۱۳۹۱ فروردین ۱۲, شنبه

ایران پروانه کار کارکنان رویترز را تعلیق کرد

به دنبال گزارش ویدئویی رویترز درباره بانوان هنرجوی رشته رزمی «نین جوتسو»  در کرج و شکایت این بانوان از محتوای گزارش رویترز، گفته می‌شود وزارت فرهنگ و  ارشاد اسلامی پروانه کار کارکنان رویترز در تهران را تعلیق کرده است.

خبرگزاری رویترز می‌گوید، پس از اطلاع از اعتراض بانوان ایرانی به محتوای گزارش، این خبرگزاری گزارش مربوطه را تصحیح کرده است.

رویترز  این گزارش را با عنوان «آموزش هزاران زن نینجای ایرانی برای آدمکشی» منتشر کرده بود که بعدا آن را به «آموزش سه هزار زن نینجا  در ایران» تغییر داد.

خبرگزاری رویترز می‌گوید، به دنبال انتشار  این گزارش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با دفتر این خبرگزاری در تهران تماس گرفته و در نهایت این وزارتخانه از یازده نفر از کارکنان رویترز خواسته است تا «پروانه کار» خود را به وزرات ارشاد برگردانند.

استفان آدلر، سردبیر خبرگزاری رویترز، در این زمینه گفته است:«ما اذعان می‌کنیم که اشتباهی رخ داده است و این موضوع را به عنوان مساله ای جدی مورد توجه قرار می‌دهیم. این مساله را در همان روزی که متوجه شدیم فورا تصحیح کردیم.»

استفان آدلر همچنین اضافه کرده است: «علاوه بر این، ما در حال بررسی و تحقیقات  داخلی هستیم تا با برداشتن گام‌های مناسب از بروز  مجدد چنین مساله‌ای جلوگیری کنیم.»

رویترز می‌گوید، در حال مذاکره با مقام‌های ایرانی است تا بتواند «پروانه کار» کارمندان این خبرگزاری را باز پس بگیرد.

استفان آدلر همچنین گفته است: «رویترز همیشه برای رسیدن به بالاترین استانداردهای در زمینه روزنامه‌نگاری تلاش می‌کند و سیاست ما این است که به اشتباهات صادقانه اذعان کرده و به محض این که مطلع شویم فورا آنها را اصلاح کنیم.»

اما «پرس تی وی»، شبکه انگلیسی زبان دولت جمهوری اسلامی، در خصوص واکنش زنان نینجای ایران به این گزارش نوشته است: «خبرگزاری رویترز قسمت‌هایی از خبر مزبور را پس از ۱۰ روز تصحیح کرد؛ اما از هر گونه عذرخواهی از دختران ایرانی سر باز زد.»

به گزارش پرس تی وی زنان نینجای ایرانی علیه رویترز شکایت کرده‌اند. پرس تی وی  همچنین خبر داده است، خبرنگاری که این گزارش را تهیه کرده بود از ایران خارج شده است.

پرس تی وی در این زمینه نوشته است: «خبرنگار رویترز پس از اطلاع از امکان شکایت نینجاهای ایران، سریعا کشور را ترک کرد. وی که مدیر دفتر تلویزیون رویترز در تهران و تهیه کننده این گزارش بود، با طرح سئوالی مبنی بر واکنش دختران نینجا در قبال حمله احتمالی به ایران، و استفاده از بخشی از پاسخ وطن پرستانه آنها، اتهام آموزش دیدن برای آدم کشی را به دختران نینجا وارد کرده بود.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر