۱۳۸۹ شهریور ۲, سه‌شنبه

محمد نوري زاد به زندان اوين فراخوانده شد

تحول سبز: محمد نوري زاد كارگردان، فيلمنامه نويس و روزنامه نگار ايراني كه پيش از اين به دليل نوشتن نامه هاي سرگشاده به آيت الله علي خامنه اي رهبر جمهوري اسلامي، پنج ماه را در زندان اوين تهران گذرانده بود، روز چهارشنبه  بار ديگر به زندان احضار شد. او در گفت گو با العربيه از نگارش نامه اي به رهبر جمهوي اسلامي سخن گفت كه پس از بازگشت او به زندان منتشر خواهد كه اما لحن آن ديگر مانند نامه هاي پيشين نخواهد بود.
به گزارش تحول سبز، نوري زاد ساعاتي پيش از بازگشت به زندان در گفت و گو با العربيه اظهار داشت كه مقام هاي امنيتي در تماس براي احضار او، از دلايل بازگشتش به زندان، سخني به ميان نياورده اند اما گمان مي كند، آخرين نامه اي را كه خطاب به رهبر جمهوري اسلامي نوشته، دليل مساله باشد.
محمد نوري زاد در ششمين نامه خود خطاب به آيت الله خامنه اي كه آن را “آخرين نامه” ناميده و يكشنبه ۱۸-۸-۲۰۱۰ منتشر كرده بود، با شرح آن چه كه در ايران امروز به ويژه در زندان ها روي مي دهد و با انتقاد از سياست هاي رهبر جمهوي اسلامي و حمايت او از محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران، خواستار آزادي زندانيان سياسي ايران شد و نوشت: “به يك دستور شريف شما همه‌ زندانيان بي‌گناه ما به آغوش عزيزان خويش باز مي‌گردند. اين همان بارقه‌ پربركتي است كه اميد بارش آن را به شما دل بسته‌ايم. مابقي راه را خود خدا پيش روي شما خواهد گشود.”
اين نويسنده منتقد ايراني، در پاسخ به سوالي كه چرا ششمين نامه خود به آيت الله خامنه اي را آخرين نامه نام نهاديد گفت: “در نامه اظهار اميدواري كردم كه رهبرمان با ايجاد گشايش، فضا را براي تغيير آماده كرده و همه نگراني هايي كه در جامعه وجود دارد، برطرف كند. وقتي نامه مي نويسيم يعني نا اميد هستيم اما اين آخرين نامه به معني اين كه هنوز اميدوارم كه تغييري حاصل شود.”
و اگر تغييري در سياست هاي رهبر جمهوي اسلامي حاصل نشود، آيا محمد نوري زاد ديگر نامه اي به او نخواهد نوشت؟ او در پاسخ به اين سوال اظهار داشت: “اكنون نامه اي نوشته ام كه به محض بازگشتم به زندان منتشر خواهد شد. اين نامه ديگر در رديف نامه هاي قبلي نخواهد بود و به شكل ديگري صحبت خواهم كرد.”
محمد نوري زاد در پاسخ به اين پرسش آيا كه با ادامه اين روند، بيمي از برخورد نهادهاي امنيتي با او ندارند گفت: “از چه بايد بترسم؟ ايران سرزمين ما است. بايد با تمام وجود در آن بمانيم و آن را بسازيم.”
شايان ذكر است كه دادگاه انقلاب تهران، آقاي نوري زاد را كه نگارش نامه هاي انتقادي به آيت الله خامنه اي را پس از انتخابات رياست جمهوري جنجال برانگيز سال گذشته ايران آغاز كرده است، به سه سال و نيم زندان و ۵۰ ضربه شلاق محكوم كرده است. او دو تاي اين نامه ها را از داخل زندان و در دوره بازداشت نوشته و منتشر كرده بود.
محمد رضا جلايي پور آزاد شد
بر اساس گزارش ها، محمد رضا جلايي پور، يكي از فعالان ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي در انتخابات رياست جمهوري خرداد ۱۳۸۸ از زندان آزاد شده است.
محمد رضا جلايي پور اواخر خردادماه امسال براي بار سوم بازداشت شده بود.
فاطمه شمس، همسر آقاي جلايي پور در وبلاگ شخصي اش نوشته كه وي چهارشنبه به قيد وثيقه آزاد شد.
ماموران امنيتي ۲۵ خرداد پس از تفتيش منزل پدر او، حميد رضا جلايي پور مدير مسئول روزنامه توقيف شده "جامعه"، پسرش را با خود بردند.
محمد رضا جلايي پور نخستين بار پس از انتخابات خرداد ۸۸ بازداشت شده بود، اما در شهريورماه به قيد وثيقه آزاد شد.
آقاي جلايي پور در جريان مبارزات انتخاباتي ۱۳۸۸ سخنگوي "پويش حمايت از ميرحسين موسوي" بود.
او دانشجوي دوره دكتراي جامعه شناسي دانشگاه آكسفورد بريتانياست.
وي سال گذشته زماني كه به همراه همسرش قصد بازگشت به بريتانيا را داشت، در فرودگاه امام خميني تهران دستگير شد.
در پي اعتراضات بعد از اعلام نتايج انتخابات رياست جمهوري، گروهي از اعضاي ارشد گروه هاي سياسي به خصوص اعضاي حزب مشاركت و مجاهدين انقلاب اسلامي دستگير شدند.
دادگاهي در آن زمان براي آنچه "كودتاي مخملي" خوانده مي شود برپا شد و آقاي

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر