيوند خورد و با وجود اعتراض برخي اعضاي حزب اعتماد ملي، اين حزب و ارگان مطبوعاتى آن را تبديل به پاتوق عناصر ساختار شكن و برانداز كرد.»

آقاى كروبى در نخستين بيانيه هاى خود پس از برگزارى انتخابات، معرفى محمود احمدى نژاد به عنوان رييس دولت دهم را رد كرد و گفت كه نتيجه اين انتخابات را به رسميت نمى شناسد.

مقام هاي دولتي ايران تا كنون حاضر نشده اند كه براي مخالفان مجوز برگزاري راهپيمايي يا تجمع براي اعتراض به انتخابات صادر كنند و در باره نتيجه انتخابات نيز رهبر جمهوري اسلامي ايران و شوراي نگهبان نيز گفته اند كه خدشه اي به آن وارد نيست.

۱۱۰ استاد و محقق دانشگاه هاي جهان خواستار تحقيقات مستقل درباره ترور على‌ محمدى شدند

۱۱۰ نفر از استادان و محققان دانشگاه هاي سراسر جهان با انتشار نامه سرگشاده‌اى ضمن محكوم كردن ترور مسعود على‌محمدى، استاد فيزيك دانشگاه تهران، خواستار بررسى فورى اين حادثه توسط مراجع مستقل شدند. 
 در اين نامه از تمام سازمان‌هاى طرفدار حقوق بشر در جهان خواسته شده است كه ترور دكتر مسعود على‌محمدى و نقض حقوق بشر توسط جمهورى اسلامى ايران را محكوم كنند.

در اين نامه همچنين آمده است: «با توجه به مشاركت جمهورى اسلامى در تروريسم دولتى و احاطه اين رژيم بر عوامل مرتبط با مرگ پروفسور على‌محمدى، ما خواستار بررسى ترور وى توسط مراجع مستقل هستيم.»

امضاء كنندگان اين نامه كه در بين آنها چهره‌هايى چون نوآم چامسكى، ژانت آفاري، نهلا عبدو، رامين جهانبگلو، سوزان بابيت، ناتالي ديويس، هوشنگ شهابي، احمد كريمي حكاك، منصور معدل، مهرداد مشايخي، ماركوس اسميت، تد سويدنبورگ، و كاترين وسينگر به چشم مى‌خورد، از سوء قصد به مسعود على‌محمدى، به عنوان يك «ترور هدفمند و نمونه‌اى از خشونت‌ها در جمهورى اسلامى» نام برده‌اند.

دكتر مسعود على‌محمدى صبح روز ۲۲ دى ماه بر اثر انفجار يك بمب هدايت شونده در مقابل خانه خود در شمال تهران كشته شد.

پس از ترور اين استاد دانشگاه تهران، رسانه‌ها و خبرگزارى‌هاى حامى دولت در ايران، از وى با عنوان دانشمند هسته‌اى نام برده بودند كه اين خبر در سايت‌ها و رسانه‌هاى هوادار جنبش سبز تكذيب شد.

به گفته هواداران جنبش سبز در ايران، آقاى على محمدى در انتخابات رياست جمهورى خرداد ماه از ميرحسين موسوى حمايت كرده و حتى در تظاهرات معترضان به نتايج انتخابات در تهران نيز شركت كرده بود.

در بخش ديگرى از نامه سرگشاده استادان دانشگاه‌هاى جهان در محكوميت ترور استاد فيزيك دانشگاه تهران به رويدادهاى پس از انتخابات رياست جمهورى در ايران اشاره شده و آمده است، جمهورى اسلامى بازداشت و شكنجه استادان و دانشجويان را گسترش داده است.

نويسندگان اين نامه به محدوديت‌هاى اعمال شده براى دانشگاهيان در ايران اشاره كرده و افزوده‌اند: «از زمان انتخابات رياست جمهورى در ماه ژوئن، جمهوري اسلامي ايران اقدامات خود را در زمينه بازداشت و شكنجه دانشجويان و استادان دانشگاه‌ها تشديد كرده و نيروهاى دولتى شمارى از دانشجويان را در خيابان‌ها و شمار ديگري را نيز در زندان‌ها به قتل رسانده‌‌اند.»

در ادامه اين نامه به حملات نيروهاي امنيتي به دانشگاه‌ها اشاره شده و آمده است: «نيروهاي دولتي براي حمله به دانشجويان وارد دانشگاه‌ها شده و خوابگاه‌هاي آنها را تخريب كرده و فعاليت هاي دانشگاهي آنها را مختل كردند. همچنين دانشجويان از ادامه تحصيل محروم شده‌اند.»

به دنبال گسترش اعتراض‌ها به نتايج انتخابات رياست جمهوري در ايران و پيوستن دانشجويان به اين اعتراض‌ها، تعداد زيادي از دانشجويان و فعالان دانشجويي بازداشت و ماه هاست كه در زندان به سر مي‌برند.

همچنين برخي از دانشجويان دانشگاه‌هاي مختلف ايران از سوي كميته‌هاي انضباطي دانشگاه‌هاي خود به محروميت از تحصيل يا تبعيد به دانشگاه‌هاي ديگر محكوم شده‌اند.

در نامه دانشگاهيان جهان در باره برخوردها با دانشگاهيان در ايران آمده است: «دانشگاهيان و دانشجويان تنها به اين دليل با اين گونه اعمال خشونت‌آميز روبرو شده‌اند كه خواستار حقوق دمكراتيك خود و رعايت حقوق بشر شده‌اند.»

بهرام عكاشه , پدر زلزله شناسي ايران : تهران بايد تخليه شود

بهرام عكاشه پدر زلزله شناسي ايران با تاكيد بر احتمال وقوع زمين لرزه در تهران و تبديل اين حادثه به بزرگترين فاجعه تاريخ گفت: به عقيده من براي كاهش خسارات و تلفات انساني اين فاجعه بايد با اتخاذ سياست هاي عاقلانه و منطقي و به دور از احساس ، تهران را تخليه كرد.
پدر زلزله شناسي ايران با اشاره به وقوع زلزله در هائيتي و بررسي ابعاد اين حادثه در مقياس تهران به مهر گفت: هيچ راهي نداريم جز اينكه مكان ديگري را به عنوان پايتخت جديد انتخاب كنيم.
موضوع انتقال پايتخت براي اولين بار در سال 1364 و همزمان با دويستمين سال پايتختي تهران مطرح شد و پس از جنگ تحميلي در سال 1368 بار ديگر اين طرح به طور جدي تر مطرح شد. طرحي كه با تصميم دولتمردان وقت مبني بر ارجحيت ساماندهي تهران كنار گذاشته شد. اين موضوع در سالهاي نخستين دهه 70 نيز مطرح شد كه پيگيري آن بي نتيجه ماند.
عكاشه با عنوان اين مطلب كه انتقال پايتخت از تهران بايد در طولاني مدت صورت بگيرد و با اين اميد كه در اين مدت اتفاقي نيفتد ، گفت: بايد به تدريج صنايع، دانشگاهها، سفارتخانه ها و... از تهران خارج شود.
رئيس دانشكده علوم پايه دانشگاه آزاد تهران شمال با تاكيد بر اينكه انتخاب پايتخت بايد با سياستگذاري هاي حساب شده صورت بگيرد ، افزود: انتقال پايتخت تنها براي ايران موضوعيت ندارد بلكه در حدود 10 كشور ديگر اين كار انجام شده و نتيجه هم داده است.
پيش از اين نيز كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود در مجلس با اشاره به انتخاب گزينه هايي براي انتقال پايتخت از تهران به نقطه اي ديگر ، گفته بود كه «پايتخت بايد به محلي انتقال داده شود كه مشكلات قبلي در آن وجود نداشته باشد. همچنين تمايل به گسترش در محدوده شهري و مشكلات شهرهاي بزرگ را نداشته باشد بر اين اساس شاهرود گزينه اي مناسب در اين زمينه است».
عكاشه با انتقاد از اينكه انتخاب تهران به عنوان پايتخت تنها به دليل خوش آب و هوايي اين منطقه بوده است ، افزود: آن موقع كه تهران به عنوان پايتخت انتخاب شد كسي به فكر گسلهاي اين منطقه نبود.
رئيس پيشين مركز ژئوفيزيك دانشگاه تهران گفت: معتقدم دولتمردان بايستي خيلي جدي به فكر موضوع انتقال پايتخت از تهران به نقطه اي ديگر باشند چون اگر اتفاقي رخ دهد تهران براي سالهاي متمادي تعطيل خواهد شد.

بمب ياب هاي بريتانيايي در عراق تقلبي بوده است

به دنبال عمل نكردن دستگاه هاي بمب ياب كه ساخت يك شركت بريتانيايي است، يك بازرگان اين كشور به ظن كلاه برداري دستگير شد. اين نوع بمب ياب در عراق به طور گسترده استفاده مي شود.
به دنبال اين موضوع، بي بي سي تحقيقاتي را در مورد فعاليت هاي جيم مك كورميك و دستگاه ردياب بمب او كه ADE-651 نام دارد انجام داد.
دستگاه بمب ياب ADE-651 شبيه به اسلحه اي بزرگ و دسته دار است. اين دستگاه تقريبا در بيست كشور جهان فروخته مي شود اما عراق بزرگ ترين مشتري آن محسوب مي شود.
دولت عراق حدود ۸۵ ميليون دلار صرف خريد اين ردياب كرده است كه در ايستگاه هاي بازرسي سراسر بغداد از آنها استفاده مي شود.
پرسش ها در مورد چگونگي كاركرد اين دستگاه به دنبال آن مطرح شد كه در بمب گذاري هاي هماهنگ شده بغداد كه در سه مرحله اتفاق افتاد، صدها نفر جان خود را از دست دادند.
بي بي سي، قطعه اصلي اين دستگاه را كه يك كارت الكترونيكي است و بايد مواد منفجره را رديابي كند بررسي كرد و دريافت كه اين كارت حاوي چيزي جز برچسبي كه در فروشگاه ها براي جلوگيري از دستبرد از آنها استفاده مي شود، نيست.
ماركس كوهن از دانشگاه كمبريج مي گويد امكان ذخيره هيچ گونه اطلاعاتي در اين كارت وجود ندارد.
آقاي كوهن در اين باره مي گويد:" اين كارت ها كوچكترين قطعات الكترونيكي هستند كه مي شود تهيه كرد و شباهتي به قطعات الكترونيكي معمول ندارند. اين كارت ها به هيچ قطعه قابل برنامه ريزي، مجهز نيستند. هيچ گونه تراشه سيليكوني يا مدار منسجمي در اين كارت ها جاسازي نشده كه قابليت اين كار را داشته باشد. اين كارت ها فقط از پلاستيك و آلومنيوم ساخته شده است."
به دنبال اين تحقيقات، دولت بريتانيا صادرات اين دستگاه را به عراق و افغانستان قدغن كرد.
كارآگاههاي مسئول پرونده، جيم مك كورميك، يكي از مديران شركت سازنده و فروشنده اين دستگاه را به ظن كلاه برداري دستگير كردند.
وي در حال حاضر با پرداخت وثيقه آزاد شده و در انتظار بازجويي هاي آتي است.
با وجود آنكه ADE-651 در سراسر جهان به فروش مي رسد بريتانيا تنها مي تواند صادرات اين دستگاه را به كشورهايي كه احتمال مي رود نيروهاي بريتانيايي در اثر سوء استفاده از آن آسيب ببينند، متوقف كند.

اشتباه احمدي نژاد در تحويل سي دي خام به جاي لوح فشرده بودجه سال 89

عصرايران- رييس جمهور كه امروز براي ارائه لايحه بودجه به مجلس شوراي اسلامي رفته بود، به جاي لوح فشرده بودجه سال 89 سهوا يك عدد سي دي خام تحويل علي لاريجاني رييس مجلس هشتم داد.

به گزارش خبرنگار عصرايران، اين اتفاق نادر در شرايطي روي داد كه احتمالا به دليل اشتباه صورت گرفته هنگام رايت سي دي بودجه سال 89 به خوبي در آن ذخيره نشده است. با اين حال بعد از مشخص شدن خام بودن سي دي، مسوولان نهاد رياست جمهوري به سرعت دستور دادند كه نسخه اصلي بودجه به مجلس منتقل شود.

اين در حالي است كه علاوه بر لوح فشرده بودجه 89 متن اصلي بودجه از سوي احمدي نژاد به لاريجاني ارائه شده بود.

تهديد خانواده عليرضا بهشتي به محدوديت و ممنوعيت تلفن و ملاقات توسط نيروهاي امنيتي

روابط عمومي حزب اعتماد ملي در اطلاعيه اي مفاد جلسه مهدي كروبي با خانواده عليرضا بهشتي كه به علت حمايت از مهندس موسوي در زندان به سر مي برد را منتشر كرد و به دروغگويي هاي يك روزنامه معلوم الحال جواب داد.
به گزارش روابط عمومي حزب اعتماد ملي، پس از انتشار خبر حمله قلبي عليرضا بهشتي، آقاي مهدي كروبي پنج شنبه غروب براي ابراز همدردي به ديدار خانواده او رفت. در اين ديدار همسر آقاي بهشتي گفت : بعد از آن كه خبر حمله قلبي آقاي بهشتي را منتشر كرديم از نهاد هاي اطلاعاتي – امنيتي با ما تماس گرفته و ما را تهديد كردند كه اگر يك بار ديگر اقدام به انتشار اينگونه اخبار كنيد ، محدوديت هاي بيشتري براي ارتباط با عليرضا بهشتي اعمال مي شود. از جمله تماس هاي تلفني او قطع مي شود و ملاقات هم نخواهد داده شد. درضمن خانم بهشتي گفت كه ديداري با يكي از بزرگان و علماي روحاني داشتيم. از ايشان درخواست كمك كرديم. اما ايشان گفتند كه من هيچ كاري نمي توانم انجام بدهم. دستانم بسته است و اگر حرفي بزنم خود من را نيز بازداشت مي كنند.
در اين ديدار آقاي كروبي با اظهار تاسف از آنچه كه نسبت به آقاي بهشتي روي داده است بيان كرد: براي اولين بار بعد از انقلاب پل ارتباطي ما با سيستم براي حل مشكل زندانيان قطع است.
به گزارش سحام نيوز، پس انتشار خبر ديدار آقاي كروبي با خانواده آقاي بهشتي ، يك جريده معلوم الحال مدعي شد ركورد بيشترين زمان خواب توسط كروبي شكسته شد. اين روزنامه كه توسط نيروهاي افراطي كه به نظام و انقلاب ضربات اساسي زده اند، اداره مي شود آورده است:كروبي ظاهرا از ياد برده ارتباط با سيستم و امكان رايزني مربوط به دوره اي بود كه تبديل به بلندگوي بي اختيار دستگاه هاي جاسوسي اسراييل و آمريكا و انگليس نشده بود. ظاهراً وي ۸-۷ ماه خواب بوده و تازه بيدار شده و فهميده چه خبط بزرگي كرده است.
روابط عمومي اعتماد ملي در اين اطلاعيه اضافه مي كند: آن كساني خواب هستندكه سالهاست حقوق مردم را ناديده مي گيرند و نمي فهمند كه بازداشت فرزندان اين انقلاب مانند عليرضا بهشتي و آوردن آنها با لباس زنداني و دمپايي، در دادگاه انقلاب و زير عكس شهيد بزرگوار آيت الله بهشتي چه معنايي مي دهد. آن كساني خوابند كه نمي دانند چه اتفاقي افتاده است تا بعد از ۲۷ سال در ختم شهيد بهشتي نيروهاي ضد شورش با باتوم و سپر بايد مستقرباشند و اين مراسم تحت شديدترين تدابير امنيتي برگزار شود. آن كساني خوابند و هنوز بيدار نشده اند كه جمعيت ۳ ميليوني مردم را در ۲۵ خرداد نديدند و سكوت با معناي آنها را نشنيدند.
آن كساني خوابند كه به رغم كشتار در بازداشتگاه كهريزك كه ننگي براي اين انقلاب شد ، عامل اصلي آن را در كنار خود مي نشانند و از او تقدير مي كنند و در مصونيت آهني قرار مي دهند.آيا مي خواهيد بدانيد كه ديگر چه كساني خوابند و چه زماني وقت بيداري آنهاست؟ انتخابات آزاد برگزار كنيد يا اجازه برگزار يك تجمع آزاد و امن به هواداران آقايان كروبي و موسوي بدهيد تا بيبند مردم چگونه بيدارتان مي كنند. پس لازم است بدانيد كه آقاي كروبي محكم و استوار ايستاده و براي تمامي سخنان خود سند دارد.

برادر احمدي ‌نژاد مشايي را عامل اسرائيل معرفي كرد

در حالي كه مردم اروپا و اسرائيل به سردمداران خود “نه ” گفتند و اسراييل را متجاوز خواندند و جلوي سردمداران خود ايستادند‌، برخي كاسه ‌از آش داغ‌تر‌، عامدانه و عاملانه در برابر اسرائيل سر تعظيم فرو مي‌آورند و از اسرائيل جنايتكار تعريف و تمجيد مي‌كنند‌. چطور چنين انساني مي‌تواند مطمئن و سالم باشد و عامل نباشد‌؟ قطعاً بايد منافعي از سوي اسرائيل براي اين شخص باشد كه مقابل اسرائيل سر تعظيم فرود آورده است‌.

كلمه:داود احمدي نژاد در گفت و گويي صريح نسبت به مواضع رحيم مشايي انتقادات شديدي را مطرح كرده و به صراحت اعلام داشته رييس دفتر احمدي نژاد عامل اسرائيل است.وي همچنين اظهارات مشايي درباره موضوعات مختلف از جمله حضرت‌نوح را پروژه‌اي براي مشغول سازي نظام و ايجاد غفلت در ميان مسئولان و نخبگان دانست.
داود احمدي‌نژاد‌ رئيس سابق دفتر بازرسي رياست‌جمهوري در گفتگو با  فارس درباره اظهارات اخير برخي افراد گفت: امروز انقلاب اسلامي با رهبري حكيمانه و عالمانه جانشين و خلف صالح امام (ره)‌، جايگاه ويژه‌اي در دنيا پيدا كرده كه جهانخواران اين جايگاه معنوي, منطقي و اخلاقي و علمي و پژوهشي را بر نمي‌تابند، لذا عوامل خود را از يك سو به ميدان آورده‌اند كه فضاي آزاد و امن جامعه را كه در سايه ولايت محقق و تجلي يافته مخدوش كنند و از طرف ديگر در باورهاي ديني و سابقه تاريخي و انقلابي اين ملت بزرگ ترديد ايجاد كنند.
وي افزود: اين انقلاب تمام آزادي‌خواهان را بيدار و تمام مظلومان را اميدوار كرده و امروز كعبه آمال و آرزوهاي همه مردم ستمديده دنيا شده است، به همين دليل نبايد انتظارداشته باشيم كه مستكبران ساكت بنشينند و هجمه‌اي نداشته باشند.
دبير‌كل كميته پدافند غير عامل با بيان اينكه در فضاي اين انقلاب هر كسي در هر جايگاه مي‌تواند درون خود را افشا كند، تصريح كرد: مقام معظم رهبري با توجه به ماموريت و رسالت بزرگ ملت ايران فرمودند ملت بزرگوار به اين حرف‌هاي بيهوده و پوچ توجه نمي‌كنند و اين رهنمود به معناي اين است كه توجه به اين امور در واقع منشأ انحراف از هدف بزرگ مردم آزادانديش ايران اسلامي بوده‌ و در جهت خلاف مسير انبيا و اوليا و آزادانديشان دنيا ميباشد.
* برخي افراد تا امروز هيچ نفعي براي نظام نداشته‌اند
احمدي‌نژاد دبير‌كل كميته پدافند غير‌عامل با اشاره به اينكه اين افراد با اظهارات شبهه‌افكنانه و مشكوك خود، ‌تا امروز هيچ نفعي براي نظام نداشته و اگر منافعي براي نظام داشته‌اند بيايند اعلام كنند، ادامه داد: آن آقا كه آنگونه سخنان سخيف مي‌گويد‌، خدماتش به مملكت در مسائل فرهنگي و معنوي، در مبارزه براي پيروزي انقلاب و تهاجم فرهنگي و در اغتشاشات اخير را بگويد؛ بگويد كجا بوده و چه كار كرده است. شايد رفاقت با دلال آمريكا هوشنگ اميراحمدي را بتواند به عنوان عملكرد افتخارآميز خود مطرح كند؛ همانطور كه قبلا بعضي‌ها تجربه كرده بودند و عاقبت آنرا نيز ديدند.
* او مي‌خواهد ما را مشغول كند كه از هدف بزرگ انقلاب غافل باشيم
وي اضافه كرد: اينكه او مثلاً بگويد حضرت نوح نتوانسته جامعه را مديريت كند، چه دردي از دردهاي جامعه را حل مي‌كند؟ او فقط مي‌خواهد ما را مشغول كند تا از آن هدف بزرگ كه امام براي ما ترسيم كرد و مقام معظم رهبري آن را هدايت مي‌كند، غافل باشيم، وي دنبال چيز ديگري نيست.
* برخي در برابر اسرائيل سر تعظيم فرود آوردند
احمدي‌نژاد با اشاره به جنايات گسترده رژيم صهيونيستي خاطرنشان كرد: عليرغم اينكه مستكبران اسرائيل را درست كردند، بدنبال اين بوده و هستند كه علاوه بر شهروندان خود‌، ما را نيز طرفدار اسرائيل كنند و از ما براي اسراييلي‌ها تأييديه بگيرند.
وي افزود: در حالي كه مردم اروپا و اسرائيل به سردمداران خود “نه ” گفتند و اسراييل را متجاوز خواندند و جلوي سردمداران خود ايستادند‌، برخي كاسه ‌از آش داغ‌تر‌، عامدانه و عاملانه در برابر اسرائيل سر تعظيم فرو مي‌آورند و از اسرائيل جنايتكار تعريف و تمجيد مي‌كنند‌. چطور چنين انساني مي‌تواند مطمئن و سالم باشد و عامل نباشد‌؟ قطعاً بايد منافعي از سوي اسرائيل براي اين شخص باشد كه مقابل اسرائيل سر تعظيم فرود آورده است‌.
دبيركل كميته پدافند غيرعامل با اشاره به فرمايشات حضرت امام خميني(ره) مبني بر اينكه “اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود ” و همچنين مقام معظم رهبري كه اسرائيل را فرزند نامشروع درمنطقه خواندند، تصريح كرد: در حالي بعضي از اسرائيل تعريف مي‌كنند كه يك زن يهودي مي‌گويد من يهودي هستم، اما اعمال اسرائيل را بر نمي‌تابم؛ يعني اين زن مقابل رژيم اسرائيل ايستاده است اما برخي افراد در برابر اسرائيل سرتعظيم فرود مي‌آورند.
رئيس سابق دفتر بازرسي رياست‌جمهوري اضافه كرد: هيچ انسان آزاده و منصف و كسي كه حتي يك ذره دل در گروآزادگي، اخلاق و معنويت داشته باشد، اين متجاوز را نمي‌پذيرد كه كوچك و بزرگ و زن و مرد بي‌سلاح و بي‌دفاع را با بدترين و فجيح‌ترين وضع و پيچيده‌ترين تسليحات مورد هجمه قرار مي‌دهد. چه كسي اين را قبول مي‌كند؟ آن وقت برخي اسرائيل را خوب مي‌دانند. جاي ترديد ندارد كه چنين افرادي وابسته به انگليس‌، آمريكا و اسراييل باشند‌.
* تعظيم در مقابل اسرائيل از اظهارنظر درباره پيامبران بدتر است
احمدي‌نژاد تأكيد كرد: اين اظهاراتي كه درباره پيامبران مي‌شنويد چيزي نيست، آن زمان كه در مقابل اسرائيل سر تعظيم فرود آورد، حركت رذيلانه ‌و بدتر از اين اظهارات بود.
وي با بيان اينكه امروز اين انقلاب پرخروش‌تر از زمان امام خميني(ره) با رهبري مقام معظم رهبري، اين خلف صالح امام(ره)، پيش مي‌رود، گفت: مستكبرين سي ‌سال هجمه كردند كه مردم را به ترديد بيندازند اما ديديد كه مقام معظم رهبري بعد از سي‌ سال و با يك اشاره ۸۵ درصد مردم را به پاي صندوق‌هاي رأي آمدند، در حاليكه در آمريكا، انگليس و اروپا و كشورهايي كه در ظاهر ادعا مي‌كنند از نظر اجتماعي، سياسي، اقتصادي و نظامي بالاترين و پيچيده‌ترين سازمان‌ها و بهترين مديريت‌ها را دارند، حداكثر بين ۲۵ تا ۴۰ درصد را مي‌توانند به صحنه اجتماعي بياورند‌.
* مشاركت ۸۵ درصدي مردم در انتخابات با اشاره ولايت صورت گرفت
دبير كل كميته پدافند غيرعامل با اشاره به حضور ۸۵ درصدي مردم در پاي صندوق‌هاي رأي در انتخابات رياست جمهوري دهم كه با اشاره ولايت صورت گرفت، تصريح كرد: مستكبران دنيا نتوانستند حضور ۸۵ درصدي مردم در انتخابات را تحمل كنند و به همين دليل هجمه كردند، اما دوباره مقام معظم رهبري با تمام وجود به صحنه آمدند و با يك اشاره به ملت هجمه را دفع كردند.
احمدي‌نژاد با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در خطبه‌ نماز جمعه ۲۹ خرداد يادآور شد: وقتي رهبر معظم‌ انقلاب فرمودند “من اين بدعت را نمي‌پذيرم و باج به كسي نمي‌دهم ” بر پيكره اوباما و همه نوچه‌هاي داخلي‌اش در حوادث پس از انتخابات آب سرد ريختند.
وي با بيان اينكه مقام معظم رهبري هم حماسه آفريدند و هم هجمه‌ها را دفع كردند، تأكيد كرد: با اين وجود اگر عدالت داشته باشيم از ايشان اطاعت كرده و او را مولا و مرشد خود قرار داده و مي‌گوئيم نظام، با قدرت و قوت و پويايي لازم به سمت هدف با هدايت ايشان پيش مي‌رود. چه افتخار و عزتي بالا تر از اين‌ وجود دارد؟
* برخي به جاي التزام عملي به ولايت خود را حق معرفي مي‌كنند
احمدي‌نژاد همچنين تأكيد كرد: برخي از افراد به جاي التزام عملي به ولايت خود را به غلط در جايگاه حق قرار داده و سخنان انحرافي و التقاطي به زبان مي‌آورند، اما بايد بدانند كه نگاه و دل مردم معطوف به ولايت است و در جهت تشكيك اعتقادات و باورهاي مردم تلاش نكنند چرا‌كه همه نگاه‌ها به سمت نور ولايت و نور انقلاب يعني مقام معظم رهبري است و امروز سر ريسمان الهي در دست ايشان است.
* همه بايد گوش به فرمان رهبري باشيم
احمدي‌نژاد افزود: آنچه امام گفتند و خواستند امروز جاري و ساري است و مستكبرين نتوانستند كمترين آسيبي به انقلاب برسانند و با سكان داري ولي‌امر ما انقلاب با سرعت هر چه بهتر پيش مي‌رود، بنابراين چه دليلي دارد كه برخي از حضرت عيسي(ع) و حضرت موسي(ع) و حضرت نوح(ع) مي‌گويند؛ آنهم به غلط.
وي با اشاره به اينكه برخي حرف‌هاي بي‌ربط مي‌زنند، تصريح كرد: رهبر معظم انقلاب بسيار زيبا فرمودند كه ملت بزرگوار ايران به اين حرف‌هاي پوچ و بيهوده توجه نكنند، يعني يك آرمان بزرگي داريد و اگر به اين حرف‌هاي پوچ توجه كنيد، از اين آرمان بزرگ غافل شده و اميد مردم دنيا راكه امروز به حركت شما چشم دوخته‌اند، به نا اميدي مبدل كرده و مي‌كنيد.
دبير‌كل كميته پدافند غيرعامل گفت: ما در مسير الهي و ولايي خود بايد از گردنه‌هاي پيچيده عبور كنيم چراكه مسير حركت انبيا و پيامبران الهي و زمينه‌سازي براي حكومت مستضعفين مسيري نيست كه هر آدم ساده‌اي بتواند از نقطه صفر آن حركت كرده و به نقطه صد آن برسد، بلكه بايد اين پيچيدگي‌ها را درك كند تا بتواند از آن عبور كند.
وي با بيان اينكه امروز در يكي از گردنه‌هاي پيچيده قرار داريم، اظهار داشت: ملت ايران مي‌خواهد به يك جايگاه بزرگ برسد، لذا بايدبتواند از اين گردنه نيز به شايستگي عبور كند.
احمدي‌نژاد مصاحبه خود را با قرائت شعري پايان داد كه در ذيل مي‌آيد:
هر آن نوري كه ايزد بر فروزد هر آنكه پف كند ريشه‌اش بسوزد
خدايا چنان كن سرانجام كار تو خوشنود باشي و ما رستگار

ازدحام و درگيري در بانك ملت شعبه بازار و تعطيلي اين بانك بدستور مقامات امنيتي

طي اخباري كه ديروز مبني بر ورشكستگي زود هنگام دو بانك دولتي مهم از طريق پيامك به دست من رسيد قصد خالي كردن حساب بانكي خود را از بانك ملت داشتم كه امروز پس از مراجعه به بانك ملت در بازار ( بازار فرش فروشان ) با ازدحام و شلوغي بي سابقه روبرو شدم كه كساني هم مانند من نيز اين خبر به دستشان رسيده بود و هر لحظه به دليل حساسيت بازاريان و پيچيده شدن اين خبر در بازار به صف مشتريان بانك براي برداشت از حساب افزوده ميشد . ساعت 11 و نيم بود كه باجه پرداخت اعلام كرد كه موجودي ندارد و ميتواند حواله بين بانكي صادر كند كه با مخالفت اكثر مشتريان روبرو شد .
رئيس شعبه نيز به مشترياني كه براي برداشت پول مراجعه كرده بودند به آنها اعلام كرد كه ورشكستگي اين بانك شايعه است و نياز به خالي كردن حسابها نيست ولي با اصرار مشتريان روبرو شد كه به درگيري لفظي انجاميد كه با دخالت مامور بانك نيز به اين درگيري افزوده شد .
لحظاتي بعد ماموران يگان ويژه وارد شعبه مذكور شدند و همه را به بدترين شكل و حتي زدن باتوم بيرون كردند و درب بانك را به روي مشتريان بستند . جالب اينجا بود كه يكي از مشتريان بعد از خوردن باتوم و درگيري با نيروها شعار يا حسين ميرحسين سر داد و بقيه هم با صداي بلند شروع به همكاري كردند.
تعدادي از حجره ها و مغازه هاي اطراف با شنيدن شعار يا حسين مير حسين بلافاصله كركره ها را پايين كشيدند . هم اكنون بازار فرش فروشان حالت امنيتي به خود گرفته و نيروهاي ضد شورش در اطراف بانك مستقر شده اند.
درگيري پليس با مردم در بانك ملي شعبه تيراژه /صادقيه
درگيري پليس با مردم در بانك ملي شعبه تيراژه ( صادقيه ) موجب مجروح شدن يكي از مشتريان بانك و بسته شدن درب بانك به روي مشريان شد. در بانك ملي واقع در نزديكي پل همت شعبه تيراژه ، مشتريان بانك كه براي برداشت حساب در اوايل صبح به بانك مراجعه كرده بودند با صندوقهاي خالي بانك مواجه شدندو با اعتراض خواهان دريافت مبلغ و موجودي حساب خود و دريافت مبلغ چكهايي شدند كه در حساب موجود بود ولي مسئولين شعبه مذكور بعلت كمبود نقدينگي در همان ساعات اوليه ! صبح از پرداخت آن عاجز بودند .خود كارمندان بانك نيز دليل كمبود نقدينگي را از خبري كه در اين روزها مبني بر ورشكستگي بانكها پيچيده است ميدانند زيرا كه اذعان داشتند تعداد زيادي از مشتريان دانه درشت آنها مبالغ ده ها و صدها ميليوني خود را روز گذشته ( شنبه ) دريافت كرده اند و ساير شعب بانكها كم و بيش اين مشكل را دارند و با كمبود نقدينگي مواجه شدند . رئيس شعبه بانك ملي از مشتريان خواست كه يا از حواله بين بانكي استفاده كنند و يامنتظر بمانند كه از شعبه مركزي براي آنها اعتبار برسد . كه همه بعد از نيم ساعت انتظار به جاي رسيدن اعتبار نيروهاي امنيتي را ديدند كه از راه رسيدن و وارد شعبه شدند و از مشتريان خواستند كه بدون هيچ پرسشي بانك را ترك كنند كه با اعتراض مشتريان روبرو شد . كه يكي از ماموران با پرتاب يك جا خودكاري به سوي يك مشتري كه زن ميانسالي بود كه با صداي بلند از مسئولين و نظام گله ميكرد ، سبب آسيب ديدگي از ناحيه سر اين زن ميانسال شد كه بلافاصله توسط مردم به بيمارستان منتقل شد . شخصي كه چنين وحشيانه با مشترياني كه براي دريافت پول خود كه حق قانوني آنها هم هست از روي اتيكت لباس شناسايي شد ، “ابراهيم قرآني ” بود كه درجه سرگردي داشت . در پايان هم به طرز وحشيانه اي مشتريان را به بيرون راندند و دربهاي بانك را به روي مشتريان بستند . كمبود نقدينگي به حدي بود كه رئيس شعبه دستور خالي كردن اسكناسهاي دستگاه خود پرداز را نيز داده بود .

برگزاري آخرين جلسه محاكمه پنج تن از بازداشت‌شدگان روز عاشورا

آخرين جلسه رسيدگي به اتهام‌هاي پنج تن از بازداشت‌شدگان تظاهرات روز عاشورا كه به «محاربه» و ارتباط با سازمان مجاهدين خلق ايران متهم شده‌اند، روز شنبه در دادگاه انقلاب تهران برگزار شد و حكم دادگاه نيز «به زودي» اعلام خواهد شد.
بر اساس اعلام دادسراي عمومي و انقلاب تهران روز شنبه آخرين جلسه محاكمه پنج تن از بازداشت‌شدگان تظاهرات روز عاشورا «با حضور وكلاي متهمان و نماينده مدعي‌العموم» برگزار شد و حكم دادگاه «به زودي» صادر مي‌شود.

در حالي كه از نام و مشخصات اين پنج متهم كه گفته مي‌شود همگي در روز عاشورا در تهران دستگير شده‌اند، هيچ اطلاعي در دست نيست، خبرگزاري ايرنا پيشتر اعلام كرده بود، همه اين افراد از اعضاي سازمان مجاهدين خلق ايران هستند.

در جريان تظاهرات و درگيري‌هاي روز عاشورا در تهران كه اغلب خبرگزاري‌ها از آن با عنوان «شديدترين رويارويي مخالفان حكومت با نيروهاي امنيتي جمهوري اسلامي» ياد كردند، دست‌كم هشت نفر كشته و صدها نفر نيز توسط نيروهاي انتظامي و امنيتي بازداشت شده‌اند.

چند روز پيش دادسراي عمومي و انقلاب تهران اعلام كرده بود، پرونده ۱۶ تن از بازداشت‌شدگان حوادث روز عاشورا براي رسيدگي به دادگاه انقلاب اسلامي تهران ارسال شده و يكي از اين متهمان به اتهام «محاربه» محاكمه مي‌شود.

به دنبال سركوب تظاهرات روز عاشورا در تهران و چند شهر بزرگ ايران، برخي از رهبران ايران و حاميان دولت با «محارب» خواندن معترضان به نتايج انتخابات، خواستار برخورد شديد با آنها شده بودند.

پيشتر گزارش‌هايي در باره احتمال اعدام چند تن از بازداشت‌شدگان روز عاشورا منتشر شده بود كه محاكمه پنج نفر مورد اشاره به اتهام «محاربه» به نگراني‌ها در اين زمينه دامن زده است.

نخستين جلسه محاكمه اين پنج تن روز دوشنبه هفته گذشته برگزار شده بود كه در جريان آن نماينده دادستان متهمان رديف اول و دوم را به «محاربه، شركت در اجتماعات غيرقانوني و اقدام عليه نظام و خروج غيرقانوني از كشور» و ارتباط با « منافقين و سلطنت‌طلب‌ها» متهم كرده بود.

‌در آخرين جلسه دادگاه اين پنج نفر در روز شنبه، متهمان ريف سوم، چهارم و پنجم نيز از سوي نماينده دادستان به «محاربه» متهم شدند كه بر اساس قوانين جزايي اسلام براي آن حكم اعدام در نظر گرفته شده است.

در كيفرخواست دادستاني تهران براي اين سه نفر نيز اتهام‌هايي مانند «محاربه از طريق هواداري، ارتباط و تلاش موثر براي گروهك منافقين، اجتماع و تباني عليه امنيت كشور و فعاليت تبليغي عليه نظام به نفع گروهك منافقين از طريق تهيه و ارسال عكس و فيلم» ذكر شده است.

بر اساس اعلام دادستاني تهران هر سه متهم در سخناني در دادگاه، به داشتن ارتباط با سازمان مجاهدين خلق و حضور در اردوگاه اشرف در عراق «اقرار» كرده‌اند.

اين در حالي است كه مخالفان دولت در ايران و حاميان حقوق بشر مي‌گويند، كه اين «اعتراف‌ها» كه تحت فشار و شكنجه و به دنبال بازداشت‌هاي طولاني و بدون دسترسي متهمان به وكيل گرفته مي‌شود، قابل استناد نيست.

سازمان عفو بين‌الملل‌ و سازمان ديده بان حقوق بشر به عنوان دو نهاد عمده حامي حقوق بشر در جهان، با انتشار بيانيه‌هايي نسبت به احتمال صدور حكم اعدام براي شماري از بازداشت‌شدگان رويدادهاي روز عاشورا در ايران ابراز نگراني كرده و از مقام‌هاي ايران خواسته‌اند به حقوق بازداشت‌شدگان و معترضان احترام بگذارند.

سازمان «ديده بان حقوق بشر» چند روز پيش در گزارش سالانه خود درباره وضعيت حقوق بشر در جهان در سال ۲۰۰۹ اعلام كرده بود، به دنبال حوادث پس از انتخابات ۲۲ خرداد، دولت ايران به گسترده ترين سركوب در يك دهه اخير دست زده است.

تاكيد هاشمي رفسنجاني بر نقش رهبر ايران در حل مشكلات

اكبر هاشمي رفسنجاني، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و مجلس خبرگان، آيت الله علي خامنه اي رهبر ايران را "اصلح ترين" فرد براي حل مشكلات فعلي جمهوري اسلامي خواند.
آقاي هاشمي رفسنجاني، روز شنبه (سوم بهمن) در جمع اعضاي شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه، با اشاره به شرايط سياسي موجود در ايران گفت: "در مواقعي به دليل شرايط نامناسب، با الهام از روش بزرگان ديني سكوت اختيار كرده ام."
پيش از اين آقاي هاشمي رفسنجاني گفته بود كه سكوت نكرده و براي حل مشكلات "بدون جنجال خبري" تلاش خود را كرده است.
رئيس مجلس خبرگان ايران گفت كه هنوز به راه حل هاي پيشنهادي خود براي خروج از وضعيت فعلي در خطبه هاي نماز جمعه روز ۲۶ تيرماه سال ۱۳۸۸ اعتقاد دارد هر چند كه به گفته او "ممكن است نواقص و زوايدي داشته باشد."
آقاي هاشمي رفسنجاني در آن زمان پيشنهاد كرده بود كه براي حل بحران سياسي ايران زندانيان سياسي آزاد شوند، اعتماد مردم جلب شود و از آسيب ديدگان حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري دلجويي شود. او از آن روز تا كنون در نمازجمعه تهران حضور نيافته است.
اكبر هاشمي رفسنجاني در جريان حوادث پس از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري در ايران در مراسم تحليف و تنفيذ حكم رياست جمهوري محمود احمدي نژاد، شركت نكرد و در موضع گيري هايش از برخوردهاي صورت گرفته با معترضان انتقاد كرد.
در ماه هاي پس از انتخابات، آقاي هاشمي رفسنجاني هدف حملات تند هواداران دولت بوده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در جمع شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه بر نقش رهبر ايران در حل مشكلات جاري تاكيد كرد و گفت:" مطمئن هستم با كمك افراد معتدل از هر دو جناح موجود كشور و با تدبير رهبري مسائل موجود قابل حل و فصل است."
آيت الله خامنه اي، چند روز پيش، از "موضع گيري دوپهلوي خواص" انتقاد كرده بود و از آنها خواسته بود كه موضع گيري خود را به صورت شفاف بيان كنند.
نزديكان آيت الله خامنه اي در گذشته اشارات مشابه او را بيش از همه متوجه اكبر هاشمي رفسنجاني مي دانستند كه پرنفوذترين چهره سياسي مخالف دولت آقاي احمدي نژاد در حكومت ايران محسوب مي شود.

۱۳۸۸ بهمن ۲, جمعه

عليرضا بهشتي در زندان دچار سكته قلبي شد

http://www.mardomak.biz/uploads/media/8d738cc4dba17092a3d8e6da2d292fb1.jpg
شبكه جنبش راه سبز (جرس): سيد عليرضا حسيني بهشتي مشاور ارشد ميرحسين موسوي امروز سي ام ديماه در زندان اوين دچار سكته قلبي شد.
به گزارش خبرنگار جرس، وي در روزهاي گذشته، در حالي كه به دليل شرايط نامساعد زندان در فصل زمستان، مبتلا به سرما خوردگي شديد شده بود براي انجام بازپرسي از زندان اوين به شعبه امنيت دادگاه انقلاب تهران منتقل شد و به گفته شاهدان عيني در حالي كه پيژامه زندان و دمپايي پلاستيكي برپا داشت و محاسن اش بلند و آشفته بود ، دقايقي طولاني در انتظاربازپرسي به سر برد.
عليرضا بهشتي (فرزند شهيد آيت الله بهشتي از بنيانگزاران جمهوري اسلامي)، سه هفته پيش در دانشگاه تربيت مدرس بازداشت شد و در تمام اين مدت، از همه حقوق قانوني خود محروم بود و حتي موفق به ملاقات با وكيل و خانواده اش نشد.
خبرنگار جرس موفق به كسب اخبار بيشتري در خصوص روند رسيدگي به عارضه قلبي دكتر عليرضا بهشتي نشده است. اما در تماسي كه بهشتي با خانواده خود داشته از رفع عارضه و بهبودي نسبي خود خبر داده است. گفتني است اين اولين تماس بهشتي با خانواده خود پس از يك هفته است.
از سوي ديگر دختر پنج ساله عليرضا بهشتي نيز از زمان دستگيري پدر گوشه گير و منزوي شده است و به گفته خانواده بهشتي او در اين مدت كمتر با كسي سخن مي گويد

آمادگي براي افزايش قيمت ها در ايران

در روزهاي گذشته هشدار ها به دولت ايران در باره احتمال افزايش قيمت ها در ماه هاي آينده افزايش يافته است.
در پي اعلام آغاز اجراي لايحه هدفمند كردن يارانه ها از طرف دولت ، هشدارها در باره پيامد هاي افزايش قيمت اقلامي مانند بنزين، گازوييل، آب، برق و نان افزايش يافته است.
جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي كه تشكلي نزديك به محمود احمدي نژاد رييس جمهوري ايران است، خواستار احتياط دولت در افزايش قيمت آب و برق و گاز شده و خواسته است كه حذف يارانه كالا هاي اساسي را به تعويق اندازد.
همزمان، سايت كلمه كه پايگاه خبري نزديك به ميرحسين موسوي محسوب مي شود پيش بيني كرده است كه دولت نمي تواند درآمد لازم براي پرداختن كمك هزينه وعده داده شده به خانواده هاي كم درامد را تامين كند.
افزون بر نگراني از گراني و افزايش قيمت ها در بخش توليد، اعتراض كارگران در شهرهاي مختلف ايران در يك سال گذشته افزايش يافته اما در ماه هاي گذشته در زير انبوه اخبار اعتراضات پس از انتخابات گم شده است.
شرايط نامناسب بخش هاي توليدي تنها يكي از نگراني هاي دولت ايران در حالي است كه مي خواهد طرح هدفمند كردن يارانه ها را به اجرا بگذارد و سوبسيد يا يارانه كالا هايي مانند نان، آب، برق و بنزين را كاهش دهد. ناظران همچنين به بيكاري و كاهش شديد رشد اقتصادي ايران در سال گذشته و جاري به عنوان شرايط نگران كننده براي اقتصاد ايران اشاره مي كنند.
دولت ايران كه تا چند ماه پيش مي گفت كه از طريق پرداخت مستقيم پول به خانواده هاي كم درامد با احتمال تورم و گراني مقابله مي كند به تازگي با لحن نگران تري سخن مي گويد كه به تعبير كمال آقايي كارشناس اقتصادي در بي بي سي نشانه افزايش نگراني هاي دولت در مرحله عمل است.
با وجود همه همراهي هاي مجلس ايران، آقاي احمدي نژاد گفته است كه آنچه دولت براي هدفمند كردن يارانه ها در نظر داشت بسيار آسان و بدون آسيب بود اما تغييرات مجلس آن را پيچيده و دشوار كرده است. اين در حالي است كه شاهين فاظمي استاد اقتصاد در دانشگاه آمريكايي پاريس معتقد است كه دولت ايران تنها نسخه اي از يك پيشنهاد جهاني را به طور ناقص اجرا كرده است.
همزمان با تاييد طرح هدفمند كردن يارانه ها در شوراي نگهبان وزراي اقتصاد و دارايي و نيرو در ايران گفته اند كه تصميمات اقتصادي تازه اي در حال بررسي است كه بر اساس آن روند افزايش قيمت ها به تدريج و تا سه ماه ديگر اعلام خواهد شد. اما ناظراني مانند حسن منصور، اقتصاددان در لندن، معتقد اند كه شرايط منفي رشد اقتصادي ايران و عدم شفافيت مالي در دولت براي اقتصاد دانان نگران كننده است.
بر اساس همين ارزيابي ها آقاي منصور معتقد است كه طرح هدفمند كردن يارانه ها بيش از آن كه يك طرح اقتصادي باشد يك طرح سياسي است.
ميزان نگراني از پيامد هاي اقتصادي اقدامات دولت تا آنجا افزايش يافته است كه هفته گذشته روزنامه كيهان كه همواره حامي اجراي برنامه مورد نظر دولت بوده است در سرمقاله اي به دولت هشدار داد و گفت بايد بپذيريم كه مردم در باره اجراي اين طرح نگران هستند.
همچنين دكتر فاطمي از احتمال افزايش نوعي هرج و مرج اقتصادي در ايران سخن گفته است.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به ۱۵ روزنامه تذكر كتبى داد

اداره كل مطبوعات و خبرگزارى هاى داخلى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى به ۱۵ روزنامه تذكر كتبى داده و آنها را به «پخش شايعات» و «ارائه تصويرى غير واقعى از شرايط كشور» متهم كرده است.

بر اساس گزارش خبرگزارى هاى ايران، روزنامه هاى اطلاعات، اعتماد، تهران امروز، بهار، جمهورى اسلامى، توسعه، فرهيختگان و آفرينش از جمله روزنامه هايى هستند كه از اداره كل مطبوعات و خبرگزارى‌هاى داخلى وزارت ارشاد تذكر دريافت كرده اند.

همچنين روزنامه هاى روزان، جهان اقتصاد، اسرار، جهان صنعت، مردم ‌سالارى، آرمان روابط عمومى و پول نيز چنين تذكرى را دريافت كرده اند.
تذكر به نشريات در ايران طى هفته هاى اخير شدت بيشترى گرفته است و اغلب هيئت نظارت بر مطبوعات تذكرات خود را براى روزنامه ها و هفته نامه ها ارسال مى كند.
ارسال تذكر از سوى اداره كل مطبوعات و خبرگزارى هاى داخلى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى امرى كم سابقه به شمار مى رود.

«توهين به رييس جمهور»
اداره كل مطبوعات وزارت ارشاد دليل تذكر به روزنامه‌هاى تهران امروز، بهار، توسعه، روزان و جهان اقتصاد را چاپ پاسخ على مطهرى به اسفنديار رحيم مشايى، معاون محمود احمدى نژاد، عنوان كرده و آن را حاوى «تعريض و توهين هايى نسبت به رييس جمهور» دانسته است.

على مطهرى در پاسخ به آقاى مشايى مبنى بر شكايت از اين نماينده مجلس، گفته است: «اين يك امر بديهى است كه آقاى احمدى نژاد با مناظره‌هاى انتخاباتى خود خصوصاً مناظره با آقاى موسوى، زمينه اين فتنه را فراهم كرد و عدالت حكم مى ‌كند كه علاوه بر عذر خواهى سران معترضان از مردم، ايشان نيز از مردم عذر خواهى نمايد.»

گزارش ها حاكى است كه روزنامه ‌هاى اطلاعات، اعتماد، اسرار، توسعه، جهان صنعت، روزان، مردم ‌سالارى و بهار نيز به دليل انتشار مطلبى به نقل از محمد خاتمى، رييس جمهور پيشين ايران، تذكر گرفته اند.

در اين مطلب به نقل از آقاى خاتمى، شرايط ايران بحرانى توصيف شده و هواداران دولت به طور تلويحى متهم به وحدت ‌شكنى شده‌ بودند.

انتشار سخنان حسن روحانى، نماينده رهبر جمهورى اسلامى در شوراى عالى امنيت ملى، نيز موجب تذكر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى به ۱۲ روزنامه، از جمله، بهار، تهران امروز، فرهيختگان، جمهورى اسلامى، اسرار، اعتماد، جهان صنعت، جهان اقتصاد و پول شده است.

آقاى روحانى كه عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز هست، روز دوشنبه به طور تلويحى فضاى ايران را امنيتى و فاقد آزادى بيان توصيف كرده بود.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى گفته است كه حسن روحانى، تصويرى غير واقعى از شرايط اقتصادى ايران ارائه و ‌آمارى فاقد پايه كارشناسى ارائه كرده است.

پيشتر، هيئت نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى، به روزنامه هاى آفتاب يزد، اعتماد، جمهورى اسلامى، فرهنگ آشتى، دنياى اقتصاد، روزان، اعتماد و بهار تذكر داده و همچنين سه نشريه «موج انديشه همت»، «همت» و «فرهنگ آشتى» را لغو كرد.

در حالى كه مخالفان دولت و همچنين سازمان هاى مدافع روزنامه نگاران و آزادى مطبوعات فشار بر مطبوعات منتقد و مستقل ايران را مورد انتقاد قرار داده اند، محمدعلى رامين، دبير هيئت نظارت بر مطبوعات، گفته است: «روزنامه ‌هايى كه تذكر مى ‌گيرند يا توقيف مى‌ شوند، فضاى مطبوعاتى را آشفته مى ‌كنند.»

وى اين روزنامه ها را به «عنصر فاسد و آلوده» تشبيه كرده بود.

از زمان روى كار آمدن محمدعلى رامين، از مشاوران نزديك محمود احمدى ‌نژاد، به عنوان معاون مطبوعاتى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى در روز دهم آذرماه، روزنامه‌ ها و هفته ‌نامه‌هايى كه مطالب انتقادى عليه دولت منتشر مى ‌كنند، مشمول اخطار هيئت نظارت بر مطبوعات مى ‌شوند.

روش برخورد هيئت نظارت بر مطبوعات انتقاد نمايندگان نزديك به طيف اصلاح طلب در ايران را برانگيخته است و ماه گذشته ۲۰ نماينده مجلس شوراى اسلامى در نامه اى به هيات رييسه از توقيف مطبوعات توسط هيئت نظارت بر مطبوعات انتقاد كرده و خواستار پاسخ وزير ارشاد به علل تعطيلى نشريات شدند.

كيهان : زلزله هائيتي كار آمريكا بود

كيهان : زمين لرزه هائيتي را آمريكا با استفاده از سلاح مخوف «هارپ» به وجود آورده است.

به گزارش سايت هاي اينترنتي از جمله «آلترانفو» و «لوپست»، بسياري از دانشمندان پنج قاره معتقدند كه زمين لرزه هائيتي (3/7ريشتر) به كمك سيستم آب و هوايي «هارپ» ايجاد شده و به كمك اين سلاح مخوف است كه «امپراتوري آمريكايي- صهيونيستي» نه تنها موجي خارق العاده از سرما را در اروپا پديد آورده تا تلاش هاي مخالفان جهاني با پديده گرم شدن آب و هواي كره زمين را مسدود سازد، بلكه بلافاصله نيز زمين لرزه «ويرانگر» هائيتي را تدارك ديده تا ناوگان خود را با هدف نهايي اشغال كوبا و ونزوئلا، در درياي كارائيب مستقر سازد.

گروهي ديگر از دانشمندان كه آنها نيز آمريكا را به استفاده از سلاح «هارپ» متهم مي كنند، دليل ايجاد زلزله در هائيتي و «اشغال نظامي» سريع اين كشور را وجود ذخاير نفتي غني آن مي دانند كه چيزي از ذخاير نفتي ونزوئلا كم ندارد. اين كارشناسان با تأكيد بر اينكه آمريكا قطعاً در هائيتي از سلاح «هارپ» استفاده كرده است، به اظهارات «زبيگنيو برژينسكي»، مشاور سابق «جيمي كارتر» و مشاور كنوني «اوباما» اشاره مي كنند كه «هارپ» را سلاحي براي بي ثبات كردن كشورهاي غيرمتحد با واشنگتن توصيف كرده است. به گفته «برژينسكي»، «تكنولوژي روش هايي را در اختيار كشورهاي بزرگ قرار مي دهد كه به كمك آن مي توانند جنگ هايي سريع و غافلگيركننده به راه اندازند بدون آنكه حتي نيروهاي امنيتي شان در جريان قرار گيرند.»

او اضافه مي كند: «ما روش هايي در اختيار داريم كه به كمك آنها مي توانيم تغييراتي در آب وهوا، از جمله خشكسالي و توفان به وجود آوريم، و اين امر مي تواند توانايي هاي يك دشمن بالقوه را تضعيف و آن را به پذيرش شرايط ما وادار سازد.»

از ديدگاه كارشناسان، آنچه درمورد زلزله هائيتي تعجب برانگيز است اين نكته است كه اين زمين لرزه در منطقه اي به وقوع پيوسته كه «زلزله خيز» نيست، ضمن آنكه اين كشور فقير و كوچك در نزديك به منطقه اي در پورتوريكو قرار دارد كه شعبه اي از سيستم هارپ در آن مستقر است.

در اين حال، زمين لرزه در ساعتي از روز به هنگام غروب آفتاب كه آسمان به سرخي مي گرايد و غبارآلود به نظر مي رسد، ايجاد شده تا وضعيت آسمان وضعيت حاصل از استفاده از سلاح «هارپ» را بپوشاند. از ديگرسو، كارشناسان از خود مي پرسند چگونه چنين زلزله شديدي مي توانسته صرفاً در نقطه اي كوچك به وقوع بپيوندد بي آنكه مناطق نزديك به آن مانند جمهوري دومنيكن حتي آن را احساس نكنند و هيچ سونامي نيز ايجاد نشود؟! اين درحالي است كه هيچ كارشناس برجسته اي در رسانه هاي شمال آمريكا و كارائيب در شب حادثه درمورد رويدادي به اين عظمت اظهارنظر نكرده است.


نيروي دريايي آمريكا هم اكنون هائيتي و بانك مركزي آن را در اشغال دارد كه پايگاهي براي پولشويي اين كشور بوده است. نيروهاي آمريكايي همچنين از هنگام ورود به هائيتي به هيچ داوطلب كمكي اجازه ورود به اين كشور را نداده، كار كمك رساني به مردم را مختل كرده اند و ابتكار عمل را نيز از ديگر كشورها از جمله فرانسه گرفته اند.

در اين راستا، «آلن ژوايانده» وزير مسئول كمك رساني بشردوستانه فرانسه از سازمان ملل خواسته است نقش آمريكا را در اين ميان «روشن» سازد.

گفتني است كه سيستم «هارپ» سلاحي آب و هوايي است كه از طريق ارسال يك انرژي فوق العاده به لايه يونوسفر (لايه فوقاني اتمسفر)، مولكول هاي آن را به تپش انداخته و به بازتاب قدرتمند اين انرژي وادار مي سازد. اين انرژي پس از «كاناليزه» شدن مي تواند اختلالاتي مانند خشكسالي، بارش برف و باران، سرماي شديد، سونامي، توفان، زلزله و... در نقطه تعيين شده، به وجود آورد. اين سلاح آب و هوايي به مجموعه نظامي -صنعتي بيلدربرگ (اربابان جهان) تعلق دارد.

ضمنا مقاله اي در همين زمينه تحت عنوان «پروژه هارپ سلاح مخوف و چند منظوره اربابان قدرت» در يازدهم آبان ماه امسال در صفحه «دريچه اي به جهان» به چاپ رسيد.

مروري بر گفتگوي تاريخي شاه با نيوزويك پس از سي و يك سال

شبكه جنبش راه سبز(جرس): ديكتاتورها اشكال متفاوت دارند: برخي پهلوان پنبه اند، مثل صدام حسين. عده اي شيك و پيك و كراواتيند، مانند انورالسادات. بعضي خودماني و خاكيند، مثل هوگو چاوز. اكثرا سخنرانان خوبي هستند. تك و توكي از آنها حتي چند زبان هم حرف ميزنند، مانند محمدرضا شاه پهلوي. چندتائي هنرمندند مانند آدولف هيتلر كه نقاش خوبي بود، چند نفري هم مثل بازيگران هر روز به رنگي در مي آيند، مانند معمر قذافي. بسياري خود را نماينده و نشانه خداوند بر روي زمين مي دانند. بيشترشان هم فقط قلدرند، همچون رضا شاه.برخي هم خود را نماينده خداوند بر روي زمين و نائب امام غايب مي دانند.

اينها اما همه در يك چيز يكسانند و آن اينكه درس تاريخ نخوانده اند يا اگر خوانده اند، چيزي از آن نياموخته اند و عبرت نگرفته اند تا بدانند در هميشه به روي يك پاشنه نمي چرخد و آنان همواره در قدرت نمي مانند. صدام وقتي اينرا فهميد كه در آن بيغوله سراغش آمدند. انورالسادات هنگامي متوجه شد كه گلوله افسر مصري سينه اش را شكافت. شاه زماني به حال خود گريست كه از اين كشور به آن كشور دنبال جائي براي پناه گرفتن بود. هيتلر مجبور شد قبل از دستگيري خود را از زندگي خلاص كند و رضا شاه در غربت جزيره موريس دق كرد و مرد. ديگران هم ندانسته مي مانند تا نوبت فرو افتادنشان كي فرا رسد و ملك الموت در كدام غربت و كدام بيغوله و كدام سياه چال سراغشان را بگيرد؟

عمال نظامهاي ديكتاتور هم چشم و گوششان بسته است: دكتر حداد عادل گوئي عاقبت اميرعباس هويدا را نديده، سعيد مرتضوي نمي داند كه بر سرنعمت اله نصيري كه زماني نام او نيزلرزه براندام مخالفان مي انداخت، چه آمد. علي لاريجاني سرانجام عبداله رياضي را فراموش كرده، عزت اله ضرغامي از سرنوشت محمود حعفريان خبر ندارد و خسرو خوبان (روح اله حسينيان) نخوانده كه سالار جاف نماينده محبوب دربار در مجلس چه سرانجامي پيدا كرد. شيخ احمد خاتمي شرح حال هم لباسان خود را نشنيده؟

آزادگان و آزاديخواهان اما مي دانند كه "عبرت از تاريخ" چه معني مي دهد؟ سيد محمد خاتمي مي فهمد "محمد مصدق" شدن يعني ايستادن بر سر قراري كه آن مرد بزرگ در ميدان بهارستان با مردم بست. شيخ مهدي كروبي داستان پايمردي شيخ محمد خياباني را در راه انقلاب مشروطه شنيده و ميرحسين موسوي مي داند وقتي رگ دست اميركبير را در حمام "فين" كاشان مي زدند، امير مي دانست كه نمي ميرد و از همانجا به تاريخ نيكمردان نيكنام تاريخ وطنش مي پيوندد. آنكه مرد، همان بود كه فرمان قتل اميركبير را صادر كرده بود!
اين مقدمه را نوشتم تا بگويم كه مصاحبه شاه را با مجله "نيوزويك" بخوانيد و بدانيد كه تاريخ گويي تكرار مي شود. اين گفت و گو به تاريخ سوم مهر 1357 (25 سپتامبر 1978) يعني چهار ماه قبل از خروج شاه از ايران با وي انجام شده است. عجبا او كه مدعي دانائي و بزرگي بود، در آن تاريخ نمي دانست چه بر سر دودمانش دارد مي آيد؟ نمي دانست چه زود دير مي شود و مردم تنديسهايش را در ميدانهاي شهرهاي مختلف ايران به زير مي كشند. هنوز به قدرت ارتشش مي نازيد. شعار "مرگ بر شاه" و "مرگ بر ديكتاتور" را بر آمده از گلوي عده اي خود فروخته بيگانه پرست مي دانست و به رهبران جنبش آزاديخواهانه مردم ايران تهمت وابستگي به خارج مي زد.
در اين گفت و گو، شاه از وزرا و كارگزاران دستگير شده اش مي گويد كه محاكمه خواهند شد... پخش تلويزيوني سخنان مخالف در مجلس شوراي ملي شاه شروع شده...چند فيلم تو قيف شده را اجازه نمايش داده اند تا "فضاي باز سياسي" را به ياد مردم بياورند
ايران – سرزمين تهديد و رشوه
گزيده اي از گفت و گوي محمدرضاشاه با "پل مارتين" خبرنگار هفته نامه "نيوزويك" – سوم مهر 1357
هفته گذشته محمد رضا شاه پهلوي به اميد اينكه خشم صدها هزار نفر گروه مخالف خود را تسكين دهد، اجازه داد كه به نحوي بي سابقه مباحثات مجلس آشكارا از طريق تلويزيون پخش شود. مخالفين شاه اما از اين برنامه خيلي بيش از خود او استفاده كردند. 9 تن از اعضاي مخالف شاه با حرارت زياد از «جمعه ي سياه» ياد كردند، روزي كه ارتش بيش از صدها نفر از تظاهر كنندگان ميدان ژاله تهران را قتل عام كرد. يكي از نمايندگان به نام احمد بني احمد گفت: «اين قتل عام مي توانست فقط به فرمان يك ديوانه باشد.» نماينده ديگر يعني محسن پزشك پور اظهار داشت: «باعث تاسف است كه به جاي درك نظرات مردم، دولت با شمشير كشيده با آن ها روبه رو شد.»
محمد رضا شاه پهلوي همچنين در گفت و گوئي با خبرنگار نيوزويك «پل مارتين» شركت كرد. وقتي كه پل مارتين به كاخ تابستاني شاه كه منظره تهران كاملا از آن پيداست فرا خوانده شد، شاه ايران را مشوش و و خسته يافت. حتي شاه در يك لحظه از گفتوگو با مصاحب خود سوالي را مطرح كرد و گفت: «من در نظر ندارم از شما جوابي دريافت كنم اما سوالم اين است كه غرب چه خواهد كرد اگر ايران جهت خويش را عضو كند؟» كه مارتين جواب آمادهاي براي اين سوال نداشت. گزيده اي از اين گفت و گو را بخوانيد:
*اين هفته، هفتهي تقريبا آرامي بود. آيا شما فكر ميكنيد به كنترلي دائمي بر اوضاع دست يافتهايد؟
- فكر ميكنم شخص بايد هميشه براي مسائل نامشخص محتاطانه ابراز عقيده كند. هفتهي پيش روز پنجشنبه (16 شهريور) در موقعيت سختي قرار داشتيم و سقوط خيلي نزديك بود. مردم حدود و قانون را رعايت نميكردند و كوچكترين توجهي به اخطارهاي دولت نداشتند. اين حقيقت را بايد اعتراف كرد كه آنها مي توانستند هر چيز را كه بخواهد به دست آورند.
*آيا شما احساس كرديد كه شخصا موقعيت خطرناكي داريد؟
- من هرگز به طوري جدي در اين باره فكر نكردهام. ولي ديگر صحبت از مسائل شخصي نيست. مسئله مهم اين است كه بر سر كشور چه خواهد آمد. نزديك بود كشور گرفتار هرج و مرج شود.
*آيا در موقعيت ارتش هرگز دچار ترديد شدهايد؟
- نه هرگز!
*در باره گزارشهاي مربوط به ترك خدمت، تحويل اسلحه و آتش گشودن سربازان به روي يكديگر چه ميگوييد؟
- اين گفتهها حقيقت ندارد. دو يا سه نفر كه دو ماه پيش خرابكار بودند به لباس ارتش در آمده بودند. شما ميتوانيد هميشه اينطور آدمها را بيابيد. اين ارتش متشكل از سربازان وظيفه است.
*ولي اگر ارتش براي مدت طولاني وادار به جنگ خياباني شود، آيا شما ميتوانيد به وفاداري ارتش اعتماد كنيد؟
-اينها سوالاتي است كه خودتان هم نميتوانيد جواب صريح به آن بدهيد. اگرهاي بسياري وجود دارد، زندگي اين است. تاريخ ملتها همين است...من هميشه عقيده دارم كه وظائفي هست كه بايد انجام دهم و عقيدهام هنوز همان است. من برپا خواهم بود تا اينكه زمانم به سر آيد. اين خوب است يا بد؟ مهمترين نكته همين است كه من آن را پوشيده نگاه ميدارم.
*بعد چي؟ اين مطلب ما را به كجا ميرساند؟
- اصلاحات. سعي بر اين كه بهترين كار را براي سبك كردن مشكلات مردم انجام دهيم. البته ما حتما برنامه فضاي باز سياسي را ادامه خواهيم داد و كشور را براي انتخاب آزاد آينده آماده ميسازيم.
*آيا ميتوانيم دستگيري وزيران سابق، تجار و كارمندان را علامت اين بدانيم كه شما قصد داريد مبارزه ضد فساد خود را تا هر كجا پيش رفت ادامه دهيد؟
- اين طور فكر ميكنم. مسلما اين افراد به محاكمه كشيده ميشوند.
*اگر پاي يكي از بستگان شما به ميان كشيده شود آيا كار را متوقف ميكنيد؟
- سه ماه پيش من يك فرمان براي همه افراد خانوادهام صادر كردم و مطمئن هستم فرمانم مورد توجه واقع شده است.
*آنچه كه اتفاق افتاد آشكارا براي شما يك شوك بود. آيا شما عظمت و بزرگي مشكل را درك كرده بوديد؟ وسعت فساد را ميدانستيد و بيماريهايي را كه باعث اين همه نارضاييها شده بود ميشناختيد؟
- بيپرده بگويم: نه! ولي دقت كنيد وقتي ما در باره فساد صحبت ميكنيم نبايد فراموش كنيد كه فساد همه جا وجود دارد. ما اكنون در بارهي فساد صحبت ميكنيم، زيرا درصدديم آن را ريشهكن سازيم. اين بدان معني نيست كه شما مردم مغرب زمين همه فرشته هستيد.
*آيا دورنمايي از آشتي با روحانيون را ميبينيد؟
- اگر آنها قانون اساسي را رعايت كنند چرا نه؟ ولي اگر آنها به قانون شكني خود ادامه دهند، وضع ديگري پيش مي آيد.
*آيا درخواست خلع يد و يا مرگ شما متاثرتان ميكند؟
- بله و نه. بله، چون اين در كشوري اتفاق مي افتد كه بايد ديد از كجا حركت كرده است و به جايي رسيده است كه امروز هست. از طرف ديگر من آنهايي را كه اين فرياد از ايشان برخاست ميشناسم. تمام جمعيت نبود كه اين حرفها را فرياد ميكرد. و علاوه بر آن، اين اولين بار هم نبود كه اين حرفها را ميشنيدم. قبلا هم در ايالات متحده شنيده بودم.
*شما عوامل خارجي را مسوول حوادث ايران قلمداد كرديد. اين عوامل چه كساني هستند؟
- آيا بيانيهي آقاي مارشه رهبر حزب كمونيست فرانسه را ديدهايد؟ و همينطور احزاب اسپانيا، ايتاليا، سوئد و ديگران را؟ همه آنها يك زبان دارند و حمايت از اين مردمي ميكنند كه آن شعارها را بالا برده بودند. اين ديگر واضح است و همه آن را ميدانند. من اسم از جاي خاصي نميبرم، اما اين امر وحدت منافع اين افراد را نشان ميدهد.
*آيا خط مشي سياسي جيمي كارتر براي پيشرفت حقوق بشر كوششهاي شما را در دموكراسي بخشي كمك كرد يا عقب انداخت؟
- ما در همان جهت قدم برداشتيم. ولي من نميتوانم رابطهي مستقيمي بين حقوق بشر و شعارهايي كه فرياد ميشد ببينم.
*در يك چنين موقعيتي چرا اجازه داديد صحبت داغ مخالفين ضد دولتي از تلويزيون پخش شود؟
- من فكر ميكنم دولت ميخواست نشان بدهد كه مجلس محل مباحثه است؛ حتي اگر اين مباحثه حمله به دولت باشد. خيابان جاي مباحثه نيست. اين نشان ميدهد كه ما از يك طرف قانون و نظم داريم و از طرف ديگر سياست باز.
*از اين تغييرات ناگهاني چه درسي آموختيد و كشور چه آموخت؟
- آموختم اگر برنامه آزاد سازي بايد ادامه يابد، اين بهايي است كه بايد برايش پرداخت.
*هرج و مرج در خيابانها؟
- نه منظورم اين است كه اگر شما بخواهيد دموكراسي به دست آيد، بايد قانون را در نظر بگيريد. در غير اين صورت چگونه دموكراسي به دست ميآيد؟ اميدوارم به اين معني نباشد كه حكومت نظامي ادامه خواهد يافت. براي 25 سال بود كه ما نيازي به حكومت نظامي نداشتيم. من مطمئن هستم كه خواهيم توانست قبل از سر آمدن شش ماه حكومت نظامي را ملغي كنيم.

خاتمي: از منبرها دروغ مي گويند

سيدمحمد خاتمي رييس جمهور سابق در ديدار با 50 تن از بازداشت شدگان و زندانيان سياسي حوادث پس از انتخابات با اشاره به اينكه "در روزهاي اخير به جاي تعادل و آرامش، شاهد هجمه‌هاي سنگين و موج جديد فشارها و دستگيري‌ها هستيم" بار ديگر خواستار آزادي زندانيان سياسي، باز سازي ‌فضا،فعاليت آزاد احزاب و گروه‌ها،آزادي رسانه‌ها... شد و افزود: "بي تحملي در جامعه نشانه استبداداست."
براساس گزارش دفتر خاتمي،او در اين ديدار اظهار داشته كه: "بسيار علاقه‌مند بودم تا تعدادي ديگر از عزيزان نيز در اين جمع حاضر بودند اما متاسفانه هنوز بسياري از دوستان ما و چهره‌ها و نيروها و سرمايه‌هاي انساني ارزشمند كشور از هر طيف و قشري در زندان هستند و گروهي ديگر از آزادشدگان هم به دليل هزينه‌هاي جانبي حوادث اخير نتوانسته‌اند در اين جمع حضور داشته باشند."
او ادامه داده است: "مايه تأسف عميق است كه جمعي كه در اين‌جا حاضرند با وجود آنكه از  نيروهاي دلسوز كشور و سرمايه‌هاي جوان و نخبگان ايران هستند و علي‌رغم پايبندي‌شان به قانون و اخلاق سياسي به جمع زندانيان سياسي جمهوري اسلامي پيوسته‌اند."
خاتمي در ادامه اين ديدار با با ابراز تاسف از ادامه موج دستگيري ها و گرفتار شدن چهره هاي برجسته كشور افزوده است كه: "تصور بر اين بود كه پس از اتفاقات ماه‌هاي اخير، شاهدحاكميت نوعي عقلانيت و امنيت و آرامش نسبي در كشور و جامعه باشيم و به مطالبات و حقوق مردم توجه شود اما در روزهاي اخير به جاي تعادل و آرامش، شاهد هجمه‌هاي سنگين و موج جديد فشارها و دستگيري‌ها هستيم."
خاتمي در ادامه با اشاره به رخدادهاي ماه‌هاي اخير تاكيد كرده: "‌اميدوار بوديم با گذشت زمان و روشن شدن وارد نبودن اتهامات وارده، بسياري از زنداني‌هايمان آزاد شوند؛ خصوصا كه با فرونشستن هياهوي اوليه پيرامون دستگيري‌ها و عدم اثبات بسياري از ادعاهاي مطرح شده كه البته از روز نخست هم مشخص بود فرضيات باطلي هستند؛ اميد مي‌رفت اين امر تحقق پيدا كند و امنيت و آرامش به جامعه بازگردانده شود؛ البته منظور ما از امنيت، امنيت پادگاني نيست."
رييس جمهور سابق ايران در ادامه سخنان خود با اشاره به اينكه "عده اي در تريبون‌هاي رسمي، سياه را سفيد و سفيد را سياه نشان مي‌دهند و از منبرها به افراد تهمت مي‌زنند و دروغ مي‌گويند" تاكيد كرد: "البته اين تهمت‌ها و افتراها و سخنان ناصواب از آنجايي‌كه پايه محكمي ندارد گرچه بر افرادي كه بنيان فكر محكمي ندارند تاثير مي‌گذارد اما توده مردم و متدينين كه مي‌توانند صحبت‌ها را از هم تفكيك كنند ممكن است كه يك لحظه تاثير بپذيرند اما بر آن‌ها اثر طولاني‌مدت ندارد؛بلكه در دراز مدت حتي اثر منفي و در خلاف جهت اتهام زنندگان خواهد داشت."
خاتمي اتفاقات ماههاي اخير را موجب آسيب ديدن وجهه جمهوري اسلامي در داخل و خارج از كشور دانست و تصريح كرد: "دروغ‌هاي بسياري در اين روزها گفته شده و وعده‌هاي بسياري داده شده است اما مردم مي‌بينند كه تشكيلاتي كه عهده دار امور آنان است كارچنداني انجام نداده و مشكل‌ساز نيز شده است. در نتيجه مردم متوجه مي شوند كه بسياري از معترضان بدخواه نيستند و اعتراض آنان به جا است."
رئيس بنياد باران با اشاره به اينكه معترضان و منتقدان واصلاح‌طلبان با تاكيد بر حفظ معيارها و اصول اصلي انقلاب و تعهد به قانون اساسي پيش مي‌روند، گفت: "علي‌رغم تأكيدات چهره‌هاي شاخص اصلاح‌طلب و كانديداهاي معترض و همراهي بدنه جامعه، عده قليلي در هر دو جريان با سوء‌نيت و شيطنت مي‌خواهند جو را راديكال كنند."
رئيس شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز سپس با بر شمردن سه اصل مهم رضايت از سوي مردم و مسئوليت و تحمل از سوي قدرت در نسبت ميان مردم و حكومت، گفت:" در دنياي امروز هنگامي كه از قدرت صحبت مي‌كنيم بايد به دنبال منشا آن بگرديم. منشا قدرت مردم هستند و از همين رو بايد رضايت مردم فراهم شود و حكومت در مقابل آنها مسئوليت‌ داشته باشد. رضايت و تحمل و مسئوليت وجوه تمايز جامعه‌ي امروز با ديروز است."
وي تصريح كرد: "در نسبت با حاكميت و حكومت بايد ديد كه در مقابل قدرت، مسئوليت  وجود دارد يا خير و تحمل مردم از يكديگر و حكومت و بر عكس تا چه اندازه اي است چراكه بي‌تحملي در يك جامعه نشانه استبداد است."
رئيس موسسه بين‌المللي گفتگوي فرهنگ‌ها و تمدنها با بيان اينكه "رضايت مبناي حكومت است"، افزود: "بايد بدانيم كه با خشم و زور نمي‌توان بر مردم حكمراني كرد. ما از مردمسالاري و سازگاري آن با دين حرف مي‌زنيم و راه درست دفاع از ارزش‌هاي انقلاب را همين اصلاحات مي‌دانيم.  بايد به اين مساله توجه كنيم كه نسبت  حكومت با معيارهاي ديني و ارزشي چيست؟ براي پاسخ به اين سوال بايد نخست تعريف مشخصي از سياست ارائه كرد."
خاتمي افزود: "در اين رابطه بايد به دو موضوع توجه كرد؛ نخست آنكه آيا قدرت با مسوليت همراه است؟ و دوم آنكه منشا قدرت چيست؟ آيا قدرت يك امر انساني و مردمي  است ؟ يا امري تحميلي است و كاري به نظر و موقعيت مردم ندارد؟‌"
وي ادامه داد: "ما چقدر مخالفانمان را تحمل كرديم؟‌ آيا ما نيز مخالفانمان را متهم به اسلام آمريكايي و ارتجاع و عناوين ديگر نمي‌كرديم؟ امروز هم مخالفانمان به ميزان بيشتري همين‌گونه عمل مي‌كنند و ما را به ضديت با اسلام، امام، نظام، امام حسين(ع) و حتي خدا محكوم مي‌كنند. اينها نشانه بي تحملي و عدم استقرار فرهنگ مردم سالاري در جامعه است كه كار بزرگ روشنفكران خيرخواه بايد تلاش براي ايجاد و بسط و تقويت اين فرهنگ باشد."
خاتمي تاكيد كرد: "براي سركوب مردم، معمولا ‌دشمن تراشي مي‌شود؛ دشمن موجود بزرگ‌تر جلوه داده مي‌شود تا در سايه آن سخت گيريها توجيه شود و از طرفي ديگر دشمن خارجي نيز مي‌تواند از اين فرصت استفاده كند و امنيت را به خطر اندازد. اما اگر مسئوليت‌پذيري و رضايت مردم مد نظر باشد مردم نيز راضي مي‌شوند و امنيت واقعي  جامعه تامين  مي‌گردد."
رئيس دولت اصلاحات تاكيد كرد: "اينكه جرياني افراطي مي‌كوشد ما را مخالف امام(ره)، نظام و حتي امام حسين(ع) نشان دهد بسيار غيرمنصفانه، مضحك و بي‌رحمانه است و كسي چنين ادعاهاي بي‌اساسي را باور نمي‌كند. همچنانكه مغرضان ناآگاه كه به دين و اسلام و مردم و ايران اهانت مي‌كنند و در صدد منحرف نشان دادن حركت اصلاحي ملت ايران كه در چارچوب نظام و قانون حركت مي كند هستند ربطي به ايران و مردم ندارد."
خاتمي در ادامه گفت: "بايد هر راهي را براي حفظ اصول، حقوق و آزادي‌هاي مردم طي كرد و از بحراني‌تر شدن اوضاع جلوگيري كرد؛ هرچند كه اوضاع بحراني است و سيكل و دايره جديدي از اعمال خشونت آغاز شده و كساني در حكومت هستند كه با امنيت كامل خشونت اعمال كنند و از آن طرف نيز طبيعي است كه عده اي به عكس العمل خشونت آميز  وا داشته شوند و آن امر بسيار خطرناكي است."
رييس بنياد باران همچنين در رابطه با گزارش قرائت شده در مجلس در رابطه با فجايع كهريزك گفت: "اين گزارش، سندي تاسف‌بار در جمهوري اسلامي از يك فاجعه است. البته لابد در اين گزارش ملاحظاتي بوده است و بسياري از واقعيت‌ها بيان نشده ولي همين اندازه كافي است كه پشت همه علاقه‌مندان به نظام و اسلام و ايران را بلرزاند ؛اميدوارم با برخورد قاطع و البته قانوني و سريع تا حد امكان اين فاجعه جبران شود. "
رييس جمهور سابق همچنان در رابطه با بيانيه مهندس ميرحسين موسوي، گفت: "پيش از اين نيز دل‌سوزان نظام اين پيشنهادها را با بيان هاي مختلف مطرح كرده‌ بودند اما در بيانيه مهم اخيرشان بار ديگر خواسته‌هاي منطقي مردم و معترضان مدني مطرح شده است و آقاي موسوي براي حل بحران حرف همه را در قالب يك بيانيه راهگشا و دل‌سوزانه تنظيم كردند. به اين ترتيب مردم هم احساس مي‌كنند كسي دنبال خواسته‌هايشان است و از بحراني تر شدن اوضاع نگران است."
وي تصريح كرد: "مطمئنا اگر مردم  باور شوند و در صدد جبران خسارت ها و اهانت ها باشند زنداني‌ها را آزاد سازند، ‌فضا را باز كنند، به احزاب و گروه‌ها اجازه فعاليت دهند و رسانه‌ها  آزاد گذارده شوند و فضاي امنيتي به فضاي سياسي سالم مبدل شود شرايط تغيير خواهد كرد و منافع مردم و نظام همزمان بيشتر تأمين خواهد شد."
خاتمي رساندن حرفهاي معترضان به مردم را دشوار و پرهزينه دانست و از نبود امكانات و نداشتن رسانه سخن گفت و نتيجه گرفت كه در اين وضعيت مردم به سراغ رسانه هاي خارج از كشور مي روند و اظهار داشت: "از يك طرف صدا و سيما رفتاري غيرعادلانه دارد و از آن طرف هم تبليغاتي در خارج از كشور مي‌شود كه مورد تأييد ما نيست. البته به لطف خداوند شاهد بارقه‌هايي از عقلانيت و تدبير هستيم به طوري‌كه ان‌شاءالله به سوي منطق و قانون پيش رويم اما اگر به صورت منطقي اتفاقات رخ داده و افراط ها و رفتارهاي نادرست مهار نشود؛ ممكن است خداي نكرده با وضعيت زيان باتري مواجه شويم كه اميدوارم چنين نشود.