۱۳۹۰ دی ۹, جمعه

پربازدیدترین عکس‌های اینترنت در سال 2011

تصاویر زیر بیشترین بازدید در صفحات اینترنتی را داشته است.

به گزارش «24»، از میان میلیونها تصاویر که روزانه در اینترنت منتشر می شود بعضی حیرت و شگفتی بازدیدکنندگان را موجب می شود. تصاویر زیر در سال 2011 بیشترین تعداد واکنش از سوی بازدیدکنندگان صفحات وب را در برداشته است.

 کرکودیل عظیم الجثه در فیلیپین


 کوسه یک چشم


دود شاتل فضایی

 
 دریاچه جوشان


 فلفل پاشی روی صورت معترضان وال استریت


رعد و برق روی برج ایفل


شیطنت اوباما هنگام عکس دسته جمعی رهبران دنیا


لحظه بلعیدن غواص توسط نهنگ

ایرانیان؛ لابی ج.ا را بهتر بشناسید + مستندات

تشدید حملات لابی ج.ا به طرح شکایت رضا پهلوی از خامنه ای همزمان با استقبال روز افزون ایرانیان؛ لابی ج.ا را بهتر بشناسید + مستندات

 

This picture is taken from a public domain sponsored by Mr Nasri's organization and includes Roads to Peace members: http://milesforpeace.com/photos/index.php?showimage=294
دوازده روز از کنفرانس مشترک آقایان رضا پهلوی و محمد مصطفایی در پاریس برای اعلان رسانه ای آغاز طرح شکایت علیه ج.ا به اتهام جنایت علیه بشریت به شورای امنیت و برای ارجاع پرونده  ج.ا به دیوان کیفری بین المللی میگذرد، طرحی که تقریبا ۲ ماه قبل با ابتکار جناب پهلوی برای جلب مشارکت عمومی در رسانه های اجتماعی مطرح گردید و با مشارکت همه فعالین سیاسی، حقوق بشری و حقوقدانان ظرف یک ماه بیش از ۳۲۰۰  نظر و پیشنهاد دریافتی بررسی شد و در طرح شکایت لحاظ گردید.  تابحال سازمان هایی همچون کمپین سفارت سبز، نهاد مردمی، شبکه سکولارهای سبز ایران، کانون همبستگی ایرانیان برای رسیدن به دموکراسی، جنبش طرفداران دموکراسی ایران، حزب مشروطه ايران (لیبرال دموکرات) و شخصیت های حقیقی در بیانه های جداگانه از این طرح استقبال و حمایت کرده اند و حتی در اقدامی نمادین ظرف هشت  روز گذشته بیش از چهار هزار نفر از هموطنان  دادخواستی برای حمایت از این طرح را امضا کرده اند!
محبوبیت این طرح از یک سو و ایجاد جنبش روبه رشد فعال و فراگیر از سوی دیگر، هراس لابیست های سابقه دار ج.ا  را موجب شده است تا آنجا که فقط در یک مورد  آقای رضا نصری رودسری  اقدام به نگاشتن ۶ مقاله در زمانی کوتاه و در مخالفت با این طرح شکایت علیه خامنه ای نموده است، ایشان که خود یک از موسسین سازمان لابی مسیری بسوی صلح است  که برای آشتی ج.ا و امریکا لابی میکند. هدف این سازمان لابی امریکایی، ایجاد روابط حسنه مردمی ما بین ملت های امریکا و ایران است!  این هم پوششی است برای لابی گری تحت عنوان “مردم و ملت ها” برای آشتی دادن دولت ها که البته در عمل مخالفت با تحریم های فلج کننده و خریدن وقت برای  ج.ا و اصولا جلوگیری از هر گونه فشار سیاسی به ج.ا  است .
از سابقه گذشته ایشان، میتوان به لابی جهت عدم تصویب  قطعنامه تحریمی اچ آر ۳۶۲  در سال ۲۰۰۸  (پیشنهاد شده توسط نماینده دموکرات کنگره و نه جمهوری خواه) علیه ج.ا اشاره کرد، قطع نامه ای که علی الرغم الزام آور نبودنش، از رییس جمهور بوش، خواستار بازرسی کشتی های ج.ا در خلیج فارس میشد و همچنین خواهان جلوگیری از صادرات فراورده های پترو شیمی به ایران و همچنین ممانعت از سفر مقامات ج.ا به خارج از کشور مگر برای مذاکره هسته ای میشد که با تلاش گروهی باند نایاک، کاسمی و همراهی نصری از تصویبش جلوگیری شد. رضا نصری اعتقاد دارد که احمدی نژاد هرگز خواستار نابودی و  محو اسرائیل از نقشه دنیا نشده است (بند پنجم)، او اعتقاد دارد که محسن سازگارا “چلبی ایران” است، او اعتقاد دارد که “مردم ایران ترجیح میدهند زیر پرچم ملا ها زندگی کنند و بمیرند تا اینکه توسط امریکایی ها آزاد شوند”، او اعتقاد دارد که اصلاح طلبان “دمکراتیک ترین جریان سیاسی” در ایران هستند  و البته او  بشدت دلشیفته خاتمی است، او در سازمان لابی گر مسیری به سوی صلح  که خود از موسسین آن است، احترام به حق حیات هر انسانی را جزو پیش شرط های همکاری با گروه های دیگر  گذاشته اما وقتی صدام حسین در دادگاه به مرگ محکوم میشود با گفتن “الهم اشغل ظالمین بظالمین” مبارک باش میگوید. او در بیانیه اصول سازمانش ذکر میکند  که اعضای هیات مدیره این سازمان لابی گر هیچکدام هیچ مشی سیاسی یا حزبی ندارند و مستقل هستند!
اما نگاهی گذرا داریم به فعالیت های لابی گرایانه دیگر سازمان لابی مسیری بسوی صلح که آقای رضا نصری خود از موسسین آن است. ۱۴ نفر از اعضای این سازمان شامل برادر ایشان آقای علی نصری رودسری در طرحی تبلیغاتی و لابی گرایانه در سال ۲۰۰۷  بنام فرسنگ ها برای صلح با سناتور جو لیبرمن و بیش از ۱۲ نماینده کنگره امریکا در واشینگتن دیدار و برای ج.ا لابی کردند، البته ادعای حمایت سازمان های غیر دولتی و بخش خصوصی و نهاد های جامعه مدنی ایرانی از این نمایش با در نظر گرفتن حمایت و ملاقات این افراد با نماینده ج.ا در سازمان ملل، رسانه های دولتی ایران و دیگر لابیست های ج.ا همچون نایاک، کاملا پوچ و بی اساس بود.
براستی آقای نصری  با این سابقه طولانی در لابیگری برای ج.ا تا جایی که حتی وبلاگ خویش را  “در دفاع از [ج.ا] ایران”  نامیده چرا به یک باره و پس از ۲ ماه از فراخوان آقای رضا پهلوی و استقبال روز افزون از این طرح، در اقدامی آشکار مصرانه  به کارشکنی و منصرف کردن ایرانیان از مشارکت در این طرح ملی ادامه میدهند؛ آقای مصطفایی و مرشدی در دو مطلب حقوقی جداگانه به تردید افکنی و بعضا نتیجه گیری های اشتباه و اظهارات گمراه کننده ایشان پاسخ داده اند اما ایشان همچنان گفتار نادرست خود را تکرار میکنند. مگر  آقای نصری نمی گوید که این طرح بی فایده است، غیر علمی و غیر منطقی و محکوم به شکست است؟ پس لطفا به شعور ایرانیان بیش از این توهین نکنند و بگذارند این طرح شکست بخورد تا ایشان و سایر مدافعین ج.ا و مخالفین جناب پهلوی به همراه “عظما” به شادی و پایکوبی بپردازند. براستی این مخالفت های غیر مستند و مغرضانه نشان دهنده احساس خطر لابی ج.ا از احتمال بالای موفقیت این طرح است البته به شرط آنکه حمایت شود. آقای نصری هیچ سابقه ای در مخالفت با طرح های مشابه در گذشته ندارد پس بدانید ایشان همانند هر لابیست دیگری بیخودی وقت تلف نمیکند

۱۳۹۰ دی ۷, چهارشنبه

نامه ای به بهروز جاوید تهرانی: وظیفه ما بود که زودتر درهای قفس را میگشودیم. اما نشد

بهروز عزیز, هفت سال در کنار ما نبودی. حتما در زندان تا حد امکان اخبار را دنبال کرده ای.ما هم به سهم خود با قلبی پر از درد خبرهای دوران اسارت تو را دنبال میکردیم. اما خبر کجا ولمس واقعیتها از نزدیک کجا؟

بنابراین تصمیم گرفتم چیزی بنویسم که به سهم خود و از زاویه نگاه خودم کمکی کرده باشم به درک دوران جدیدی که در آزادیت تجربه خواهی کرد. حتما بارها با خودت گفته ای آیا این هفت سال از بهترین دوران زندگی ات را که به ناحق و با بی انصافی و بیرحمی وصف ناشدنی حاکمان در اسارت گذراندی ارزش آنرا داشته است؟ حتما بارها زندانبانان و بازجویانت در گوش تو خوانده اند که فراموش شده ای و کسی دیگر بیاد تو نیست. 

این نامه را نوشتم از این رو که بدانی بسیاری بودند که حتی یک لحظه فراموشت نکردند. بودند کسانیکه دوران اسارت ظالمانه تو( مخصوصا تو) همچون زخمی نمک پاشیده بر قلبشان بود و هیچگاه تمام و کمال نیاسودند. میدانم که تو نیازی به این حرفها نداری و زندانیان با شرفی چون تو که بسیارند در این مرز و بوم, هر رنجی کشیده اند برای  حفظ شرف خود وهمچون انسان زیستن بوده است و بس.

شاید می نویسم چون خود بدان نیاز دارم که بدانی در دورانی که در حبس بودی بذری که دلاورانی چون تو در 18 تیر بر زمین پاشیدند در خرداد 88 به جنگلی تبدیل شد که جنبش سبز نام گرفت.
رهبران و پیشگامان واقعی جنبش سبز شمائی بودید که برای اولین بار فریاد آزادی خواهی خود را در خیابان فریاد کردید و دل از بخشش و ترحم  حاکمان دینی و اصلاحات حکومتی بریدید و شهامت را بما آموختید. 
بگذار هر که هرچه میخواهد بگوید. فریاد میلیونی استقلال,آزادی, جمهوری ایرانی در خیابانهای تهران خود بهترین گواه حقانیت و تداوم راه شماست.

بهروز عزیز تولدت مبارک , دمی آسوده باش که سحر نزدیک است

۱۳۹۰ دی ۵, دوشنبه

چرا انسان‌ها از دیکتاتورها حمایت می‌کنند؟

از زندگی‌ مشترک ناموفق گرفته تا دولت‌ سرکوب‌‌گر: انسان‌ها در تمام این شرایط از سامانه زندگی خود دفاع می‌کنند، حتی اگر برای خود آنها امری مخرب باشد. اما چرا چنین است؟ محققان به تازگی به برخی دلایل این وفاداری پی برده‌اند.
چرا مردم چین در برابر دولت سرکوب‌گر خود نمی‌ایستند؟ چرا بسیاری از انسان‌ها به شرایط نامناسبی که زندگی آنها را هم تحت‌الشعاع قرار می‌دهد اعتراض نمی‌کنند. روانشناسان سال‌هاست به دنبال پاسخی برای این پرسش‌ها هستند. ارون کی (Aaron Kay) از دانشگاه دوک در آمریکا و جاستین فریسن (Justin Friesen) از دانشگاه واترلو، پژوهش‌هایی را دوباره بررسی کرده‌اند که در چند دهه‌ی اخیر در این زمینه انجام شده است.
این پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که انسان‌ها تمایل دارند از زندگی‌های مشترک ناموفق گرفته تا حکومت‌های سرکوب‌گر و ظالم حمایت کنند، اما این واکنش ناخودآگاه رخ نمی‌دهد. آنها نتایج کار خود را در مجله‌ی تخصصی " Current Directions in Psychologiacal Science" منتشر کرده‌اند.
این دو محقق در واقع قصد داشتند روند شکل‌گیری حس مخالفت در انسانها را بررسی کنند. آنها برای رسیدن به این هدف ابتدا به بررسی این نکته پرداختند که چه چیزی باعث می‌شود تا انسانها خود را با شرایطی خاص وفق ‌دهند.
عدم تمایل به پذیرش انتقاد
کی و فریسن متوجه موقعیت‌هایی شدند که افراد با قرار گرفتن در آنها بیشتر گرایش به دفاع از وضعیتی منفی دارند تا تلاش به تغییر آن. بنا به گزارش این محققان، انسان‌ها زمانی در صدد حمایت از دولت، دانشگاه، شرکت یا یکی از اعضای خانواده خود برمی‌آیند که آن سیستم یا فرد بخصوص از بیرون مورد تهدید یا انتقاد قرار گیرد.
آنها هم‌چنین از سیستم‌هایی حمایت می‌کنند که به آن وابسته‌اند یا ظاهرا راهی برای فرار از آن نمی‌بینند. این واکنش در بخش‌های دیگری از زندگی هم که احساس شود کنترلی روی آن نیست، نشان داده می‌شود: به طور مثال در مورد سیستم آموزشی یا بهداشت.
ترس از تهدید؛ انگیزه‌ای برای حمایت از شرایط بد
اگر یکی از هم‌کلاسی‌ها به خواهر کوچکتر توهین کند، برادران بلافاصله به حمایت از خواهر بر می‌خیزند. هر چند در حالت معمول، حوصله او را هم نداشته باشند. به عقیده محققان، این حس وفاداری به اعضای خانواده را می‌توان در رابطه میان مردم و حکومت‌ها نیز مشاهده کرد.

بهترین مثال حملات ۱۱ سپتامبر است.  میزان محبوبیت جورج بوش، رئیس‌جمهور سابق آمریکا که مدت کوتاهی قبل از حملات طرفداران زیادی بین مردم نداشت، پس از رخ دادن فاجعه به‌طور ناگهانی بالا رفت.

 رفتارشناسان، واکنش مردم آمریکا پس از حملات ۱۱ سپتامبر را تنها مورد نمی‌دانند. هر بار که ملتی نسبت به حملات تروریستی احساس خطر می‌کند، بیشتر از پیش حاضر به حمایت از دولت خود می‌شود.

تنها مقاله‌ای انتقادآمیز درباره میهن کافی است تا حس جانبداری در انسان‌ها را بیدار کند. حتی اگر انتقادها کاملا بی‌طرفانه و منطقی باشند، باز بیشتر افراد حاضر نیستند آن را بپذیرند.

به‌عقیده کی و فریسن آنها نهایتا باید متوجه مطلوب نبودن شرایطی شوند که در آن زندگی می‌کنند. اما این نکته‌ای نیست که هر کسی به راحتی آن را قبول کند.. به گفته این دو، انسانها نیاز به این تصور دارند که راه و روش آنها خوب و موثر است.

وابستگی‌، دلیل انطباق با وضعیت نامناسب

میزان حمایت هر فرد از دولت یا یک مؤسسه به این بستگی دارد که تا چه حد به آن وابسته باشد. همچنین حس این‌‌که نمی‌توان از وضعیتی خاص فرار کرد، انگیزه‌ای است برای حمایت از رژیم‌های سرکوب‌گر.

ارون کی در جریان پژوهشی دیگر به گروهی از داوطلبان گفته بود که قرار است ضوابط سفر به خارج در کشورشان آسانتر شود و به گروهی دیگر خبر داد که شرایط سخت‌تر می‌شود. به آنها همچنین توضیح داده شد که شرایطی غیرعادلانه در کشور برقرار خواهد شد. در نهایت داوطلبان باید اعلام می‌کردند که تا چه حد حاضر به حمایت از این وضع هستند.

داوطلبانی که می‌دانستند راحت می‌توانند کشور را ترک کنند، نگاهی انتقادی‌تر به شرایط داشتند. در حالی که گروه دیگر شرایط را بیشتر به عنوان وضعیتی دلخواه ارزیابی می‌کردند.

پژوهشی دیگر نشان می‌دهد که همین حالت در مورد زندگی‌های مشترک نیز صادق است. زنان و مردانی که فکر می‌کردند نمی‌توانند به راحتی شریک زندگی خود را ترک کنند،  بیشتر سعی در تطبیق خود با شرایط داشتند.

روانشناسان امیدوارند بزودی دلایل ترغیب انسان‌ها به اعتراض را نیز دریابند. احتمالات فراوانی وجود دارد که متکی بر نتایج بررسی‌های مختلف‌ هستند، اما هیچکدام به طور قطعی ثابت نشده‌اند. کی و فریسن شخصا نتیجه گرفته‌اند که ظاهرا یکی از دلائل مهم عدم تمایل به اعتراض، در ذهن افراد شکل می‌گیرد.
منبع: سایت دویچه وله

۱۳۹۰ آذر ۲۶, شنبه

زنی‌ که هم مادر بود و هم سیاستمدر

  به احترام تمامی‌ مادران دنیا و زنانی که صبورانه دوشادوش مردان و در بیشتر مواقع بار سنگین زندگی‌ را به دوش میکشند... به روایت تصویر زن سیاستمدری که فرزندش را از آغاز تولد تا چندین سال در پارلمان اروپا به همراه داشت
 







بازداشت تعدادی از پیش مرگان خامنه‌ای

طبق آخرین اخبار رسیده تعدادی از محافظان آیت‌الله خامنه‌ای که سالها از محافظان و پیشمرگان بیت بودند به دلیل نامعلومی بازداشت شده اند.

بر اساس گزارشی که در سیزدهم دسامبر ۲۰۱۱ در روزنامه ” العربیۀ ” انتشار یافت ؛ تعدادی از نظامیان سپاه پاسداران ، که از محافظان علی خامنه ای می باشند ؛ مورد سوء ظن قرار گرفته و به دستور وی بازداشت شده اند !
در حقیقت این موضوع می تواند به این معنا هم باشد ، که خامنه ای دستور بازداشت عده ای از پیش مرگان خودش را صادر نموده است ! پیش مرگ کسی را می گویند که در نزد فرد مهمی مانند رئیس جمهور یا پادشاه یک کشورخدمت می کند . او مسؤلیت بسیار مهمی را بر عهده دارد ؛ و به طریقی جان خودش را برای حفظ جان آن فرد از خطرات احتمالی در موقعیت وخیمی قرار می دهد .

۱۳۹۰ آذر ۲۱, دوشنبه

دعای تحویل سال1391

یا احمدی نژاد! یا مخرب النرخ و البازار!
یا مدبر السختی و الفشار
یا مخترع الگشت والارشاد! یا مسبب الزور والاجبار! یا مخالف العشق و الحال!
حول حالنا الی ضد الحال!
اغاز تحول اقتصادی مبارک
سوره المختلسین، آیه 3.000.000.000.000 !!!

... مگر ندیدی آنان که پول بانکها را بردند و انفاق نکردند، خیلی زود آنان را در کانادا جای دادیم، و تو چه می دانی کانادا چیست؟ در آنجا رودهای بسیار زیر درختانش جاری است و حوریان بیکینی پوش با نوشیدنی های گوارا منتظر آنانند، و این بشارتی است بر مختلسین!!!
سوره المختلسین، آیه 3.000.000.000.000 !!!

۱۳۹۰ آذر ۱۷, پنجشنبه

آقای رجوی دیگه کدوم دشمن ایران مونده که شما باهاش عکس یادگاری ننداختید؟


تصویر یادگاری مسعود رجوی و موسی خیابانی با امام خمینی (ره)
تصویر یادگاری رجوی با نوه امام (ره)
تصویر رو بوسی مسعود رجوی و برادر صدام حسین جلاد جوانان ایرانی در دهه 80
تصویر ملاقات شیخ الرئیس صدام حسین با مسعود رجوی!
تصویر یادگاری مسعود رجوی با طارق عزیز عامل کشتار حلبچه شردشت عامل شیمیایی شدن جوانان ایرانی در جبهه ها


۱۳۹۰ آذر ۱۴, دوشنبه

فضول ترین مردم جهان به کجا تعلق دارند؟

 
بر اساس نظرسنجی که از میان ۲ هزارشهروند اروپایی‌ صورت گرفته است معلوم شده است که بیشتر خانواده های بلژیکی  در زمان رفت و آمد همسایه های خود آنها را زیر نظر می گیرند و سعی دارند از مسائل خصوصی یکدیگر اطلاع کسب کنند.
بر اساس نظرسنجی جدید معلوم شده است که مردم این کشور اروپایی دوست دارند از اخبار دیگران مطلع باشند.
به گزارش «۲۴»، محققان اجتماعی در گزارشی جنجالی اعلام کرده اند که در یافته های خود به این موضوع دست یافته اند که شهروندان بلژیکی فضول ترین مردم جهان هستند.
در این گزارش که در سایت نیوزلیت منتشر شده است معلوم شده است که شهروندان بلژیکی بیکارترین مردم جهان در کنار پنجره برای مراقبت از اوضاع و احوال همسایه های خود هستند.
در این گزارش آورده شده است که خود خانواده های بلژیکی اعتقاد دارند این عمل آنها فضولی محسوب نمی شود بلکه فکر می کنند اطلاع از کارهای همسایه ها به امنیت محل زندگی آنها کمک می کند. بلژیکی ها برای توجیه این کار خود می گویند اطلاع از اخبار و اوضاع اطراف حق همه است و هیچ مانع قانونی ندارد و تنها کنجکاوی است.
بعضی از خانواده های بلژیکی شرکت کننده در نظرسنجی فوق علت کنجکاوری درباره اخبار همسایه های خود را به هیجان بیشتر مربوط می دانند و اعتقاد دارند اطلاع از زندگی دیگران رنگ و بوی زندگی خودشان را تغییر می دهد و موجب هیجان می شود.

دستگیری دو هزار زن + تصاویر


در پی دستگیری بالغ بر دو هزار زن خیابانی و بررسی وضعیت آنها، مشخص گردیده ۶۰۰ نفر از آنها روسپی‌گری را به عنوان شغل خود انتخاب کرده‌اند و ۱۴۰۰ نفرشان از طریق شبکه‌های مجازی به این دام افتاده و اقدام به ارتباط‌گیری با مردان هوسران می‌کرده‌اند. افق – مهر:این درحالی است که بر اساس آمارهای [...]

در پی دستگیری بالغ بر دو هزار زن خیابانی و بررسی وضعیت آنها، مشخص گردیده ۶۰۰ نفر از آنها روسپی‌گری را به عنوان شغل خود انتخاب کرده‌اند و ۱۴۰۰ نفرشان از طریق شبکه‌های مجازی به این دام افتاده و اقدام به ارتباط‌گیری با مردان هوسران می‌کرده‌اند.
این درحالی است که بر اساس آمارهای موجود، هم‌اکنون بالغ بر ۵/۱ میلیون نفر زن بیوه و مطلقه در کشور وجود دارد و روزانه نیز ۱۶۰ نفر به این آمار اضافه می‌شود. از سوی دیگر حدود ۵/۴ میلیون نفر دختر نیز وجود دارند که هنوز ازدواج نکرده‌اند. نکته درخورد توجه اینکه بین سن بلوغ و ازدواج در کشور به شدت بالا رفته است، به طوری که بین سن بلوغ با ازدواج دختران ۱۸ سال و پسران ۱۵ سال فاصله افتاده است.
خبر دیگری در این زمینه حاکی است قبل از اجرای طرح جدید نیروی نتظامی تحت عنوان «امنیت اخلاقی» برای برخورد با پدیده بحجابی و بدپوششی در کشور، طی یک دوره یکماهه تعدادی از زنان و دختران بدحجاب دستگیر شدند که وضعیت آنها در ابعاد مختلف بدین شرح است: ۱- از نظر گروه سنی بالغ بر ۷۸/۹ درصد از یادشدگان زیر ۱۵ سال. ۹/۴۶ درصد آنها بین ۱۶ تا ۲۰ سال، ۵/۳۱ درصدشان بین ۲۱ تا ۲۵ سال و ۸/۱۳ درصدشان ۲۶ تا ۳۰ سال سن داشته‌اند.
۲- به لحاظ وضعیت تاهل بالغ بر ۶/۸۴ درصد از یادشدگان مجرد، ۱/۱۳ درصد از آنها متاهل و ۳/۲ درصدشان مطلقه بوده‌اند.
۳- از نظر میزان تحصیلات بالغ بر ۹/۴۶ درصد از یادشدگان دارات تحصیلات متوسطه و دیپلم،‌ ۷/۲۷ درصد آنها فوق دیپلم و لیسانس و ۴/۲۵ درصدشان بالاتر از لیسانس بوده‌اند.
۴- بله لحاظ داشتن شغل بالغ بر ۴/۲۵ درصد از یادشدگان محصل، ۳/۱۹ درصد از آنها دانشجو، ۴/۱۵ درصدشان دارات شغل آزاد، ۵ درصد کارمند بخش خصوصی، ۵/۱۱ درصدشان خانه‌دار و ۱۷ درصدکارگر یا بیکار بوده‌اند.
۵- از نظر نحوه زندگی بالغ بر ۵/۳۸ درصد از یادشدگان با والدینشان و ۷/۱۷ درصد از آنها با یکی از والدینشان زندگی می‌کنند و ۸۸/۴۴ درصدشان از پاسخ‌گویی به این سوال خودداری کرده‌اند.
۶- به لحاظ سابقه دستگیری بالغ بر ۵/۸۷ درصد از یادشدگان سابقه دستگیری نداشته اند، ۵/۷ درصد از آنها برای بار دوم دستگیر شده‌اند و ۵/۵ درصدشان از پاسخ‌گویی به این سوال خودداری کرده‌اند.
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com
SiteRooz.com