۱۳۹۱ دی ۱۱, دوشنبه

قالیباف: نمی شود سران فتنه برگردند، حتی با عذرخواهی!

چکیده : محمدباقر قالیباف، شهردار تهران که برای انتخابات ریاست جمهوری انگیزه زیادی دارد، بدون اشاره به اینکه حتی صدا و سیما هم در برنامه های دو روز اخیر خود اعتراف کرده که موسوی و کروبی بر مواضع خود استوارند، گفت که حتی اگر سران فتنه عذرخواهی کنند، او با پذیرش آن مخالف است!

کلمه – گروه خبر: محمدباقر قالیباف، شهردار تهران که برای انتخابات ریاست جمهوری انگیزه زیادی دارد، بدون اشاره به اینکه حتی صدا و سیما هم در برنامه های دو روز اخیر خود اعتراف کرده که موسوی و کروبی بر مواضع خود استوارند، گفت که حتی اگر سران فتنه عذرخواهی کنند، او با پذیرش آن مخالف است!
به گزارش کلمه، وی که در مراسم حکومتی میثاق با ولایت به مناسبت ۹ دی سخن می گفت، با اشاره به این که برخی از وابستگان حاکمیت می‌گویند اگر سران فتنه عذرخواهی کنند، می‌توانند به صحنه برگردند، گفت: به طور کل این استدلال را غلط می‌دانم، چون همان طور که در حادثه عاشورا کسانی به عنوان سیاهی لشگر اشتباه کردند و به مراتب با کسانی که سران قضیه بودند و آگاهانه آمدند تفاوت می‌کنند، در جریان فتنه نیز سران فتنه که آگاهانه به میدان آمدند با مردم عادی تفاوت می‌کنند.
قالیباف در سخنانی که به نظر می رسد با هدف تندتر نشان دادن خود در برابر جنبش سبز نسبت به کسانی که پیش از این او را از ساکتین فتنه می خواندند بیان شده، افزود: این سوال را امروز کسانی می‌پرسند که روزی حتی رای برخی از توده مردم را باطل می‌دانستند و امروز سوال می‌کنند آیا سران فتنه با عذرخواهی می‌توانند بیایند در حالی که وقتی سران فتنه با قصد براندازی آمده‌اند در پیشگاه خدا و قانون مجرم هستند.  پس این که بگوییم سران فتنه با عذرخواهی برگردند، حرف غلطی است.
شهردار تهران که در آستانه انتخابات نیاز زیادی دارد تا به خیال خود، گوشه چشم کانون اصلی اقتدارگرایی را جلب کند، افزود: حسین‌بن علی (ع) را منافقین ، کوردلان ، فتنه انگیزان و منحرفین به شهادت رساندند، البته تحت نام اسلام این کار را کردند و احساسشان این بود که اگر نصف روز جنگ را تمام کنند، موضوع را تمام کردند.
وی البته دقیقا مشخص نکرد که با توجه به ادعای یزید درباره ولایت بر حکومت اسلامی و خروج امام حسین بر آن حکومت، در نتیجه اصرار او به شبیه سازی تاریخی، چه کسانی در جبهه امام حسین(ع) و چه کسانی در جبهه یزید قرار می گیرند.
وی در تلاشی دیگر برای شبیه سازی وقایع امروز با حادثه کربلا، اضافه کرد که در حادثه عظیم عاشورا پیروزی خون بر شمشیر رخ داد. اما به نظر می رسد در معادله اتفاقات جنبش سبز، این شبیه سازی هم به ضرر جریان اقتدارگراست، چرا که شمشیر در اختیار جریان متبوع قالیباف بود، با این حال وی ادامه داد: نفس اربعین در این است که حادثه عاشورا را تحلیل کنیم که چگونه منحرفین، منافقین و فتنه انگیزان رسوا شدند و جامعه اسلامی فهم کند که چگونه از ولایت جدا نشود. چون جدا از ولایت بودن یعنی پشت سر یا جلوی ولایت و با فاصله از امام حرکت کردن.
شهردار تهران در ادامه سخنان پراکنده و نامفهوم خود با بیان این‌که یکی از مهمترین ویژگی‌های ۹ دی این است که دشمن شناسی و وقت شناسی را به ما یاد می‌دهد، اظهار کرد: بعضی افراد در حوادث سیاسی مکر و حیله را پیشه می‌کنند. برخی دیگر در حوادث سیاسی به دنبال بده و بستان هستند، مثل بعضی جریانات سیاسی که امروز در کشور ما وجود دارند. اما در مقابل کسانی را شاهد هستیم که با فرهنگ عاشورایی حسینی در حوادث سیاسی فدایی و اعتقادی عمل می‌کنند که نتیجه آن پیروزی مقتول بر قاتل است.
قالیباف با بیان این که فتنه متعلق به مقطع کوتاه نیست و تمام شدنی نخواهد بود، افزود‌: تا زمانی که ما در مسیر عاشورا حرکت کنیم، فتنه سایه به سایه ما خواهد آمد. امروز چهره‌ی بسیاری از افراد بر ملا شده است، که جو فروشی می‌کنند، اما گندم نمایی،
شهردار تهران با اشاره به جلسه‌ ای در چهارم تیرماه سال ۸۸ در سالن برچ میلاد، که درباره محتوای آن توضیح شفافی نداد، آن را آغاز فتنه خواند و گفت: در آن جلسه گفتم حواسمان باشد که انحراف و فتنه در دو لبه یک قیچی با شعار مخالف به دنبال بریدن ریشه اسلام هستند و جریان‌هایی در ظاهر شعار انقلابی می‌دهند و حتی داغ‌تر از حزب‌اللهی‌ها هستند و جلوتر از رهبری حرکت می‌کنند در حالی که همیشه تاکید رهبری بر آرام سازی و شفاف سازی بوده است، یعنی حرفی نزنید که باعث ایجاد تهییج و فرصت سازی برای فتنه‌گران شود.  پس موضع نگرفتن در این مواقع همین قدر بد است که موضع بگیریم و جلوتر از رهبری بدویم.
این علاقه مند به پست ریاست جمهوری با تاکید بر این که باید تلاشمان این باشد تا تحلیل دقیق و عمیق داشته باشیم و گول شعارهای به ظاهر انقلابی را نخوریم گفت: اینطور نباید باشد که هر زمان آقا حرفی زد که خوشمان آمد در آن مسیر پیش برویم و هر جا نپسندیدیم بگویم توفیق حضور پیدا نمی‌کنیم.
قالیباف در ادامه، بدون نام بردن از جبهه پایداری که در رقابت با دیگر گروه های اقتدارگرا بیشترین ادعا را درباره راه اندازی ماجرای ۹ دی دارد، گفت: امروز عده‌ای آنچنان از دفاع مقدس حرف می‌زنند که به جای آنکه میراث‌دار انقلاب باشند، میراث‌خوار انقلاب شده‌اند و امروز عده‌ای میراث‌خوار حماسه ۹ دی هستند که در واقع همان جو فروشان گندم نما هستند و امروز مواضعشان نسبت به رهبری دیده می‌شود در حالی که ۴ سال قبل این طور نبود.
وی با تاکید بر این که نباید ذره‌ای دست از مسیر ولایت برداریم، گفت: اگر کسی داغ‌تر از رهبری حرف بزند به همان میزان شک کنید که سست عنصران به دنبال رهبری نمی‌آیند و امروز این خطر وجود دارد.
قالیباف که در این سخنرانی سعی کرد جواب همه طیف های سیاسی را بدهد، به طرفداران طرح دولت وحدت ملی هم تاخت و با طرح این پرسش که طرح مباحثی چون وحدت ملی و سیاسی دیگر چه معنایی دارد؟ گفت: در نظام دینی و ولایی هستیم و وحدت بدون شک اساس کار ماست، اما وحدت حول محور ولایت.
هرچند باز جای این توضیح در سخنان شهردار تهران خالی بود که چگونه پس از هشت سال حاکمیت جریان های مطیع محض رهبری، نظام شاهد یکی از شدیدترین مقاطع اختلافات و چنددستگی و تقابل بین جریان های درون قدرت است که همگی خود را حول محور ولایت می نامند اما اثری از وحدت در مشی آنها دیده نمی شود.
وی همچنین با تاکید بر این که هر تجمع بزرگ خارج از خیمه ولایت بزرگترین تفرقه است، افزود: حتما فتنه ۸۸ قابل قیاس با گذشته نبوده و بسیار پیچیده بود، اما سال ۸۲ هم این اتفاق افتاد و از ۲۳ خرداد به مدت ۲۵ روز در تهران روز و شب درگیری بود و جریان اعتصاب مجلس ششم اتفاق افتاد. همچنین تعدادی ازاستانداران و فرمانداران و وزراء استعفا دادند و در آن زمان رد پای جوفروشان گندم نمای امروز دیده نمی‌شد و حتی رد پای آنها در سال ۷۸ و حادثه ۱۸ تیر هم دیده نشد. پس آنها دلال هستند و به دنبال بده و بستان می‌آیند و کاسه داده‌اند که قدح بگیرند و نیامده‌اند که خالصانه پای ولایت بایستند و اگر قدح برایشان برنگردد خودشان سران فتنه پیش رو می‌شود.
قالیباف که نگران حمایت فرماندهان بسیج وسپاه از دیگر کاندیداهای اقتدارگرا در انتخابات پیش روست، از حسن فرهنگ جبهه و بسیج و زیبایی انقلاب در دین‌داری و ادب و اخلاق سخن گفت و بدونه اشاره به عملکرد صداوسیما و رسانه های حکومتی و وابسته به سپاه و بسیج در سه سال اخیر، ادامه داد: بسیج افراط و تفریط نمی‌کند و هرگز از مسیر تهمت و غیبت و دروغ و ریا از انقلاب دفاع نخواهد کرد، چون آن را باطل می‌داند.
شهردار تهران با اشاره به این که ۳۳ سال از انقلاب گذشته است، خاطر نشان کرد:‌ امروز شناسنامه همه معلوم است و همان طور که قبول داریم ملاک حال افراد است، باید توجه کنیم کسانی هیچ جای پایی در صحنه‌های انقلاب نداشته‌اند و یک دفعه خود را از هر انقلابی انقلابی تر می‌دانند که این مساله‌ای خطرناک است.
به نظر می رسد قالیباف در سخنان امروز خود سعی کرده با یک قدم جلو زدن از شعارهای طیف پایداری در دشمنی با جنبش سبز و اینکه او عذرخواهی از رهبران این جنبش را نمی پذیرد که معلوم نیست چه کسی چنین خواهشی را به دفتر شهردار تهران ارائه کرده است، وفاداری اش به کانون اصلی قدرت را اثبات کند و از سوی دیگر از نقطه ضعف جریان دولتی و جبهه پایداری که ردپایی در تاریخ انقلاب ندارند و همین طور در ماجراهای دوران اصلاحات، که بسیاری از آنها به مانند قالیباف در نامه معروف ۲۴ نفره فرماندهان سپاه به خاتمی، در ماجرای ۱۸ تیر خوش خدمتی نکرده بودند، برای خود وجهه ای وفادارتر و در عین حال تندتر از دیگر رقیبان بسازد، تا شاید در این رقابت سبقت در تملق و تندروی، بتواند نظر کانون مرکزی اقتدارگرایی را در انتخابات ریاست جمهوری به سوی خود جلب کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر