آیت الله جنتی که مسبب اصلی فساد انتخاباتی اخیر بود، در نماز جمعه اخیر مردم معترض را از حضور در راهپیمایی "روز جهانی مبارزه با استکبار" منع کرد!
این عدو سبب خیر شد تا از حالا با عرم جزم تری آماده شویم و از حالا بدانیم سیزده آبان در پیش است و چه باید بکنیم؟ روز سیزده آبان را در جمهوری اسلامی "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" نام گذاشته اند. بعد از سالها، مردم دریافته اند هیچ مستکبر زورگویی بیش از حاکمان فعلی ایران بر ما زور نگفه و حقوق ما را پایمال نکرده است. هیچ استکباری بیش از غرور فرعونی آقای خامنه ای خطرناک و مردم کش نبوده و نیست. امسال شعار "مرگ بر مستکبر" سمت و سویش کاملا" مشخص است.
بازی روانی کودتاچیان باهنر!
آقای رفسنجانی قبلا" گفته بود قرار است عده ای از دلسوزان نظام بنشینند و متن و "انشایی" بنویسند که اعجاز می کند و همه مشکلات را حل خواهد کرد! معلوم نیست کدام قلم جادویی می تواند با نگارش یک متن معجزه آسا، خونهای به ناحق ریخته شده و آرای دزدیده شده و اعتماد برباد رفته ملت را بازگرداند؟ مضحک اینجاست که چهره های بدنامی مثل محمدرضا باهنر یا عسگراولادی خود را جزو این مجمع معرفی کرده اند و از درست شدن اوضاع(!) خبر می دهند.این جنگ روانی را برای ناامیدی من و شما ایجاد می کنند تا گمان کنیم در پشت پرده ساخت و سازی در کار است و از مبارزه دست برداریم. فریب بازیهای روانی دشمن را نخوریم.
مهندس موسوی امروز به درستی از خواسته های مردم سخن گفته که تا اجابت نشوند، اعتراضها ادامه خواهند یافت. این سخن باطل السحر تلاشهای مضحک عده ای مثل محمدرضا باهنر است که تظاهر می کند در جمعی قرار دارد که هاشمی رفسنجانی برای نوشتن آن "متن شفابخش!" تشکیل داده است.
مهندس موسوی به درستی جهت خواسته های مردم را می شناسد. آقای کروبی نیاز به حق طلبی را در مردم می شناسد و برای همین شجاعانه در موضع برحق خود ایستاده است. آقای خاتمی کاملا" روشن می داند که این مردم را نمی شود با چیزی جز حقوق از دست رفته شان ساکت کرد. و بیش از این بزرگان، خود شما مردم هستید که از یاد نبرده اید چرا اعتراض کردید و موضوع اعتراض هنوز پابرجاست. پس فریب بازیهای روانی باهنر یا خبرگزاریهای فارس و ایرنا را نخوریم. هوشمند بمانیم.
توافق روی دموکراسی خواهی، مبنای مبارزه ماست!
در برنامه تفسیر خبر جمعه صدای امریکا، درباره توافق جمعی ما ایرانیان بر موضوعی بنام آزادی و دموکراسی خواهی تأکید کردم و بخصوص بار دیگر بر حقوق همه اقلیتهای پاره پاره این میهن بزرگ سخن گفتم. برای دوستانی که آن مصاحبه را ندیده اند، لینک آن را می گذارم.
نتیجه نظر سنجی:
90 درصد می گویند از حالا به فکر قانون اساسی نوین باشیم!
سئوال: فرض کنید ماه دیگر حکومت استبدادی سقوط کند! به نظر شما، آیا مهمترین نیاز ما تدوین یک قانون اساسی نوین هست؟
بله! و باید از حالا به فکرش باشیم.(90 درصد موافق)
بله! اما بعدا" فکرش را می کنیم.(9 درصد موافق)
قانون فعلی مناسب است.(1درصد موافق)
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر