سردار امیرعلی حاجیزاده، فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران
سردار حاجیزاده در گردهمایی بسیج در لرستان اعلام کرد که در صورت تهاجم به ایران، سپر دفاع موشکی ناتو در ترکیه نخستین هدف سپاه خواهد بود. سردار یدالله جوانی نیز مراکز هستهای اسراییل را از جمله اهداف ایران دانست.
حبیبالله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش، در یک نشست خبری در روز شنبه (۵ آذر/۲۶ نوامبر) اعلام کرد که «رزمایش بزرگ نیروی دریایی ارتش با نام ولایت ۹۰ در منطقهای به وسعت دریای عمان تا اقیانوس هند برگزار میشود».
در پی گزارش برخی روزنامههای خارجی از احتمال حمله نظامی به تاسیسات اتمی ایران ، در روزهای گذشته محافل سیاسی ایرانی در خارج و داخل دست به موضعگیریهای متفاوتی در این زمینه زدند. ابهام پیرامون انفجار در پایگاه موشکی سپاه پاسداران در ملارد بر این گمانهزنیها افزود.
واکنش مقامات جمهوری اسلامی به افزایش تحریمها و تهدیدها نیز به روال معمول برگزاری رزمایش و رژههای نظامی است. در روز جمعه (۴ آذر/۲۵ نوامبر) یک نمایش خیابانی از بسیج ضدشورش در تهران برگزار شد. به گفته مقامات نظامی ۵۰ هزار نفر در این رزمایش شرکت داشتند.
محمدرضا نقدی، رئیس بسیج، حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، و مرتضی تمدن، استاندار تهران، از واحدهای ضدشورش بسیج در مقابل سفارت آمریکا سان دیدند. با توجه به گزارشهای تصویری، نوع تسلیحات و واحدهای شرکتکننده، این نمایش بیشتر در جهت قدرتنمایی در مقابل اعتراضات و ناآرامیهای داخلی و نه مواجهه با دشمن خارجی تدارک دیده شده بود.
فرمانده هوافضای سپاه پاسداران آمریکا را تهدید به عملیات تلافیجویانه کرد
سردار امیرعلی حاجیزاده، فرمانده هوافضای سپاه، در گردهمایی بسیج در خرمآباد گفت: « امروز آمریکا به خاطر رژیم صهیونیستی (اسراییل) به دنبال استقرار سپر موشکی در ترکیه است و آنها برای فریب دنیا و ملت ترکیه می گویند که ناتو به دنبال ایجاد این سپر موشکی است.»
سردار حاجیزاده مدعی شد که ناتو تبدیل به پوششی برای فعالیتهای نظامی آمریکا شده است. وی افزود: «ملت ترکیه ملتی آگاه هستند و ما مطمئن هستیم که این ملت هوشیار جلوی این توطئه را خواهند گرفت.»
سردار حاجیزاده تاکید کرد: «ما آماده هستیم در صورتیکه مورد تهدید قرار بگیریم اول سپرهای موشکی ناتو در ترکیه را بزنیم و بعد به دنبال اهداف بعدی خواهیم بود.»
بازدید رهبر ایران ازیک ناو جنگی ایران
وی همچنین به برپایی «جنگ نرم و ایجاد توطئه از سوی دشمن در انتخابات مجلس» اشاره کرد. حاجیزاده مدعی شد: «ما در دهه اول انقلاب آسیبپذیر بودیم، ولی امروز مدافعان اسلام و انقلاب اسلامی ایران از پشت مرزهای استکبار و رژیم صهیونیستی تا غرب ایران امتداد پیدا کرده و اگر آنها بخواهند شیطنت کنند فقط بسیجیان استان لرستان برای پاسخگویی به آنان کافی است.»
سردار جوانی: در صورت تهاجم، به تاسیسات اتمی اسراییل حمله خواهیم کرد
در این میان سردار یدالله جوانی، مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، آشکارا اعلام کرد که در صورت حمله به ایران، علمیات دفاعی محدود به درون ایران نخواهد ماند. او گفت: « اگر ما مورد تهاجم دشمن قرار بگیریم صرفا در موضع حرکتهای پدافندی در درون جغرافیای خود عمل نمیکنیم بلکه با عملیات آفندی میتوانیم ضربه متقابل را در درون خاک دشمن به دشمن وارد کنیم.»
وی در گفتوگو با ایسنا گفت: «اگر اسراییل موشکی را به یکی از تاسیسات هستهای یا مراکز حیاتی مان شلیک کند، باید بداند که هر نقطهای از اسراییل از جمله مراکز هستهای آنها هدفی برای موشکهای ما خواهد بود و ما امروز این توان را داریم.»
سردار جوانی با اشاره به افزایش خطر حمله احتمالی به ایران بار دیگر کشورهای غربی را تهدید کرد و گفت: «ما همواره این مطلب را مدنظر داریم که دشمن از سر عصبانیت و ناراحتی ممکن است حماقت کند و دچار یک اشتباه راهبردی شود و بخواهد تهدیدهای خود را پیاده کند. مقام معظم رهبری به عنوان ولیفقیه و فرمانده کل قوا خیلی صریح فرمودند که جواب ملت ایران جواب روشنی است و نظارهگر این تهاجم نخواهیم بود و اگر دشمن بخواهد تعرض کند باید منتظر سیلیهای محکم و مشتهای پولادین ملت ایران باشد.»
وی تشدید تحریمها و موضعگیری تند کشورهای غربی را نه در رابطه با برنامه جنجالبرانگیز اتمی ایران، بلکه در ارتباط با عصبانیت غرب از «بیداری اسلامی و قیام ملتها» در منطقه دانست.
دریادار سیاری: ایران توان ساخت ناو هواپیمابر را دارد
دریادار حبیبالله سیاری که به مناسبت ۷ آذر، روز نیروی دریایی ارتش، در نشستی خبری شرکت جسته بود درباره حضور ایران در آبهای بینالمللی گفت: «این حضور بنا بر قوانین بینالمللی است و اگر کسی بخواهد ما را تهدید کند، قطعاَ جواب آنها را خواهیم داد.»
وی فعالیتهای نیروی دریایی ایران را راهبردی خواند وتصریح کرد که «نیروی دریایی تا اقیانوس هند و خلیج عدن و در مقاطعی نیز تا دریای سرخ و مدیترانه» برای انجام این فعالیتها پیش رفته است.
آزمایش موشکهای مستقر بر روی ناوچههای نیروی دریایی ایران
اسراییل پیشتر نگرانی خود را از حضور ایران در دریای سرخ و دریای مدیترانه اعلام کرده بود.
سیاری درباره توان جمهوری اسلامی برای ساخت ناو هواپیمابر گفت: «هر چند ما قاطعانه اعلام میکنیم که توان ساخت ناو هواپیمابر را در داخل کشور داریم، اما نیازی به این موضوع تا به حال احساس نشده است.»
ناو هواپیمابر از جمله تسلیحات استراتژیک به شمار میآید و به دلیل هزینه و پیچیدگیهای فنی تنها کشورهای محدودی در جهان صاحب آن هستند. در این میان میتوان از آمریکا، روسیه، بریتانیا، فرانسه، هند، ژاپن، اسپانیا، ایتالیا، تایلند و چین نام برد. از ۳۷ ناو هواپیمابر فعال در جهان حدود بیست فروند متعلق به نیروی دریایی آمریکا است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر